AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

HAARP ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ;(2on)- ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ

5G από το διάστημα: 20.000 δορυφόροι για να καλύψει τη Γη


ΔΗΜΟΣΙΕΎΤΗΚΕ ΑΠΌ: JOHN P. THOMAS 8 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2019


Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ιστορία!

image_pdfimage_print

Ο τεχνοκράτης Έλον Μασκ θα χρησιμοποιήσει τη SpaceX για να εκτοξεύσει μόνο 12.000 δορυφόρους. Αν και τα δεδομένα έχουν μηδενική μάζα, το χερσαίο συν το 5G με βάση τον ουρανό θα είναι γεμάτο με σταθερά ποτάμια δεδομένων, ενώ θα καλύπτει την ανθρωπότητα με αμφισβητήσιμη ακτινοβολία. πρόγραμμα επεξεργασίας TN

Η προσοχή του κοινού σχετικά με το 5G έχει επικεντρωθεί στα σχέδια των εταιρειών τηλεπικοινωνιών να εγκαταστήσουν εκατομμύρια μικρούς πύργους κινητής τηλεφωνίας σε πόλους ηλεκτρικής ενέργειας, σε δημόσια κτίρια και σχολεία, σε καταφύγια στάσεων λεωφορείων, σε δημόσια πάρκα και οπουδήποτε θέλουν σε εθνικά πάρκα και σε ομοσπονδιακά εδάφη.


Στις τοπικές αστικές κοινότητες θα υπήρχε ένας πύργος κινητής τηλεφωνίας περίπου κάθε 500 πόδια κατά μήκος κάθε δρόμου.


Όσο κακοί κι αν φαίνονται αυτοί οι μικροί πύργοι κινητής τηλεφωνίας από την άποψη της συνεχούς έκθεσης σε ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων (RF) σε κοντινή απόσταση από την πηγή, ίσως μια ακόμη πιο ανησυχητική προοπτική θα είναι η δέσμη μικροκυμάτων μήκους χιλιοστών στη γη από χιλιάδες νέους δορυφόρους επικοινωνίας.


Η FCC έδωσε έγκριση στη SpaceX στις 29 Μαρτίου 2018, για την εκτόξευση 4.425 δορυφόρων σε χαμηλή τροχιά γύρω από τη Γη.


Ο συνολικός αριθμός δορυφόρων που αναμένεται να τεθεί σε χαμηλή και υψηλή τροχιά από αρκετές εταιρείες θα είναι 20.000 δορυφόροι.


5G θα χρησιμοποιήσει τις σταδιακά τοποθετημένες κεραίες συστοιχιών για να πυροβολήσει τις ακτίνες της ακτινοβολίας στα κινητά τηλέφωνα

Αυτοί οι δορυφόροι θα χρησιμοποιούν τον ίδιο τύπο κεραιών συστοιχίας που θα χρησιμοποιηθούν από τα επίγεια συστήματα 5G.


Αυτό σημαίνει ότι θα στείλουν στενά εστιασμένες δέσμες έντονης ακτινοβολίας μικροκυμάτων σε κάθε συγκεκριμένη συσκευή 5G που βρίσκεται στη Γη και κάθε συσκευή θα στείλει μια δέσμη ακτινοβολίας πίσω στο δορυφόρο.


Οι προηγούμενες γενιές κυτταρικής επικοινωνίας RF χρησιμοποίησαν μεγάλες κεραίες για να στείλουν μια κουβέρτα ακτινοβολίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι χαμηλότερες συχνότητες που χρησιμοποίησαν και η ευρεία κατανομή των μικροκυμάτων περιόρισαν τον αριθμό των κυψελοειδών συσκευών που θα μπορούσαν να συνδεθούν μέσω ενός μεμονωμένου ψηλού πύργου.


Τα πολύ μικρότερα μικροκύματα μήκους που χρησιμοποιούνται για το 5G θα καταστήσουν δυνατή τη χρήση μικρών κεραιών συστοιχίας για την αποστολή και λήψη σημάτων. 


Οι σταδιακά τοποθετημένες κεραίες συστοιχίας αποτελούνται από συστάδες εκατοντάδων μικροσκοπικών κεραιών που συνεργάζονται για να ρίξουν μια ακτίνα ενέργειας σε ένα στόχο ακριβώς όπως μια σφαίρα. Ένα σύμπλεγμα από αυτές τις μικροσκοπικές κεραίες μπορεί να τακτοποιηθεί σε μια μήτρα 4 ιντσών και 4 ιντσών.


Οι ακτίνες των μικροκυμάτων που παράγουν θα είναι αρκετά ισχυρές για να περάσουν μέσα από τοίχους και ανθρώπινα σώματα. Εάν δεν ήταν αρκετά ισχυροί για να το κάνουν αυτό, τότε όλοι με ένα smartphone 5G θα έπρεπε να σταθούν έξω όταν χρησιμοποιούν τις συσκευές.


Κάθε προϊόν 5G θα έχει επίσης πολλαπλές ορσεις κεραίες συστοιχίας που θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας ισχυρής δέσμης ακτινοβολίας πίσω στις συσκευές 5G που είναι τοποθετημένες σε πόλους ηλεκτρικής χρησιμότητας ή προς έναν συγκεκριμένο δορυφόρο στο διάστημα.


Αυτές οι δέσμες ακτινοβολίας θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά ισχυρές για να περάσουν μέσα από τοίχους και ανθρώπινη σάρκα, όπως ένα χέρι ή ένα κεφάλι για να φτάσουν στον προορισμό που προορίζεται.


Αυτό σημαίνει ότι εάν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη τοποθεσία, όπως ένα αεροδρόμιο ή σε ένα τρένο, θα υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες αόρατες δέσμες ακτινοβολίας που πετούν μέσα στο περιβάλλον με την ταχύτητα του φωτός.


Καθώς οι άνθρωποι κινούνται σε αυτό το περιβάλλον, το σώμα τους θα διεισδύει από πολλές ακτίνες ακτινοβολίας καθώς περπατούν ή καθώς άλλοι άνθρωποι περπατούν γύρω τους με τα smartphones 5G τους.


Τα τηλέφωνα 5G θα είναι πολύ πιο ισχυρά από τα προηγούμενα τηλέφωνα

Η αποτελεσματική ακτινοβολημένη δύναμη των κεραιών συστοιχίας 5G στα τηλέφωνα θα είναι 10 φορές ισχυρότερη από τα τηλέφωνα 4G.


Κανείς δεν θα ελευθερωθεί από την έκθεση.


Επιπλέον, οι ακτίνες 5G της ακτινοβολίας μικροκυμάτων θα ληφθούν και θα μεταδοθούν από τον νέο εξοπλισμό υπολογιστών, τις οικιακές συσκευές, και τα αυτοκίνητα.


Ο στατικός εξοπλισμός, όπως οι κόμβοι Wi-Fi σε σπίτια και γραφεία, θα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί δοκούς μικροκυμάτων που είναι 15 φορές ισχυρότεροι (300 Watt) από τα σήματα από τηλέφωνα 5G ή 150 φορές ισχυρότεροι από τα τηλέφωνα 4G.


Γιατί το 5G είναι πολύ πιο επικίνδυνο από τα προηγούμενα συστήματα επικοινωνίας μικροκυμάτων; 

Ο Arthur Firstenberg, συγγραφέας, ερευνητής και υπέρμαχος του περιορισμού της έκθεσης σε RF από το περιβάλλον, εξηγεί την ανάλυση της ακτινοβολίας 5G που δημοσιεύθηκε στο Microwave News το 2002. Δήλωσε:


Όταν ένα συνηθισμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εισέρχεται στο σώμα, προκαλεί την κίνηση των φορτίων και τη ροή των ρευμάτων.


Αλλά όταν εξαιρετικά σύντομοι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί εισέρχονται στο σώμα [5G], συμβαίνει κάτι άλλο: οι ίδιες οι κινούμενες χρεώσεις γίνονται μικρές κεραίες που ακτινοβολούν εκ νέου το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και το στέλνουν βαθύτερα στο σώμα.


Αυτά τα εκ νέου ακτινοβολούνται κύματα ονομάζονται πρόδρομες αγωγές Brillouin.


Γίνονται σημαντικά όταν είτε η ισχύς είτε η φάση των κυμάτων αλλάζει αρκετά γρήγορα.


Το 5G πιθανότατα θα ικανοποιήσει και τις δύο απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η διαβεβαίωση που μας δίνεται – ότι αυτά τα κύματα χιλιοστών είναι πολύ μικρά για να διεισδύσουν μακριά στο σώμα – δεν είναι αλήθεια.


Οι δορυφόροι 5G θα γεμίσουν τους ουρανούς

Αυτές είναι οι εταιρείες με τα μεγαλύτερα σχέδια για την ανάπτυξη δορυφόρων:


SpaceX: 12.000 δορυφόροι

OneWeb: 4.560 δορυφόροι 

Boeing: 2.956 δορυφόροι

Spire Global: 972 δορυφόροι

Ο Arthur Firstenberg περιγράφει τα σχέδια των εταιρειών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία 5G. Δηλώνει: 


Η Honeywell έχει ήδη υπογράψει μνημόνιο κατανόησης για να γίνει ο πρώτος μεγάλος πελάτης της OneWeb — σχεδιάζει να παρέχει Wi-Fi υψηλής ταχύτητας σε επιχειρηματικά, εμπορικά και στρατιωτικά αεροσκάφη σε όλο τον κόσμο. 


Η SpaceX θα ήθελε να παρέχει το ισοδύναμο του 5G σε κάθε άτομο στον πλανήτη.


Εφαρμογή 5G με βάση το έδαφος

Τα επίγεια συστήματα 5G εφαρμόζονται ήδη σε δεκάδες μεγάλες πόλεις αυτή τη στιγμή. Τα σχέδια εγκρίνονται από εκατοντάδες άλλες πόλεις, τα οποία θα επιτρέψουν την εφαρμογή τους το 2019 και μετά.


Όπως εξήγησα στα προηγούμενα άρθρα μου, οι πόλεις δεν έχουν το δικαίωμα να "πουν όχι" στους κανονισμούς του 5G. Οι κανονισμοί της FCC εμποδίζουν τις πόλεις να αντιταχθούν με βάση τις ανησυχίες για την υγεία - μπορούν να μιλήσουν μόνο για ζητήματα αισθητικής και το πρακτικό ζήτημα της τοποθέτησης εξοπλισμού.


Είναι υποχρεωμένοι να "πουν ναι", και καλύτερα να το κάνουν γρήγορα, αλλιώς οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών θα τους απειλήσουν με νομικές ενέργειες για παρεμπόδιση των σχεδίων τους.


Διαβάστε όλη την ιστορία εδώ...


Σχετικά άρθρα:

Διαστημικά σκουπίδια; Ο Έλον Μασκ αναζητά 30.000 δορυφόρους 5G στο διάστημαΔιαστημικά σκουπίδια; Ο Έλον Μασκ αναζητά 30.000 δορυφόρους 5G στο διάστημα

Τζεφ Μπέζος: «Πρέπει να πάμε στο διάστημα για να σώσουμε τη Γη»Τζεφ Μπέζος: «Πρέπει να πάμε στο διάστημα για να σώσουμε τη Γη»

Μπέζος του Αμαζονίου: Η εξερεύνηση του διαστήματος είναι απαραίτητη για να «σωθεί η Γη»Bezos της Amazon: Η εξερεύνηση του διαστήματος είναι απαραίτητη για να...

Οι επίλεκτοι τεχνοκράτες σχεδιάζουν να ξεφύγουν από τη Γη και να κατευθυνθείτε προς το διάστημα; Οι επίλεκτοι τεχνοκράτες σχεδιάζουν να ξεφύγουν από τη Γη και...





ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
(του υποστρατήγου ε.α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ?

Ο Εγκέλαδος ένας εκ των Γιγάντων.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΙ- ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ:
1/Ωγύγου, 2/Δευκαλίωνος και 3/Δαρδάνου

καταβύθιση της Αιγηίδος, στην καταστροφή του Μινωικού Πολιτισμού κ. α

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ
1/ Τουρκία, 2/ Ταϊβάν 3/ Σουμάτρα της Ινδονησίας, (8,9 Ρίχτερ,)

ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
1/ αλματώδους αυξήσεως του πληθυσμού
2 / κατοικήσεως στις ακτογραμμές και στις σεισμογενείς περιοχές
3/ κατασκευής τεχνητών έργων
4/ υπερθερμάνσεως του πλανήτου
5/ δημιουργίας τεχνητών σεισμών
6/ Πυρηνικών Δοκιμών

ΙΝΔΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ = «Πεδίο Πυρηνικών Δοκιμών»

Στις 26 Δεκ. 2004 ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΗΠΑ στην Ινδονησία
Ο σεισμολογίας κ. Kerry Sieh (Τεχνολ. Ινστ. Καλιφόρνιας)
« 40 πόλεις με εκατομμύρια πληθυσμό σε ακτίνα 100 χλμ από τις μεγάλες γεωλογικές πλάκες -Υποψήφιες για μείζονα καταστροφή »

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ?
Προξενούνται από ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ των ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ πάνω στον φλοιό της Γης.
Μεταξύ του ΦΛΟΙΟΥ της Γης και του ΡΕΥΣΤΟΥ ΔΙΑΠΥΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ της η τεράστια ΚΡΟΥΣΤΑ περιλαμβάνει το 83% του όγκου της Γης.
Αποτελείται από στερεά πετρώματα, τα οποία θερμαίνονται από τον ρευστό πυρήνα της Γης με την ραδιενεργό αποσύνθεση τους , ο οποίος κυκλοφορεί ωσάν ένα αδιάτρητο δοχείο με σούπα. Η κυκλοφορία της ρευστής αυτής σούπας είναι η κινούσα δύναμη κάτω από τις τεκτονικές πλάκες, η οποία φτιάχνει όρη και προξενεί τους σεισμούς.
Η καταστρεπτική δύναμη του σεισμού προέρχεται από την επιτάχυνση που εξαπολύεται, όταν δύο αντίθετα ρήγματα ή τεκτονικές πλάκες , οι οποίες είναι κλειδωμένες μεταξύ τους επί μακρόν , ξαφνικά απομακρύνονται αλλήλων.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ :

α/ δια της ΕΓΧΥΣΕΩΣ ΥΓΡΩΝ εντός της Γης
β/ δια της εξαγωγής ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ή ΑΕΡΙΩΝ
γ/ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ
δ/ δια της κατασκευής ΦΡΑΓΜΑΤΩΝ και ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

Ανάγκη ΘΩΡΑΚΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ )
1/ ΕΓΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
Η Πρειδοποίηση των ΗΠΑ μόνον στην βάση ΓΚΑΣΙΑ. Και ενώ η Ινδία έστειλε σε λιγότερο από 72 ώρες ένα πλωτό νοσοκομείο 50 κλινών στο Aceh της Ινδονησίας, το Ναυτικό των ΗΠΑ παρότι είχε δύο πλωτά νοσοκομεία το 'Comfort' και το 'Mercy' ,δυναμικότητος 1000 κλινών, αρχικά δεν έστειλε κανένα, και αργότερα έστειλε το ένα.

2/ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Η Τεχνολογία TESLA
Ο Σέρβος Νίκολα Τέσλα υπήρξε ο μεγαλύτερος επιστήμων-τεχνολόγος του περασμένου αιώνος.
Τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα ορισμένων συχνοτήτων τα οποία διαβιβάζονται εντός της Γης δύνανται να σχηματίσουν στάσιμα κύματα στο εσωτερικό της. Σε ορισμένες περιπτώσεις σε αλληλουχία με τα στατικά κύματα δύνανται να προξενηθεί μια διάσπαση του τεραστίου ηλεκτρομαγνητικού ρεύματος της Γης και να τροφοδοτήσει και ενισχύσει τα εξ επιρροής στατικά κύματα . Κατ’ αυτόν τον τρόπο , τα στατικά κύματα ενισχύονται διότι τροφοδοτούνται με περισσότερη ενέργεια από εκείνη που τροφοδοτήθηκε από την επιφάνεια της Γης. Με την τεχνική της μετρήσεως της επιδράσεως (interferometer techniques) γιγάντια στατικά κύματα δύνανται να συνδυασθούν για να παράγουν στενή δέσμη μιάς μεγάλης ενέργειας. Αυτή η συγκεντρωμένη ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς παραγωγή σεισμών σε μεμακρυσμένα σημεία.
«Ο Τέσλα ανεκάλυψε ότι μπορούσε να εγκαταστήσει στατικά κύματα εντός της Γης(στον ρευστό πυρήνα της) ή να τα βάλει μεταξύ των πετρωμάτων έτσι ώστε η δραστηριότης των τελλουριακών πετρωμάτων να προσδώσουν ενέργεια στα στατικά κύματα. Ο Thomas Bearden απεκάλεσε την ιδέα Ενισχυτικό Πομπό Τέσλα και εξήγησε πως εργάζεται σαν τρίοδος ενισχυτική λυχνία.
Η Μηχανή Καιρού
Αρκεί να βάλεις ένα στατικό κύμα στο εσωτερικό της Γης και τα κύματα θα εισχωρήσουν παντού. Τότε ο ρευστός πυρήνας της Γης αρχίζει να τροφοδοτεί αυτό το κύμα . Όταν έχεις ένα τέτοιο στατικό κύμα , έχεις μια τρίοδο λυχνία(σ. σ πρόκειται για λυχνία παλαιάς τεχνολογίας της εποχής του Τέσλα, διότι σήμερον η τεχνολογία αυτή έχει ξεπερασθεί από τα μικροτσίπς) Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο ρευστός πυρήνας της Γης τροφοδοτεί το κύμα με ενέργεια και είναι παρόμοιο με το σήμα που στείλαμε στη Γη. Τοιουτοτρόπως με ένα μικρό σήμα μπορούμε δια της ενισχύσεως του να το κάνουμε πανίσχυρο. Με την αλλαγή της συχνότητος είναι δυνατόν να εξάγεις την ενέργεια είτε στη ατμόσφαιρα , είτε στην άλλη άκρη της Γης. Το ενεργειακό κύμα ιονίζοντας τον αέρα, αλλάζει το μοντέλο του καιρού και τα ρεύματα του αέρος. Αν η εισαγωγή των στατικών κυμάτων γίνει προοδευτικά τότε τα φαινόμενα αυτά θα είναι ομαλά. Αν όμως η τοποθέτηση των στατικών κυμάτων γίνει απότομα τότε θα συμβούν ακραία και βίαια φαινόμενα στο κλίμα.
Αυτό μπορεί να ονομασθεί και Μηχανή Καιρού. Αν επιταχυνθεί η Μηχανή Καιρού, τότε δεν θα ιονισθεί η ατμόσφαιρα , αλλά θα δημιουργηθούν φωτεινές μπάλες και εκλάμψεις (πλάσματος) οι οποίες θα κατέβουν στη Γη και θα δημιουργήσουν τρομερές αλλαγές του καιρού και του κλίματος πάνω σε τεράστιες εδαφικές περιοχές »
Με τροφοδότηση μιας ορισμένης συχνότητος δημιούργησε στο εργαστήριο του στο Μανχάταν κραδασμούς οι οποίοι προξένησαν «τεχνητό σεισμό».
1ον ΠΕΙΡΑΜΑ
προσήρμωσε ένα μικρό αλλά ισχυρό δονητή με πεπιεσμένο αέρα σε μια μεταλλική κολώνα και σε λίγη ώρα άρχισε να σείεται όλο το κτίριο, τα μηχανήματα ξεκόλλησαν από τις βάσεις τους, έσπαζαν οι σωλήνες της ύδρευσης, ράγισαν τα τζάμια των παραθύρων, έπεφταν οι σοβάδες κ.ο.κ.
Όταν είδε ότι το πείραμα ξέφυγε από τον έλεγχο του ο Τ. άρχισε να σπάζει το δονητή με σφυρί για να σταματήσει την σεισμική καταστροφή.
2ον ΠΕΙΡΑΜΑ
Προσήρμωσε μικρό δονητή με μπαταρία σε μια σιδηροδοκό σε κτίριο υπό κατασκευή και σε λίγο άρχισε να ΣΕΙΕΤΑΙ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ .
Ο Τέσλα συντόνισε την συχνότητα του δονητή του με την συχνότητα του υπεδάφους.
Ο ΤΕΣΛΑ έλεγε: « Δόσμου ισχυρό δονητή να σχίσω τη Γη»
Μπορούσε να γκρεμίσει ακόμη και τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης, το Empire State Building .
Ο Τέσλα ΠΑΤΕΡΑΣ της ΤΗΛΕΓΕΩΔΥΝΑΙΜΚΗΣ
Είναι δυνατόν να μεταφέρεις μηχανικά αποτελέσματα σε μέγιστες αποστάσεις στη Γη και να παράγεις όλων των ειδών τα μοναδικά φαινόμενα ».
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΠΟ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ
Αυτά τα φαινόμενα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πολεμικούς σκοπούς, και υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες ότι χρησιμοποιούνται ήδη(Ιράκ, Αφγανιστάν)- Βόμβες σεισμικές
UFO: ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΣΕΙΣΜΩΝ
Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι:
1/ Τα ηλεκτρικά φαινόμενα(σφαιρικά φώτα και αναλαμπές) που παρουσιάζονται σε περιπτώσεις σεισμών συνδέονται με το ηλεκτρομαγνητικό πλάσμα της τεχνολογίας Τέσλα
2/ Τα φωτεινά φαινόμενα και οι χρωματιστές αναλαμπές είναι μήπως αυτό που ο Τέσλα μνημόνευσε το 1935 , ότι δια της τηλεγεωδυναμικής μπορείς να παράγεις «όλων των ειδών τα μοναδικά αποτελέσματα»;
ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΕ ΜΗΠΩΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
–«είναι δυνατόν αυτή να ξεφύγει από τον έλεγχο του ανθρώπου και να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις ή και ολόκληρη τη Γη».
ΤΣΟΥΝΑΜΙ & HAARP
Η πρώτη εκδοχή λίγο απίθανη αλλά όχι αδύνατη να είναι αποτέλεσμα των πειραμάτων του προγράμματος HAARP(High-frequency Active Auroral Research Program), , δεδομένου ότι η τεχνολογία υπάρχει και τα σχετικά μυστικά πειράματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η άποψη αυτή κυκλοφορεί ήδη ευρέως στο διαδίκτυο.
Η δεύτερη εκδοχή και η πιο πιθανή είναι ο σεισμός και το παλιρροϊκό κύμα να είναι αποτέλεσμα υποθαλάσσιας πυρηνικής εκρήξεως στον Ινδικό. Οι ΗΠΑ έκαναν πυρηνική δοκιμή στις 26/12/04 στον Ινδικό ωκεανό , την οποία συσχετίζουν με την δημιουργία του πρωτοφανούς παλιρροϊκού κύματος, αλλά και με την ευαισθητοποίηση των σεισμογενών ρηγμάτων και των τεκτονικών πλακών της περιοχής. Λένε ότι το τσουνάμι είναι έργο ανθρώπινο, για να αποσπασθεί η προσοχή της διεθνούς κοινής γνώμης από την οικτρά πολιτική και οικονομική κατάσταση των Αμερικανών εξ αιτίας της εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράκ και Αφγανιστάν.
Ο τέως Υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ κ. Κοέν, τον Απρίλιο του 1997 είπε: « Άλλοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να κάνουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , διά της χρήσεως ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων»
Προφανώς γνώριζε ότι το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.
Ο Γερουσιασστής Claiborne Pell, :
«Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα… πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν να κατευθύνουν θύελλες, να μεταβάλλουν το κλίμα και να προκαλούν σεισμούς στον αντίπαλο»
Τεχνολογία Ελεγχόμενων Σεισμών Τέσλα σημαίνει ότι έχουν τη δυνατότητα να τους προκαλούν με την «τηλεγεωδυναμική» τεχνολογία. Γιατί αν ήσαν φανταστικά δεν θα μιλούσαν για άμεσα μέτρα «τώρα».
Η Washington Post στις 30 Ιαν. 1981 .
Το 1979 συνέβησαν παγκοσμίως 56 μεγάλοι σεισμοί - 1980 ο ετήσιος αριθμός αυξήθηκε σε 71.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψήφισε στις 10/12/76 τη Συνθήκη :«Περί Απαγορεύσεως για Στρατιωτικούς ή άλλες εχθρικές ενέργειες η Χρήση Τεχνικών Τροποποιήσεως του Περιβάλλοντος»
ο Δρ. Andrija Puharich : «Από τους μεγάλους σεισμούς του 1976, υπάρχει ένας που απαιτεί ειδική προσοχή-ο Σεισμός της 28 Ιουλίου 1976 στο Tangshan της Κίνας » Μήπως ο ως άνω επιστήμων φοβάται ότι από ένα τόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να τροφοδοτηθεί το φαινόμενο Τέσλα και να βάλει τη Γη σε μια αυτοκαταστροφική ταλάντωση;
Ο καθηγητής Gordon J. F. MacDonald διευθυντής του Ινστιτούτου της Γεωφυσικής και Πλανητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λος Αντζελες της Καλιφόρνιας το 1966 δημοσίευσε έγγραφα σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου του περιβάλλοντος για στρατιωτικούς σκοπούς. Ο MacDonald έκανε ένα αποκαλυπτικό σχόλιο: «Το κλειδί για τον γεωφυσικό πόλεμο είναι η αναγνώριση των περιβαλλοντικών ανισορροπιών στις οποίες με ένα μικρό ποσό ενεργείας θα απελευθερώσεις μεγαλύτερα ποσά ενέργειας . Στο βιβλίο του «Πώς να Γκρεμίσουμε το Περιβάλλον» γράφει: «αν δεν επικρατήσει ειρήνη, ο άνθρωπος γλιστρά όλο και περισσότερο στην χειραγώγηση του καιρού, στην τροποποίηση του κλίματος, στο λιώσιμο των πάγων των πόλων, στην καταστροφή και στην διεύρυνση της τρύπας του Όζοντος, στον έλεγχο των κυμάτων του ωκεανού και τη χειραγώγηση της Σκέψεως, με ητν χρησιμοποίηση των πλανητικών πεδίων ενέργειας. Και προέβλεψε ότι όταν αναπτυχθούν και χρησιμοποιηθούν τέτοια όπλα-αν δεν έχουν γίνει ως τώρα- θα είναι κυριολεκτικά μη ανιχνεύσιμα από τα θύματα τους. Είναι το HAARP ένα τέτοιο όπλο ;

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
Το Σφυρί της Εδέμ»( Hammer of Eden) το οποίον πραγματεύεται τον τρόμο από μιά τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ισοπεδώσει το Σαν Φραντζίσκο.




Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

(του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι γίνεται ευρεία χειραγώγηση του καιρού. Υπάρχουν και άνθρωποι που θεωρούν αδύνατη την χειραγώγηση του καιρού. Αυτοί υποστηρίζουν ότι είναι δύσκολο να κατευθύνεις μιά δέσμη ακτινοβολίας στην περιφέρεια ενός τυφώνα ή να επηρεάσεις τα σύννεφα εκ των άνω.
Αληθεύει όμως αυτή η αντίληψη;
Κι’ αν αληθεύει τότε γιατί ο ΟΗΕ έλαβε την σχετική με το θέμα τούτο απόφαση το 1976, απαγορεύοντας την χρήση της χειραγώγησης του καιρού για να βλάψεις μιά άλλη χώρα ; Σήμερα γίνονται πειράματα για τον επηρεασμό των καιρικών συνθηκών. Αυτά γίνονταν από την δεκαετία του 1930 και συνεχίσθηκαν κατά την διάρκεια του Β! ΠΠ.
Αυτά είπε στο Ράδιοπρόγραμμα ο Jim McCanney's . Στο βιβλίο του δε περιγράφει πως γίνεται η χειραγώγηση του καιρού(Weather Manipulation). Αυτός θεωρεί ότι την προσπάθεια αυτή τους τελευταίους μήνες ή εβδομάδες εκμεταλλεύεται η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Επιζητούν να ελέγξουν τον κόσμο, λέει, πριν κάτι σοβαρό προκύψει στο Ηλιακό σύστημα. Επομένως είτε η πολιτική οδηγεί τον καιρό, είτε η κατάσταση του Ηλίου οδηγεί την πολιτική. Η απάντηση κατά τον McCanney's είναι ότι πιθανόν συμβαίνουν και τα δύο. Και τούτο διότι ο Ηίλος φαίνεται να έχει ευθύνη για τα συμβαίνοντα.
Είναι προφανές ότι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει με το ηλικακό μας σύστημα. Ο Ηλιος είναι «άρρωστος» και φαίνεται χειραγωγούμενος από κάποιον . Οι πολιτικές κινήσεις που γίνονται εν σχέσει με τις καιρικές δραστηριότητες των πρόσφατων εβδομάδων και μηνών είναι πολύ συνδεδεμένες με την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Τώρα χρησιμοποιούν τα συστήματα καιρού για να τα μεγεθύνουν, να αλλάξουν την διεύθυνση τους και να τα κατευθύνουν προς ορισμένες περιοχές.

Η Παράξενη Δολιχοδρομία του Κατρίνα

Σχετικά με την πορεία του τυφώνα Κατρίνα έχω να παρατηρήσω τα εξής . Για πρώτη φορά στην μετεωρολογική ιστορία μιά τροπική καταιγίδα ξεφεύγει ολοκληρωτικά έξω απο τις προβλέψεις. Στην αρχή ο τυφώνας αυτός σχηματίσθηκε στις Μπαχάμες σαν μιά τροπική συμπίκνωση. Καθώς όμως ερχοταν προς τα πάνω από τις Μπαχάμες μετασχηματίσθηκε ταχέως σε τυφώνα και διέσχισε την Φλώριδα. Η κανονική πορεία του ήτο να πάει προς Βορράν κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής, όπως η τροπική καταιγίδα Ωφέλεια που πέρασε δεξιά της Καρολίνας, όπως έκανε και ο Floyd. Ομως όλως ξαφνικά η Κατρίνα κάνει μιά οξεία στροφή προς τ’ αριστερά. Ως τότε όλες οι προβλέψεις των μετεωρολογικών κομπιούτερ έδειχναν ότι αυτός πήγαινε βορείως. Και όμως αυτός διέσχισε το Μαιάμι.


Ομως και πάλι ξεγέλασε τις προβλέψεις και ξαναπήρε στροφή προς τα αριστερά και στράφηκε προς Νότον, σαν μιά αποδιοργανωμένη καταιγίδα, και εντός 30 λεπτών μεταλλάχθηκε και πάλι σε τυφώνα κατηγορίας 3. Επειτα κινήθηκε προς Δυσμάς κατά μήκος του Κόλπου του Μεξικού έως ότου έφθασε στο μέσον και τότε έκανε μιά άλλη απότομη στροφή και στράφηκε Βόρειο-Δυτικά προς τα σύνορα του Τέξας. Και αν επεκτείναμε την γραμμή του ίχνους του θα χτυπούσε το Ανατολικό Τέξας. Ομως αυτός στρέφει ολίγον Βόρείως και πέρασε μερικές εκατοντάδες μίλια ανοιχτά των ακτών της Νέας Ορλεάνης. Αλλά και πάλι καθώς κατευθύνετο Δυτικά της Νέας Ορλεάνης έκανε μιά πλήρη γωνία , σαν ένας εξαίρετος παίχτης μπάλας που στρέφει τη μπάλα, κατευθείαν προς Βοράν προς την Νέα Ορλεάνη.

Στόχος τους τα Μεγάλα Διυλιστήρια Πετρελαίου;

Και βεβαίως όλοι νομίζαμε ότι η Ν. Ορλεάνη θα χτυπιόταν. Στο σημείο αυτό η Κατρίνα έκανε μιά δεξιόστροφη στροφή σχεδόν 90 μοιρών και κατευθύνθηκε προς Ανατολάς προς το Buloxy, Mississippi. Και ο λόγος που έκανε αυτή την κλίση ήτο για να περάσει επάνω απο δύο διυλιστήρια πετρελαίου τα οποία είχαν εξαιρεθεί απο τον τυφώνα Ιβάν και τις άλλες τέσσαρες θύελλες που έπληξαν την περιοχή τον περασμένο χρόνο. Πέντε τροπικές καταιγίδες περιλαμβανομένων και τυφώνων κινήθησαν προς την περιοχή Mobile, Alabama. Αλλά ο κόσμος που κατηύθηνε την Κατρίνα γνώριζε τα δύο μεγαλύτερα διυληστήρια που έπρεπε να χτυπηθούν, ήσαν ακριβώς Ανατολικά και Νοτίως της Νέας Ορλεάνης. Ο τυφώνας Κατρίνα εξασθένησε στο κέντρο επάνω απο την τοποθεσία, αλλά τώρα γίνεται αντιληπτόν ότι καθώς η Κατρίνα ήτο κατηγορίας 4 και εξελίσσετο σε κατηγορία 5 τυφώνα εκατον μίλια ανοικτά των ακτών της Νέας Ορλεάνης , ακόμη και η χειραγώγηση του δεν θα μπορούσε να διατηρηθεί υπό έλεγχο σε αυτή την κλίμακα. Εχασε λοιπόν την ισχύ του και οταν χτύπησε τα διυλιστήρια ήτο κατηγορίας 2 . Καθώς χτύπησε το αριστερό του ματιού του τυφώνα στην λίμνη Lake Pontchartrain και την έκανε να πλημμυρίσει.

Η Νέα Ορλεάνη δεν επλήγη απο την Κατρίνα

Στην Νέα Ορλεάνη έπεσε βροχόπτωση 7 ίντσών, κάτι το συνηθισμένο για μιά καταιγίδα. Ο άνεμος δεν ξεπερνούσε τα 100 μίλια την ώρα , έτσι η πόλη τα πήγε καλά, οι αντλίες λειτουργούσαν κανονικά και τα φράγματα κρατούσαν καλά έως ότου συνέβη σειρά εκρήξεων την επόμενη ημέρα, δηλαδή μιά ολόκληρη ημέρα αργότερα. Οσον αφορά τον τυφώνα Κατρίνα στο σημείο εκείνο είχε κάνει ορισμένες ζημιές στα δύο μεγαλύτερα διυλιστήρια και μετά έκανε μια απότομη στροφή αριστερά για να ξαναπάει και πάλι Βορείως. Καθώς όμως χτύπησε τα διυλιστήρια η τιμή του πετρελαίου εκτινάχθηκε στα 70 δολάρια το βαρέλι και επομένως αυτόν τον χειμώνα θα πληρώσουμε τα καύσιμα κατά 70% ανώτερα από πέρσι.
Την επόμενη μέρα η Νέα Ορλεάνη είχε επιβιώσει καλά από τον τυφώνα. Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος παρέμεινε στην πόλη και η ζωή άρχισε να ομαλοποιείται . Ομως στις 4 μ. μ τα φράγματα άρχισαν να εκρύγνυνται και υπάρχουν μαρτυρίες ατόμων που άκουσαν τις εκρήξεις. Κι’ αν υποθέσουμε ότι τα έρριξαν τα κύματα πως συμβαίνει τα φράγματα να πέσουν στο ποτάμι και στο πλευρικό κανάλι;
Εδώ γεννάται τα ερωτήματα:
-Ποιός χειραγωγούσε τον Κατρίνα και ποιός ο σκοπός του;
-Με ποιό σύστημα χειραγωγούσε τον καιρό;
-
Το Υπερόπλο HAARP

Το HAARP είναι η τεχνολογία που στέλνει ακτινοβολία (ραδιοκύματα)σε μεγάλο όγκο και σε ορισμένες περιοχές και μπορεί να συγκεντρώνει την ακτινοβολούμενη ενέργεια σε στενή δέσμη και σε ορισμένη περιοχή. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ήτο και τόσο αποτελεσματικό. Μπόρεσαν να κάνουν μόνον μικρή χειραγώγηση του καιρού. Κατόρθωσαν κάπως να κινούν σύννεφα τριγύρω , αλλά δεν ήτο πολύ αποτελεσματικό.
Στα μέσα όμως της δεκαετίας του 90 έφεύραν, λέει ο Jim McCanney's, μιά τεχνική την οποία έδωσα δωρεάν στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ για να χειραγωγήσουν τις θύελλες και να μειώσουν την ενέργεια τους ώστε να μην επηρεάζουν τους λαούς. Εκείνοι πήραν αυτήν την τεχνική , έφτιαξαν μεγάλους δορυφόρους λέιζερ και τους έθεσαν σε τροχιά γύρω απο την Γη. Και αυτοί είναι τώρα που εκπέμπουν ενέργεια πάνω στις καταιγίδες. Αυτό που κάνουν είναι βασικά να ανάβουν ένα λέιζερ –-και αυτά δύνανται να είναι σε πολλές διαφορετικές συχνότητες. Το φαινόμενο αυτό το μέτρησα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πήγα στον Ειρηνικό, Γνώριζα ότι επαιζαν με αυτές τις καταιγίδες στον Ειρηνικό ανοικτά των ακτών της Αμερικής και ανέβηκα σε ύψος περίπου 40.000-45.000 ποδών όπου ήμουν σε θέση να ιδώ και να συλλάβω την χειραγώγηση ενός συστήματος καταιγίδων καθώς αναπτύσσοντο απο το Ορεγκον ως την Καλιφόρνια.

Στην Ιονόσφαιρα τους έπιασε επ’ Αυτοφόρω

Από τις πρώτες άμεσες μετρήσεις διεπίστωσα ότι γινόταν χειραγώγηση των καταιγίδων μέσω των δορυφόρων. Και δεν θα σας αναφέρω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους. Οι τροχιές αυτών των δορυφόρων μπορούν να αλλάξουν με την χρήση ηλεκτρομαγνητικού συστήματος προωθήσεως το οποίο είναι στον δορυφόρο. Στο παρελθόν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότης . Ετσι παραδείγματος χάριν χειραγωγήθηκε η καταιγίδα στην Βραζιλία προ ενός και ημίσεως έτους. Η Βραζιλία ποτέ δεν είχε δεχθεί τυφώνες ως τότε. Αυτή η καταιγίδα ήτο χειραγωγημένη στην Βραζιλία. Η πηγή της ενέργειας ενός τυφώνα δεν είναι το θερμό νερό-και το καταρρίπτω με επιχειρήματα αυτό το παραμύθι στο βιβλίο μου, απο τις καταιγίδες στον Αρη όπου δεν υπάρχει νερό. Εχουμε τυφώνες που έφθασαν ως την Αλάσκα, στην δυτική ακτή της Αμερικής ως την πολιτεία Ουάσιγκτον, αλλά και στον Βόρειο Ατλαντικό.

Ιονόσφαιρα : Τροφος των Καταιγίδων

Η ενέργεια των καταιγίδων προέρχεται απο την Ιονόσφαιρα και αυτό συμβαίνει ως εξής: Kαθώς το σύστημα νεφών αναπτύσσεται υπάρχει κατάρρευση της ηλεκτρικής καταστάσεως στο άνω μέρος των νεφών. Το ρεύμα αρχίζει να ρέει στην κορυφή του νεφών, και καθώς τούτο συμβαίνει , αναπτύσσεται το μάτι της θύελλας. Το μάτι της καταιγίδος είναι κατ’ ουσίαν ένα ηλεκτρικό επίπεδο ρεύμα το οποίον κινείται προς τα πάνω σε σπειροειδή κίνηση , όπως ακριβώς το νερό στην οπή του μπάνιου που περιδινίζεται όταν ανοίξουμε την τάπα. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει με την περιδίνηση του τυφώνα προς τα άνω. Το ρεύμα αέρος που κινείται προς το κέντρον του τυφώνα ατμοποιεί ταχέως και παρασύρει το εξάτμιζόμενο ύδωρ απο την επιφάνεια της θάλασσας προς την κεντρική στήλη του τυφώνα, προς τα άνω στην ιονόσφαιρα. Επομένως δεν είναι η ενέργεια του θερμού ύδατος που δημιουργεί την περιδίνηση του τυφώνα, αλλά αυτή προέρχεται απο το ηλεκτρικό ρεύμα της ιονόσφαιρας. Καθώς σχηματίζεται το μάτι του τυφώνα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα το οποίον κινεί το ιονισμένο ρεύμα αέρος και δημιουργεί την στήλη η οποία κινείται πάνω στον ωκεανό.
. .
Τα Λέηζερ σέρνουν τις Καταιγίδες ;

Οσο μεγαλύτερο είναι το ηλεκτρικό ρεύμα τόσο μεγαλύτερη είναι και η ενέργεια που διαθέτει ο τυφώνας , καθορίζοντας την κατηγορία του. Αν πάρουμε ένα Λέιζερ και φωτίσουμε με αυτό κάτω μεγεθύνουμε και ιονίζουμε το ίχνος μεταξύ της Ιονόσφαιρας και της καταιγίδας. Τότε αρχίζουμε να γινόμαστε ικανοί να αυξήσουμε την ενέργεια της καταιγίδος. Εάν φέρουμε την δέσμη του δορυφόρου στην περιφέρεια του ματιού, τότε αρχίζουμε να σύρουμε την καταιγίδα ολόγυρα σαν να βάζουμε ένα χαλκά στην μύτη της αρκούδας και την σύρουμε . Είναι προφανές ότι οι τυφώνες Jean τον περασμένο χρόνο και η Katrina τώρα χειραγωγήθηκαν. Η Νέα Ορλεάνη σώθηκε χάρις στα έλη τα οποία απερρόφησαν την μεγαλύτερη ενέργεια του τυφώνα Κατρίνα. Η καταστροφή της Νέας Ορλεάνης οφείλεται στην εσκεμμένη ανατίναξη των αναχωμάτων, η οποία σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες έγινε με εκρηκτικά την επομένη ημέρα της διελεύσεως του Κατρίνα.

Και το ερώτημα που γεννάται ;
-Ποιός ανατίναξε τα αναχώματα και γιατί ;


Οι ΗΠΑ τρωτές σε Καταιγίδες

Ποιός ελέγχει αυτούς τους δορυφόρους; Στον ανίδεο λαό είπαν ότι τάχα οι Ρώσσοι προξένησαν την καταστροφή της Νέας Ορλεάνης. Ομως οι Ρώσσοι έδωσαν στους Αμερικανούς την πατέντα της τεχνολογίας χειραγωγήσεως του καιρού στην δεκαετία του 90’, μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως . Πως το ξέρω; Μα εγώ έδωσα στους Σοβιετικούς ατμοσφαιρικούς επιστήμονες την πατέντα. Αυτοί μετέφρασαν τις επιστημονικές μου σημειώσεις στα Ρωσσικά και τις δείδαξαν στα Πανεπιστήμια . Ο Dr. Demetrov και η ομάδα του μετέφρασαν τα γραπτά μου στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του 90’ και ανέπτυξαν την τεχνολογία χειραγωγήσεως του καιρού την οποίαν κατόπιν έδωσαν στους Αμερικανούς μετά την πτώση της Σοβιετικής Ενώσεως. Και αυτό το έκαναν διότι όπως αντιλαμβάνεσθε η Ρωσσία δεν έχει τυφώνες. Αντίθετα, η Αμερική είναι η χώρα που πλήττεται περισσότερο πάσης άλλης απο τυφώνες. Ως γνωστόν, η Αμερική είναι δυτικά του Ατλαντικού και ανατολικά του Ειρηνικού ωκεανού , οι οποίοι δημιουργούν τυφώνες.

Η Απόφαση(31-72 της 31ης Συνόδου) του ΟΗΕ εναντίον της Τροποποιήσεως του Καιρού

« Κάθε χώρα μέλος αυτού του συνεδρίου αναλαμβάνει να μην εμπλέξει σε στρατιωτικές ή άλλου είδους εχθρικές χρήσεις την τεχνική της περιβαλλοντικής τροποποιήσεως, έχοντας ευρεία διάδοση, μακρά διάρκεια, ή κακές επιδράσεις σαν μέσα καταστροφής, προκλήσεως ζημίας ή τραυματισμού οποιασδήποτε άλλης χώρας μέλους»

Τούτο σημαίνει ότι δεν απαγορεύει στις κυβερνήσεις να κάνουν χρήση στον λαό τους.

Ποιός χειραγωγεί τον Καιρό;

Ποιός θα μπορούσε να το κάνει αυτό, δηλαδή την χειραγώγηση του καιρού; Ξεκάθαρα αυτή γίνεται απο την ομάδα επιστημόνων και τεχνικών με την βοήθεια των δορυφόρων που έχουν εκτοξευθεί απο τις ΗΠΑ. Ποιός το κάνει αυτό; Λοιπόν εσείς αντιλαμβάνεσθε ότι δεν είναι δική σας η κυβέρνηση, είτε είναι ο Μπους ή ο Κλίντον στην εξουσία. Αυτοί είναι εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία είναι η μετωπική οργάνωση για τις μεγάλες ομάδες των λαών, η οποία χειραγωγεί και διευθύνει την παγκόσμια πολιτική, την οικονομία κλπ. Και αυτό είναι ευρέως γνωστόν στους κύκλους της CIA κλπ ότι εκείνοι δεν δύνανται να ρίξουν τις ΗΠΑ μέχρις ότου φτιάξουν ή δεν μπορέσουν να φτιάξουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων .

Ο Ρόλος της FEMA

Υπάρχουν πολύς κόσμος που αναμένει το δεύτερο κύμα , ένα είδος βιοχημικής τρομοκρατίας, ή πιθανόν μιάς πυρηνικής επιθέσεως σε μιά μεγάλη Αμερικανική πόλη. Ο πρόεδρος μας George W., υπέγραψε μιά εκτελεστική διαταγή το βράδυ του Σαββάτου προτού χτυπήσει και τα ρίξει όλα ο τυφώνας Κατρίνα, δίνοντας πλήρη εξουσιοδότηση στην Υπηρεσία Επειγούσης Ανάγκης(FEMA)
Γιατί λοιπόν δεν ήσαν επί τόπου με τρόφιμα μετά την παρέλευση του τυφώνος;
Ενας φίλος ονόματι Tom Kennedy, πράκτωρ της FEMA, στην συνέντευξη του από τον Dan Rather, μετά την 9-11, εδήλωσε: « Για τα πρακτικά, η FEMA έφθασε στην Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το βράδυ 10 Σεπ. για να ετοιμασθεί και να αρχίσει δράση στις 11 Σεπ.» Δηλαδή ήτο μιά μέρα νωρίτερα διότι προφανώς εγνώριζε ότι κάτι θα γίνει στην πόλη. Αν αυτό δεν είναι συνωμοσία , τότε τι είναι;

Οσον αφορά τις απώλειες , απο τον τυφώνα Κατρίνα ανακοίνωσαν ότι έφθασαν σε μερικές εκατοντάδες νεκρούς. Από τον τοπικό γερουσιαστή ελέγετο ότι θα έφθαναν στις 10.000 νεκρούς . Από την FEMA σε περίπτωση θραύσεως των αναχωμάτων υπολογίζοντο σε 150.000 θύματα. Ακόμη όμως δεν εδόθη ο ακριβής αριθμός των θυμάτων. Και το χειρότερο ότι οι φτωχοί που έχασαν τα σπίτια τους στην Νέα Ορλεάνη δεν έχουν βάσει του νέου Νόμου το δικαίωμα να επανέλθουν στην περιοχή τους, η οποία θα λάβει μεγάλη αξία για άλλες χρήσεις.

Ο Δούρειος Ιππος της Συνωμοσίας
.
Και ενώ η FEMA υποτίθεται ότι πήγε στον τόπο της καταστροφής για να μοιράσει τρόφιμα , νερό , ρουχισμό , σκηνές και άλλη βοήθεια στον πληθυσμό, αυτή ασχολείτο με τις παρεμβολές των ραδιοφωνικών συχνοτήτων στην Νέα Ορλεάνη , το κόψιμο των τηλεφωνικών γραμμών, την καταστροφή με εκρηκτικά των αναχωμάτων, δημιουργώντας στον λαό πραγματικό χάος. Δεν είναι τυχαίο που ο λαός είπε την Νέα Ορλεάνη «Πόλη του Χάους»
ΟΙ ΗΠΑ διολισθαίνουν ραγδαία σε δικτατορία ανατολικού τύπου, με θεοκρατικές αντιλήψεις , στρατόπεδα συγκεντρώσεως σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ελευθερίας των Μέσων Ενημερώσεως και της παραβιάσεως του Αμερικανικού Συντάγματος. Ο Εβραιομασωνικός και Σιωνιστικός Δούρειος Ιππος έχει φυτευθεί μέσα στο σώμα των ΗΠΑ. Αυτός εξυφαίνει την Συνωμοσία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων εναντίον όλων των λαών του κόσμου.
Υπάρχει σωτηρία ; Και βέβαια υπάρχει. Η Ενεργοποίηση και Συμμετοχή του ατόμου και η Αντίσταση όλων στα σχέδια τους.

Ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ





επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των




Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο




Σεισμικό Οπλο. Σύμφωνα με την αναφορά , Ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι




εγκατεστημένα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν της τελευταίες




36 ώρες.... ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε




δύο ώρες πρίν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία. Η αύξηση της




θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν ότι είχε ενεργοποιηθεί το




γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με έδρα τις εγκαταστάσεις




στην Αλάσκα , πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς. Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό




να διαταράξει σοβαρά η και να αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών




επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς




αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των ΗΠΑ στην περιοχή .




Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή μετά και




από τις κατηγορίες των Τούρκων ότι η αύξηση της δύναμης των Κούρδων




οφείλεται κυρίως από την υποστήριξη του Ισραήλ προς αυτούς.




Οι Ρώσοι αναλυτές θεωρούν ότι το master plan των ΗΠΑ είναι ο διαμελισμός




μιας σειράς κρατών και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο




πόλεμο κατάσταση . Ήδη, τα τελευταία 25 χρόνια διαμέλισαν στα "εξ ων




συνετέθησαν" την Σοβιετική Ένωση, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν. το Ιράκ




και τώρα την Λιβύη. Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική




Αραβία




Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πριν από τον




καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.




Όσον αφορά την τεχνολογία και εξέλιξη του υπεροπλία πρόκλησης σεισμικών




καταστροφών έχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους




Σοβιετικούς κατά της Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό ( με υπόγεια




έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στη Περσία) μεγέθους 7,4




ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978. Οι Αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του




1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ




στην Γιουγκοσλαβία.










http://www.whatdoesitmean.com/index1532.htm




http://e-rodios.blogspot.com/2011/10/o_24.html

23 - HAARP Build-Out To 3.6 Million Watt


Capacity Complete





By Jerry E. Smith

4-26-6



For the last four years the High-frequency Active Auroral Research Project (HAARP) has been managed by the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) with Dr. Sheldon Z. Meth as the Program Manager. As of March 9, 2006 the official DARPA page for HAARP http://www.darpa.mil/ucar/programs/haarp.htm states that the high frequency transmitting array at the HAARP Research Station, Gakona, AK has been completed.



"The HAARP Interactive Ionospheric Research Observatory is a major Arctic facility for the study of upper atmospheric and solar-terrestrial physics and for Radio Science and Communications research. Among the instruments included at the facility are a high power, high-frequency (HF) phased array radio transmitter, numerous radio frequency and optical research instruments capable of observing and monitoring the complex auroral ionosphere, and site infrastructure to support research activities. "



The above is from the official HAARP website http://www.haarp.alaska.edu/haarp/ The high-frequency phased array radio transmitter mentioned is also called the Ionospheric Research Instrument (IRI) and it is the heart of the HAARP program. The Final IRI (FIRI) is a field of 180 towers, each 72 feet tall with two crossed dipole antennas at the top of each tower. Slung beneath the towers is a wire grid for reflecting upward any radio emissions from the antennas that heads toward the ground. Beneath the mesh are small buildings called shelters for the radio transmitters. All of these elements are linked together to act as one giant transmitting antenna with an effective radiated power (ERP) of 3.6 million watts, making it the world's largest radio broadcasting station.



HAARP TIMELINE



Dr. Bernard J. Eastlund received the first of his three patents for a HAARP-like "Method And Apparatus For Altering A Region In The Earth's Atmosphere, Ionosphere, And/Or Magnetosphere" (US Patent Number 4,686,605) on 11 August, 1987, while working for the ARCO subsidiary APTI. It was but the first of a dozen related patents that scientists on APTI's payroll would take out over the next few years.



Officially, however, HAARP was conceived on the morning of 13 December 1989, when a joint Navy-Air Force meeting was held at the Office of Naval Research (ONR) in Washington, D.C. It has since been described as a discussion of their mutual interest in carrying out a Department of Defense (DoD) program in the area of ionospheric modification. Military and HAARP documents insist that it was at this meeting that the "need" for a unique heating facility to conduct "critical experiments" relating to potential DoD applications was "identified."



The official tale of the birth of HAARP claims that the Navy and Air Force personnel at that after-breakfast meeting at ONR decided to bring the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) in on the project. Consequently, Navy and Air Force 08personnel trooped over to DARPA later that day to present their proposal for a DoD sponsored program. As well as representatives of DARPA, people from the Office of the Defense Director of Research & Engineering (DDR&E) were also present at that second meeting of the day.



This led to an Ionospheric Modification/ELF Workshop held the following month at NUSC on 9-11 January 1990. It was attended by personnel from a number of government agencies, as well as from several universities and the private sector. The workshop was billed as providing "an opportunity for broad-based inputs concerning research needs in ionospheric modification. In addition, potential systems were defined, and the characteristics of a new, unique, HF heating facility were discussed and identified."



In a year's time the project moved off of the drawing boards and into reality. The Appropriation Act for Fiscal Year (FY) 1990 provided funds for the creation of HAARP, jointly managed by the Air Force Research Laboratory and the Office of Naval Research. Three contracts were awarded to ARCO Power Technologies (APTI) to begin feasibility studies in 1991. In 1992 the principal contract to begin construction was awarded, also to APTI.



Early November 1993 the United States Air Force announced, via press release, that the prime contractor on the HAARP program was Arco Power Technologies, Incorporated, (APTI) owner of the patents of Eastlund and other APTI scientists.



Initial prototype construction began at the Gakona, Alaska site in late 1993 and was completed a year later in late '94. During that time APTI bailed on the project and mysteriously sold it to a major defense contractor, E-Systems of Dallas, Texas.



The following year, 1995, Raytheon bought E-Systems and all the APTI patents they held. That same year Congress budgeted $10 million for HAARP for FY 1996 under "Counterproliferation - Advanced Development" spending. In the FY 1997 Descriptive Summary of the Counterproliferation Advanced Development Budget HAARP appears under the sub-heading "Project P539 Counterforce." There it is recorded that "In FY96, Congress added $10 Million to be used for the High-Frequency Acoustic [sic] Auroral Research Program (HAARP) to this project." Elsewhere in that report it states "...in FY96 only, the Congressionally added HAARP program funds will be used to explore the ability of auroral transmissions to detect and locate underground structures of the type where WMD [Weapons of Mass Destruction] can be developed or stored."



The HAARP final ionospheric research instrument (FIRI) was planned to be a field of 180 antennas arranged in a rectangular grid of 12 rows by 15 columns. Initially a smaller set of elements was constructed so that the predicted performance could be verified before the entire facility is built. That initial phase of the program was called the Developmental Prototype (DP). By April of 1995 the DP array of 48 antenna towers arranged as 8 columns by 6 rows had been completed. Thirty additional unpowered and unused towers were also erected at that time.



The first round of tests of the DP was in April 1995. More start-up tests were conducted in July and November of 1995, while tests of the aircraft detection radar were conducted in September of that year. The aircraft alert radar (AAR) is intended to automatically shut off "appropriate transmissions" when aircraft are detected within, or approaching a "safety zone" established around the HAARP site.



HAARP documents claim that the facility was shut down at the end of the last set of initial low power tests on the DP on 21 November, 1995. Officially, no testing was conducted from that time until the HAARP facility was at last put to scientific use for the first time, over a year later. A two week flurry of scientific research activity, called a "campaign," took place from 27 February to 14 March, 1997. In addition to science experiments, this two week period included several visits from tour groups; participation in a lecture series by HAARP personnel at the nearby community college; a public talk on ionospheric research and the HAARP facility; and the first HAARP-Amateur radio listening test.



During the early part of the August 1997 testing period several experiments were performed with the NASA WIND satellite which was at a favorable position in its orbit.



The third annual HAARP Open House was held 23-24 August, 1997. Program personnel were present to discuss the project and to give demonstrations and tours of the facility. Several experts in ionospheric physics were also present to discuss the research plans and the physics of the earth's upper atmosphere.



They wanted to finish erecting the FIRI by 2002 but got their budget slashed. It appears that the in-coming President, George W. Bush, was more concerned with his anti-missile missile defense program than with ionospheric research, or exotic electromagnetic weapons research, depending on which HAARP really is, and killed HAARP's funding for the first two years of his administration.



Initially HAARP was jointly managed by ONR and the Air Force's Phillips Laboratory in Massachusetts. In 2002 Project Management of HAARP was transferred to the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). It would seem that DARPA was brought in to whip the project into shape. According to the official DARPA webpage for HAARP their portion of the project has now been completed and HAARP is being "transitioned" back to the Air Force and Navy in FY2006.



Per the official DARPA fact sheet:



"The Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is the central research and development organization for the Department of Defense (DoD). It manages and directs selected basic and applied research and development projects for DoD, and pursues research and technology where risk and payoff are both very high and where success may provide dramatic advances for traditional military roles and missions."



There are eight technical offices in DARPA. HAARP came under The Tactical Technology Office (TTO). According to their fact sheet:



"The Tactical Technology Office engages in high-risk, high-payoff advanced technology development of military systems, emphasizing the "system" and "subsystem" approach to the development of Unmanned Systems, Space Systems and Tactical Multipliers."



DARPA's official word on HAARP, as of 3/9/06 is:



"The High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) developed new experimental research capabilities and conducted research programs to exploit emerging ionosphere and radio science technologies related to advanced defense applications. The FY 1990 Appropriation Act provided funds for the creation of HAARP, jointly managed by the Air



Force Research Laboratory and the Office of Naval Research to exploit emerging ionosphere and high power radio technology for new military systems applications. Key to the current effort was the expansion of the experimental research facility that includes a 3.6 MW high-frequency transmitter and a variety of diagnostic instruments, to conduct investigations to characterize the physical processes that can be initiated and controlled in the ionosphere and space, via interactions with high power radio waves.



Among these were:



(1) the generation of extremely low frequency/very low frequency radio waves for submarine and other subsurface communication, and the reduction of charged particle populations in the radiation belts to ensure safe spacecraft systems operations;



(2) the control of electron density gradients and the refractive



properties in selected regions of the ionosphere



to create radio wave propagation channels; and



(3) the generation of optical and infrared emissions in space to calibrate space sensors. To date, the facility has been developed to include a suite of optical and radio diagnostics and an advanced, modern, high frequency transmitting array that has a radiated power of 960 kW, about one-third of the 3.6MW called for in the original concept and plan.



The current high frequency transmitting array has proven to be extremely reliable and flexible, and has shown the feasibility of the overall concept. However, results to date have indicated that the advanced applications-related research activities and new military system concept demonstrations envisioned under the program require that the high frequency transmitting capability at the site be increased from the present 960 kW level to the originally planned 3.6 MW level.



A study completed by an Air Force/Navy Panel also pointed to additional high-value functions that can potentially be accomplished with the a 3.6 MW capability, in particular, the exploration and refinement of scientific principles that could lead to the development and deployment of a system to provide protection for spacebased assets from emergent asymmetric threats. DARPA established an MOA with the Air Force and Navy for this program in November 2002. The HAARP technology is transitioning to the Air Force and Navy in FY 2006.



"Program Plans



* Completed the HAARP high frequency transmitting array at the HAARP Research Station, Gakona, AK.



* Prepared the existing HAARP facility in preparation for ionospheric testing.



* Conducted advanced ionosphere and radio science research and analysis of applications including space-based asset protection and phenomena related to its implementation."



Not only was Dr. Meth in charge of HAARP, he also manages programs called Air Laser and MAgneto Hydrodynamic Explosive Munition (MAHEM)! Does it seem odd to you that a guy running a lazar development program and designing some kind of bomb would also be tinkering with how the top of the atmosphere reacts to radio waves?



DARPA signed a Memorandum of Agreement (MOA) with the Air Force and Navy to run this program for them in November 2002. On 17 February 2003 a Press Release went out announcing that BAE Systems North America had reached a definitive agreement with Advanced Power Technologies, Inc. (APTI), to purchase the corporation for $27 million in cash (note that somewhere along the line the "A" in APTI changed from "ARCO" to "Advanced"). That Press Release has since been deleted from BAE's website. Details on this purchase have completely vanished from the Internet. I called a spokesperson at APTI and got very little information. Indeed, when I asked about HAARP the poor fellow had never heard of it - or so he claimed!



After purchasing APTI BAE Systems then owned the intellectual property, the patents, that make HAARP possible. When HAARP's funding was resumed they automatically got the contract. This is important evidence that HAARP is a ground-based weapons systems, as laid out in those patents, as has been discussed in several books on HAARP, including mine.



One year and two months after purchasing APTI, BAE Systems announced that they had received a contract from the Navy for $35 Million to complete the HAARP Program. In a Press Release dated 10 June 2004, BAE Systems proclaimed:



"The Office of Naval Research has awarded BAE Systems a $35.4 million contract to manufacture 132 high frequency (HF) transmitters for installation in the High Frequency Active Auroral Research Program's (HAARP) phased array antenna system. The contract was finalized April 19 with BAE Systems Information & Electronic Warfare Systems in Washington, D. C."



BAE Systems lost no time in farming out the HAARP contract. Five days after getting the job from the Navy they sub-contracted it to DRS Technologies.



"DRS TECHNOLOGIES RECEIVES $23.3 MILLION CONTRACT TO PROVIDE HIGH-FREQUENCY RADIO TRANSMITTERS FOR U.S. GOVERNMENT



"Parsippany, NJ, June 15 -- DRS Technologies, Inc. (NYSE: DRS) announced today that it has received a $23.3 million contract, including options, to provide high-frequency (HF) radio transmitters for the High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP), which supports a U. S. government Arctic research facility being built to study the Earth's upper atmosphere.



"The $11.5 million base contract was awarded to DRS by BAE Systems PLC (LSE: BA. L). For this award, DRS will manufacture more than 60 Model D616G 10-Kilowatt Dual Transmitters to fulfill the transmitter requirements for the HAARP program. Work for this order will be performed by the company's DRS Broadcast Technology unit in Dallas, Texas. Product deliveries to BAE Systems' Information and Electronic Warfare Systems in Washington, D.C., are scheduled to begin in March 2005 and continue for approximately one year.



"We are pleased to continue our role as a premier supplier of transmitters for the HAARP program," said Steven T. Schorer, president of DRS's C4I Group. "This award enhances DRS's position as a leader in high-technology radio frequency solutions for secure and tactical communications systems supporting the applications of the government scientific research community."



"The high-frequency or short-wave Model D616G Transmitters were designed specifically for the U. S. government HAARP research facility. Currently, the ionosphere provides long-range capabilities for commercial ship-to-shore communications, transoceanic aircraft links, and military communications and surveillance systems.



"A primary goal of HAARP is to understand how variations in the sun's radiation affect the performance of radio systems and to improve military command, control, communications and surveillance systems.



"DRS Broadcast Technology, formerly known as Continental Electronics, is a global leader in broadcast transmitter equipment. It is the foremost supplier of advanced radio frequency transmission technology and the world's most experienced provider of the highest power radio broadcast equipment, offering a full range of products for broadcasting, military and scientific applications.



"DRS Technologies, headquartered in Parsippany, New Jersey, provides leading edge products and services to defense, government intelligence and commercial customers. Focused on defense technology, DRS develops and manufactures a broad range of mission critical systems. The company employs 5,800 people worldwide."



So, what do the spokesfolks at HAARP say they are doing now? From the HAARP website:



"Since March 1999, when the current 960 kW power capability became available, approximately 7-10 research campaigns have been conducted annually at the Gakona facility. Research periods are scheduled throughout the year; however, specific research areas are studied optimally during certain seasons. For example, the detection of optical emissions is best studied during the winter when clear, dark skies are frequent. Two such campaigns were conducted during 2002 and 2003. Extended research campaigns were conducted during the summers of 2002 and 2003 to observe and characterize the seasonal occurrence of an upper atmospheric phenomenon called Polar Mesospheric Summer Echoes (PMSE) that occurs only at high latitudes in the summer."



This infrequently up-dated site seldom reflects when the array is in use. Usually the site does not mention such use until months, or even years after, and then usually in very vague terms. As I write this, the site claims the last time the IRI was in use was November of 2003. Independent researchers have established that the site was in near daily use in 2005, however. As best anyone can tell the technicians spent the days wiring up the new transmitters and antennae, then spent several hours each night broadcasting to check the quality of the workmanship and equipment.



So, that is where HAARP is today, a $300 million dollar plus "upper atmospheric and solar-terrestrial physics" observatory -- that may or may not also be a whole lot more.



Even if HAARP is exactly what it says it is, is that something good? A key DoD document defines HAARP saying:



"The heart of the program will be the development of a unique ionospheric heating capability to conduct the pioneering experiments required to adequately assess the potential for exploiting ionospheric enhancement technology for DOD purposes."



Let's break that down. Technically HAARP is a type of device called an ionospheric heater because injecting all that radio frequency energy (3.6 billions watts) into the atmosphere heats it up. The big difference between HAARP and the dozen or so other ionospheric heaters in the world is that HAARP, based on the Eastlund/APTI patents is a uniquely designed phased antenna array. This phasing, or sequencing of the firing of the transmitters/antenna field allows for the focusing ability that sets HAARP apart from its peers. If used for over-the-horizon surveillance it would also have made HAARP a violation of the ABM Treaty, which was still in effect when work on HAARP began, and may be the real reason for the military's calling HAARP a civilian science project in the first place.



Heating the atmosphere changes it, so you can make it do things. In this case the amount of heating literally blows the molecules of the air apart. That is what is meant by "ionospheric enhancement." You have to love the use of the word enhancement -- only the military would think that breaking something makes it better! This heating to the point where the molecules are blown apart causes it to give off a "scream" of extremely low frequency (ELF) radio waves that penetrate deep into the earth and deep into the seas.



The project was initially funded specifically to do this: to use this ionospherically generated ELF to communicate with deeply submerged submarines and to engage in something earth penetrating tomography to target and monitor enemy underground bases for the manufacture and launch of weapons of mass destruction (WMDs). This heating also turns the "excited region" into a plasma (an electrically charged gas) that goes out into space, possibly destroying anything ! electronic (like an ICBM or a spy satellite) that passes through it.



It also changes the shape and radio wave bounce characteristics of the ionosphere, effectively jamming some radio communications channels.



And what are DoD purposes? Why, to win wars! to make new weapons or to make existing weapons and personal more effective (which is called a force multiplier). So, simply put, what this quote says is that the DoD wants to know if they can use this technology to turn the atmosphere into a weapon, or use it to improve existing weapons.



As I have been asking for almost a decade now, is weaponizing the atmosphere a good idea? What about unintended and unexpected consequences? What happens when the enemy responds in kind? And why is it that the mainstream press is so silent on these issues?



Jerry E. Smith



~~~



BAE SYSTEMS RECEIVES $35 MILLION FOR HAARP PROGRAMhttp://www.na.baesystems.com/releasesDetail.cfm?a=170



http://www.na.baesystems.com/newsReleases/051-Receives_$35M_For_HAARP_Program.pdf



~~~



The Ultimate Weapon Of Mass Destruction: 'Owning the Weather' For Military Use



By Michel Chossudovsky



http://www.nogw.com/download/2005_owning_the_weather.pdf



Climatic Manipulation by the US Military: The HAARP Program



The High-Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) based in Gokona, Alaska, has been in existence since 1992. It is part of a new generation of sophisticated weaponry under the US Strategic Defense Initiative (SDI). Operated by the Air Force Research Laboratory's Space Vehicles Directorate, HAARP constitutes a system of powerful antennas capable of creating "controlled local modifications of the ionosphere" [upper layer of the atmosphere]:



"[HAARP will be used] to induce a small, localized change in ionospheric temperature so that resulting physical reactions can be studied by other instruments located either at or close to the HAARP site". (HAARP website)



Nicholas Begich --actively involved in the public campaign against HAARP-- describes HAARP as:



"A super-powerful radiowave-beaming technology that lifts areas of the ionosphere by focusing a beam and heating those areas. Electromagnetic waves then bounce back onto earth and penetrate everything -- living and dead." (for further details see Michel Chossudovsky, http://www.globalresearch.ca/articles/CHO201A.html )



World renowned scientist Dr. Rosalie Bertell depicts HAARP as "a gigantic heater that can cause major disruptions in the ionosphere, creating not just holes, but long incisions in the protective layer that keeps deadly radiation from bombarding the planet." (quoted in Chossudovsky, op cit.)



According to Richard Williams, a physicist and consultant to the David Sarnoff laboratory in Princeton HAARP constitutes "an irresponsible act of global vandalism."



He and others fear a secret second stage where HAARP would "beam much more energy into the ionosphere. That could produce a severe disruption of the upper atmosphere at one location that may produce effects that spread rapidly around the Earth for years." (Quoted in Scott Gilbert, Environmental Warfare and US Foreign Policy: The Ultimate Weapon of Mass Destruction,http://www.globalresearch.ca/articles/GIL401A.html )



HAARP has been presented to public opinion as a program of scientific and academic research. US military documents seem to suggest, however, that HAARP's main objective is to "exploit the ionosphere for Department of Defense purposes." (quoted in Chossudovsky, op cit). Without explicitly referring to the HAARP program, a US Air Force study points to the use of "induced ionospheric modifications" as a means of altering weather patterns as well as disrupting enemy communications and radar. (Ibid)



HAARP also has the ability of triggering blackouts and disrupting the electricity power system of entire regions.



An analysis of statements emanating from the US Air Force points to the unthinkable: the covert manipulation of weather patterns, communications systems and electric power as a weapon of global warfare, enabling the US to disrupt and dominate entire regions of the World.



Weather Warfare: A Corporate Bonanza



HAARP has been operational since the early 1990s. Its system of antennas at Gakona, Alaska, was initially based on a technology patented by Advanced Power Technologies Inc. (APTI), a subsidiary of Atlantic Ritchfield Corporation (ARCO). The first phase of the HAARP Ionospheric Research Instrument (IRI) was completed by APTI. The IRI system of antennas was first installed in 1992 by a subsidiary of British Aerospace Systems (BAES) using the APTI patent. The antennas beam into the outer-atmosphere using a set of wireless high frequency transmitters.



In 1994, ARCO sold its APTI subsidiary, including the patents and the second phase construction contract to E-Systems, a secretive high tech military outfit with links to the CIA (http://www.crystalinks.com/haarp.html



E-Systems specializes in the production of electronic warfare equipment, navigation and reconnaissance machinery, including "highly sophisticated spying devices":



"[E-Systems] is one of the biggest intelligence contractors in the world, doing work for the CIA, defense intelligence organizations, and others. US$1.8 billion of their annual sales are to these organizations, with $800 million for black projects-projects so secret that even the United States Congress isn't told how the money is being spent. http://www.earthpulse.com/haarp/vandalism.html



"The company has outfitted such military projects as the Doomsday Plan (the system that allows the President to manage a nuclear war) and Operation Desert Storm."



(Princeton Review, http://www.princetonreview.com/cte/profiles/internshipGenInfo.asp? internshipID =998



With the purchase of APTI, E-Systems acquired the strategic weather warfare technology and patent rights, including Bernard J. Eastlund's US Patent No: 4,686,605 entitled "Method and Apparatus for Altering a Region in the Earth's Atmosphere, Ionosphere and/or Magnetosphere". It is worth mentioning that the Eastlund /APTI patents were based on the research of Yugoslav scientist Nicola Tesla (many of whose ideas were stolen by US corpo rations).



(See Scott Gilbert, Environmental Warfare and US Foreign Policy: The Ultimate Weapon of Mass Destruction, http://www.globalresearch.ca/articles/GIL401A.html Eastlund described this deadly technology as capable of: "causing total disruption of communications over a very large portion of the Earth missile or aircraft destruction, deflection or confusion weather modification



http://www.wealth4freedom.com/truth/12/HAARP.htm



Not surprisingly, the patent had previously been sealed under a government secrecy order.



Barely a year following the E-Systems purchase of APTI's weather warfare technology, E-Systems was bought out by Raytheon, the fourth largest US military contractor. Through this money-spinning acquisition, Raytheon became the largest "defense electronics" firm in the World.



Meanwhile, ARCO which had sold APTI to E-Systems, had itself been acquired by the BP-AMOCO oil consortium, thereby integrating the largest oil company in the World (BP).



Raytheon through its E-Systems subsidiary now owns the patents used to develop the HAARP weather warfare facility at Gakona Alaska. Raytheon is also involved in other areas of weather research for military use, including the activities of its subsidiary in Antarctica, Raytheon Polar Services.



"Owning the Weather": Towards the Expanded Final Stage