AMPHIKTYONBOOKS

TRANSLATION IN MANY LANGUAGES

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

US-SRAEL UBERALLES
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Το σύστημα εξουσίας των ΗΠΑ είναι βαθιά διαβρωμένο από τις πανίσχυρες Εβραϊκές Οργανώσεις και τους πράκτορες του Ισραήλ που έχουν σφετερισθεί τις πιό καίριες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό της Αμερικής. Περιττό να πούμε ότι σαν βδέλλες ρουφάνε το αίμα μας. [ Ένα μόνον παράδειγμα αρκεί. Κάθε φορά που βάζετε την πιστωτική σας κάρτα στο μηχάνημα αυτοί σας κλέβουν από την τσέπη 4%-6%, και αν καθυστερήσετε να πληρώσετε το ποσό, το επιτόκιο φθάνει στο 19% ήτοι σύνολον 23-25% ] Έτσι κατάφεραν να χρεώσουν ως το λαιμό όλες τις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς και τους ιδιώτες. Τώρα δικαιώνεται πλήρως ο Benjamin Franklin [Η γνωστή διακήρυξη του για τους Εβραίους που φυλάσσεται στο μουσείο Σμιθσόνιαν της Ουάσιγκτον ]. Στην εποχή μας η Σιωνιστική Κατοχή της Αμερικής βρίσκεται σε πλήρη άνθηση, κι’ αυτό το βλέπεις στην άγρια εκμετάλλευση, παρακμή, τρομολαγνεία, τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στη Μέση Ανατολή κ. α .
Ο,τι συμφέρει το Ισραήλ και τους Εβραίους αυτό γίνεται επίσημη πολιτική των ΗΠΑ, παρότι βλάπτονται τα ζωτικά συμφέροντα του Αμερικανικού λαού. Έτσι προς χάριν έξη(6) εκατομμυρίων Εβραίων του Ισραήλ, οι ΗΠΑ έχουν κάνει εχθρό το 1/5 περίπου της οικουμένης, δηλαδή ολόκληρο τον Ισλαμικό κόσμο και όχι μόνον. Διότι με τους παράνομους ιμπεριαλιστικούς και θρησκευτικούς πολέμους τους πότε στην Γιουγκοσλαβία, πότε στο Αφγανιστάν , δίς στο Ιράκ και με τις απειλές πολέμου κατά της Συρία , Ιράν και Βόρειας Κορέας έχει κάνει εχθρό ολόκληρη την οικουμένη . Έτσι λοιπόν όλο το δυναμικό της υπερδύναμης είναι σήμερον στη διάθεση του Ισραήλ και της καμπαλιστικής και ολιγαρχικής συμμορίας που λυμαίνεται την Ουάσιγκτον προς εκπλήρωση των άνομων και συνωμοτικών σχεδίων τους για την εγκαθίδρυση του Μεγάλου Ισραήλ και την επιβολή της παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας, της US-RAEL uberalles..
Βρισκόμαστε λοιπόν ενώπιον της μεγαλύτερης στην ιστορία οργανωμένης εγκληματικής συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος. Επειδή όμως αυτή η συνομωσία βασίζεται στην εξαπάτηση της κοινής γνώμης , η «Αχίλλεια πτέρνα” της είναι η άμεση και ταχεία αποκάλυψη της . Και επειδή η δημοσιογραφία έχει παίξει τον πιο βρώμικο ρόλο στην απόκρυψη της Αλήθειας, εμείς οι απλοί πολίτες- και ιδίως εσείς οι νέοι του διαδικτύου-έχετε ιερά υποχρέωση να αναλάβετε σαν έργο ζωής την απαλλαγή του κόσμου από τον βραχνά της σιωνιστικής δουλείας. Αρκεί να ξεσκεπάσετε τους συνωμότες. Μην τους φοβάσθε . Είναι λίγοι και θρασύδειλοι. Όταν ενημερωθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη αυτοί θα εξαφανισθούν όπως η πρωινή ομίχλη στον ήλιο(26/11/03)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com

ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ
(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Αν είχατε σκοτώσει έναν άνθρωπο και είσαστε Ευρωπαίος θα πηγαίνατε ισόβια. Αν είσαστε Αμερικάνος θα καθόσαστε σχεδόν σίγουρα στην ηλεκτρική καρέκλα. Αν όμως είχατε σκοτώσει 58.000 Αμερικανούς και 3.4 Βιετναμέζους ασφαλώς θα είσαστε ένας εντιμότατος τέως πολιτικός με παχυλές απολαβές και κανείς δεν θα διανοείτο να θίξει έστω και μια τρίχα της κεφαλής σας.
Αν λεγόσαστε μάλιστα Robert McNamara, που διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Αμύνης(ΥΕΘΑ) των ΗΠΑ κατά τα κρίσιμα έτη του Πολέμου στο Βιετνάμ, τότε θα δίνατε και συμβουλές στους επερχομένους. Το ότι δεν τους σκότωσε ο ίδιος δεν έχει και τόση σημασία, διότι ούτε ο Χίτλερ και οι άλλοι ηγέτες των Ναζί, ή ο Κεμάλ , σκότωσαν κανέναν οι ίδιοι. Ήσαν όμως οι ηθικοί αυτουργοί που ξεκίνησαν επιθετικούς πολέμους κάτω από διάφορα προσχήματα. Ήσαν αυτοί που διέταξαν γενοκτονίες και που αφάνισαν κάθε μορφής ζωή στο πέρασμα τους. Δυστυχώς τώρα τους μιμούνται οι Αμερικανοί!! Βέβαια οι ΗΠΑ παρότι έχασαν πανηγυρικώς τον πόλεμο του Βιετνάμ, ουδείς εκ των υπευθύνων οδηγήθηκε ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου Εγκληματιών Πολέμου. Διότι το «ουαί τοις ηττημένοις» ισχύει μόνο για αυτούς που αιχμαλωτίζονται. Αντίθετα, οι ισχυροί γράφουν την ιστορία όπως τους βολεύει.
Ο κ. McNamara είναι σήμερα 87 ετών περίπου και υπηρέτησε στις κυβερνήσεις John F. Kennedy και Lyndon B. Johnson ως ΥΕΘΑ από το 1961 έως το 1968. Επομένως, θεωρείται ο αρχιτέκτων του εγκληματικού εκείνου πολέμου και παρ’ ολίγον να εξαπολύσει και Πυρηνικό Πόλεμο με την κρίση της Κούβας . Απορούμε τι ψυχή θα παραδώσει όταν αποδημήσει στο βασίλειο του Πλούτωνος; Θα του πει ότι είναι υπεύθυνος για ποταμούς αίματος Αμερικανών και Βιετναμέζων – αθώων και αμάχων γυναικοπαίδων ; Ότι άφησε άστεγους, πεινασμένους , άρρωστους και ενδεείς εκατομμύρια Βιετναμέζους; Ότι έκανε δισεκατομμύρια τηλεθεατές να πονέσουν και να ριγήσουν για τα δεινά του άδικου εκείνου πολέμου;
Το εγκληματικό του όμως δαιμόνιο ξεχώρισε από τον Β! Π. Π που υπηρέτησε ως διοικητής στο Αεροπορικό Στρατηγείο του Πτεράρχου Curtis Le May,του ξακουστού εξολοθερευτή. Τότε πραγματικά οι κρεατομηχανές Le May οργίασαν!! Έσβησαν από τον χάρτη με εμπρηστικές βόμβες 67 Ιαπωνικές πόλεις. Μόνον στο Τόκιο το Μάρτιο 1945 σκότωσαν 100.000 ανθρώπους. Ο κ McNamara χάρισε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στις πολεμικές πολυεθνικές εταιρείες. Έκανε όμως και ένα μεγάλο καλό στην ανθρωπότητα όταν ως πρόεδρος της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Motor Company, ήτο ο πρώτος που εισήγαγε στα αυτοκίνητα της τις ζώνες ασφαλείας , που απεδείχθησαν κοσμοσωτήριες.
Ο McNamara συμβουλεύει ότι και ο πόλεμος θέλει «Μέτρον», Χρειάζεται «αναλογικότητα δυνάμεων και ισχύος πυρός» . Με τον τρόπο αυτό ο ιέραξ McNamara αφορίζει εμμέσως τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και Ναγκασάκι και τους δυσανάλογους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που κάνουν οι Αμερικανοί σε διάφορες χώρες(Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Βιετνάμ, Κορέα κ. α). Διότι η απεριόριστη δύναμη καταντά τελικά αδυναμία. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα...
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com



Ο ΑΞΩΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Δεν περνάει μέρα που το εγκληματικό δίδυμο ΗΠΑ- Ισραήλ να μην διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Στο Ιράκ και στην Παλαιστίνη με πυραύλους , ραδιολογικές-χημικές ουσίες και σφαίρες. Στη Νέα Υόρκη με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα. Απειλούν το Ιράν, Β. Κορέα, Σαουδική Αραβία, Συρία, Λιβύη με επεμβάσεις . Το αρπακτικό μαφιόζικο κεφάλαιο τους καταληστεύει τον πλούτο των λαών. Διεθνώς κατατρομοκρατούν τους λαούς με πρόσχημα την τρομοκρατία, που οι ίδιοι υποθάλπουν για να πουλάνε «προστασία» όπως οι προστάτες των «οίκων ανοχής» . Οι στρεβλόψυχοι χρησιμοποιούν ακόμη και ηθικές αξίες, όπως η ελευθερία , η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα για να διαπράττουν εν ονόματι τους τα πιο στυγερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος .
Βέβαια η Αμερική δεν ήτο παλιά αυτή που είναι σήμερον. Έγινε μισητή μετά τον αφύσικο «γάμο» της με το εγκληματικό, ολοκληρωτικό και παρανοϊκό κράτος του Ισραήλ και τον Σιωνισμό. Οι δύο αυτές χώρες είναι βουτηγμένες στο αίμα εξ αιτίας των εγκληματικών ενεργειών τους σε βάρος της οικουμένης. Και ενώ τα χέρια των ηγετών τους στάζουν αίμα, αντί να παραπεμφθούν στο Διεθνές Δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητος, γίνονται αυτοί κατήγοροι αθώων λαών . Μήπως δεν ελέχθη από το ΝΑΤΟ (του στρατηγού Wesley Clark-σφαγέα της Γιουγκοσλαβίας) το αμίμητο ότι τάχα «το τραίνο … έπεσε πάνω στον πύραυλο» Κατά τον ίδιο τρόπο φταίνε οι Ιρακινοί που είναι υπό Αμερικανική κατοχή, οι Παλαιστίνοι που υφίστανται γενοκτονία, οι Κύπριοι για τον Αττίλα , οι Σύροι που δεν υπογράφουν την ντε γιούρε παράδοση των υψωμάτων Γκολάν στο Ισραήλ , τα κράτη που διατηρούν μικρή στρατιωτική δύναμη για την αυτοάμυνα τους, οι Κινέζοι -και όποιοσδήποτε- τους ανταγωνίζεται εμπορικά κ.ο.κ Ως και μας τους φιλειρηνικούς Έλληνες μας κατέταξαν στην χωρία των τρομοκρατών !!
Χρησιμοποιούν τη σύγχρονη τεχνολογία και φτιάχνουν οπλικά συστήματα εξολοθρεύσεως και παρακολουθήσεως του ανθρώπου . Αν αυτό δεν είναι το στυγερότερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητος! Κυνικοί εγκληματίες, υποκριτές, άρπαγες, ψεύτες και θρασύδειλοι οι σημερινοί ηγέτες έχουν μεθύσει με το αίμα αθώων. Η ατιμωρησία των εγκλημάτων τους αποθράσυνε, διότι κανείς δεν μπορεί πιά να τους αντιμετωπίσει στρατιωτικά. Όλοι οι άνθρωποι τους μισούν διότι επιβουλεύονται τους πάντες και τα πάντα και πρώτα απ’ όλους τους ίδιους τους πολίτες των χωρών τους. Πώς να πιστέψει κανείς ότι υπήρχαν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ όταν δεν βρήκαν τίποτα, ή ότι η επίθεση στο Αφγανιστάν ήτο αποτέλεσμα των γεγονότων της 9/11 όταν αυτή είχε προαποφασισθεί δυό χρόνια νωρίτερα; Ο Αμερικανικός λαός «καθεύδει υπό μανδραγόραν»(κοιμάται) διότι τον χειραγωγούν με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και την πλύση εγκεφάλου που του κάνουν. Μόλις τον τελευταίο καιρό αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά είναι ακόμη λιγοστοί αυτοί. Για να μη σκέπτονται τους έδωσαν μιά ανόητη υπερκατανάλωση «σκουπιδιών», που αντί για ευτυχία τους βυθίζει στο άγχος και στην κατάθλιψη.
Είναι ο άξων του κακού που επιδιώκει εδώ και τώρα την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας. Τα πρώτα θύματα είναι οι πολίτες των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Ήδη κάτω από διάφορα προσχήματα και «πατριωτικούς νόμους» τους πέρασαν το πιο σκληρό αστυνομικό κράτος , κατά παράβαση του Αμερικανικού Συντάγματος. Το Ισραήλ είναι η φωλιά του τρόμου, του ζόφου και της καταπίεσης ακόμη και των ίδιων των πολιτών του. Και οι δύο λαοί ζουν σε ένα απέραντο φρενοκομείο όπου τα άτομα έχουν ανάγκη από ψυχιατρική φροντίδα. Όμως έχει γυρίσματα ο τροχός και κάποτε θα πληρώσουν ακριβά τα επίχειρα της κακίας και των εγκλημάτων τους από τους ίδιους τους λαούς τους.
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ(7ον)

(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
1. Ότι η ηρωίνη από την Ν. Α Ασία στις δεκαετίες του 60’ και 70’, η κοκαΐνη από την Κεντρική Αμερική και η ηρωίνη από το Αφγανιστάν στις δεκαετίες του 80’ , η κοκαΐνη από την Κολομβία στην δεκαετία του 90’ και η ηρωίνη από το Αφγανιστάν που συνεχίζεται και σήμερα και που ουδέποτε εκδηλώθηκε μεγάλη αντιναρκωτική επιχείρηση της CIA ( διότι στερείται βραχίωνος δίωξης ναρκωτικών) και ότι η CIA έχει προσλάβει Ναζί, φασίστες, εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους όπλων, σαδιστές , παιδεραστές, εγκληματίες, τρομοκράτες και την Μαφία. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός! [Μαρτυρία τ. διευθυντού αντικατασκοπίας της CIA James Jesus Angleton]
2. Ότι η οικογένεια Μπους κάνει επί δεκαετίες πετρελαϊκές «μπίζνες» με την Σαουδαραβική βασιλική οικογένεια, το Σαουδαραβικό πετρελαϊκό κεφάλαιο και την οικογένεια Οσάμα Μπιν Λάντεν, ότι αμφότεροι οι πρόεδροι Μπους(πατήρ και υιός) ευνόησαν τα συμφέροντα των πετρελαϊκών εταιρειών σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, ότι αμφότεροι οι «Μπούσηδες» αποκόμισαν προσωπικά κέρδη από το πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής, και ότι οι Αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες διπλασίασαν τα κέρδη τους το τρίμηνο προ της εισβολής στο Ιράκ. Αυτά δεν είναι θεωρία . Είναι γεγονός!
3. Ότι οι προεδρικές εκλογές του 2000 κερδίθησαν με δόλο, ότι υπήρξε σαφής υποστήριξη των ΜΜΕ υπέρ του Μπους και εναντίον του Γκορ, ότι τα ΜΜΕ εσίγησαν τις ημέρες επαναμετρήσεως των ψήφων της Φλώριδας , ότι οι μπράβοι του Μπους είχαν αποφασίσει να προκαλέσουν επεισόδια αν ο Μπους κέρδιζε την πλειοψηφία των ψήφων και ο Γκορ την πλειοψηφία των εκλεκτόρων. Αυτά δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός!
4. Ότι η πληροφορία για τα Όπλα Μαζικής Καταστροφής του Ιράκ, μαγειρεύτηκε από την κυβέρνηση Μπους, ότι όποιος παρακολούθησε τον πρώην επιθεωρητή όπλων των Ηνωμένων Εθνών Scott Ritter, εγνώριζε προ της εισβολής ότι τα «όπλα» ήσαν απάτη, και ότι οι Αμερικανικές δυνάμεις στο Ιράκ σήμερα εφαρμόζουν την ίδια κτηνώδη αντιτρομοκρατική τακτική που εγκαινιάσθηκε στην Κεντρική Αμερική το 1980’κάτω από την επίβλεψη του τότε αντιπροέδρου George HW Bush. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός!
5. Ότι το Σχέδιο «Νέος Αμερικανικός Αιώνας 2000’» (Rebuilding America’s Defense), και το δημοσιευθέν βιβλίο «The Grand Chessboard» πριν από μερικά χρόνια από την Τριμερή Επιτροπή, από του Πολωνό- Εβραίο συνιδρυτή της Zbigniew Brzezinski , αμφότερα επρότειναν μια δυναμική ιμπεριαλιστική παρουσία στις πετρελαιοπαραγωγές περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Κασπίας Θάλασσας και συνιστούσαν όπως για την υποστήριξη της Αμερικανικής κοινής γνώμης χρειαζόταν ένα νέο Περλ Χαρμπορ. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός!
6. Ότι το 1960 το Μεικτό Αμερικανικό Επιτελείο ομοφώνως υιοθέτησε το σχέδιο «Operation Nrthwoods» για την εκτέλεση προβοκατόρικων τρομοκρατικών ενεργειών σε Αμερικανικό σχέδιο για να ενοχοποιήσουν την Κούβα, για να επέμβουν στρατιωτικά και ότι το σχέδιο αυτό υπάρχει ακόμη. Αυτό δεν είναι θεωρία. Είναι γεγονός!
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ


(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Παρόλο που δεν βρίσκω ευχάριστη την ενασχόληση στην εκτίμηση της στρατηγικής καταστάσεως, τα γεγονότα προκαλούν να επανερχόμεθα συχνά στο θέμα τούτο. Είχαμε πει και στο παρελθόν ότι οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τον ασύμμετρο πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν αλλά θα χάσουν την Ειρήνη. Σύμφωνα με το δόγμα Κλαούζεβιτς «ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα» Επομένως δεν είναι αυτοσκοπός η κατοχή του Ιράκ και Αφγανιστάν και μάλιστα όταν το τίμημα σε αίμα και χρήμα είναι δυσβάστακτο. Η Αμερική ενίκησε αλλά δεν έφερε την ειρήνη στις ταλαίπωρες αυτές χώρες. Οι υποθέσεις της 9/11, του Αφγανιστάν και του Ιράκ βρωμάει «συνωμοσία»!!!. Ήδη ο ζόφος πνίγει τα πάντα στην Ουάσιγκτον με τις ως τώρα αποκαλύψεις(Ονήλ, Καρνέγκυ, Κέλυ κ.ο.κ) Και ενώ κατηγορούσαν το Σαντάμ για κατοχή όπλων μαζικής καταστροφής, αυτοί έκαναν χρήση φοβερότερων (βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου) και φονικότερων όπλων (βόμβες βομβιδίων , σεισμικές, άνθρακος, ηλεκτρομαγνητικού παλμού κ.α)
Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Βρετανίας διέπραξαν σωρεία εγκλημάτων :
1/ Δια της μονομερούς στρατιωτικής εισβολής περιφρόνησαν και παράκαμψαν πλήρως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
2/ Η απρόκλητη επίθεση εναντίον δύο χωρών μελών του ΟΗΕ συνιστά κατάφωρη παραβίαση των αρχών του διεθνούς δικαίου.[ Η παραβίαση συνεχίζεται με την στρατιωτική κατοχή τούτων χωρίς να αποδειχθούν έγκυρες οι αιτιάσεις που επέβαλαν δήθεν την επίθεση]
3/ Με τον βομβαρδισμό κατωκοιμένων τόπων διεπράχθησαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος σε βάρος του αμάχου πληθυσμού .
4/Το εμπάργκο ήτο κι’ αυτό ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα με 1.500.000 θύματα κυρίως παιδιά, αρρώστους και γέροντες
5/ Μετά την κατάληψη του Ιράκ οι ΗΠΑ φρόντισαν την ασφάλεια των πετρελαιοπηγών και άφησαν τη δημόσια περιουσία αφύλακτη στη διάθεση των Αμερικανών και Ιρακινών λαφυραγωγών.
6/ Με την καταλήστευση των αμυθήτου αξίας αρχαιολογικών θησαυρών διέπραξαν εγκλήματα κατά της πανανθρώπινης πολιτιστικής κληρονομιάς.
7/ Οι Αμερικανικές και Βρετανικές Κατοχικές Δυνάμεις διαπράττουν τώρα πρωτοφανείς ωμότητες σε βάρος του πληθυσμού με το πρόσχημα της καταδίωξης των τρομοκρατών.
8/ Τέλος το μεγαλύτερο έγκλημα διεπράχθη σε βάρος του Αμερικανικού λαού. Διότι τον εξηπάτησαν και έστειλαν τα στρατευμένα παιδιά του στα «ανθρωποσφαγεία» του Ιράκ και του Αφγανιστάν με εκατόμβες απώλειες. Τώρα έχουν πιασθεί στην παγίδα που έστησαν μόνοι τους και προσπαθούν απεγνωσμένα να φορτώσουν σε άλλους τον πόλεμο και αυτοί να νέμονται το πετρέλαιο και τα συμβόλαια . Διότι δεν διαφαίνεται προοπτική εξόδου από τον ανταρτοπόλεμο, ο οποίος ευνοεί την Ιρακινή και Αφγανική Αντίσταση. Δικαιώθηκε λοιπόν ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ που είχε πει ότι :«Με την σχεδιαζόμενη επίθεση θα κατασκευάσετε χιλιάδες τρομοκράτες»
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΤΟ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(3ον)

Το εγκληματικό σύστημα που κυβερνά τον κόσμο δεν είναι απρόσωπο-όπως το θεωρούν ορισμένοι που προβάλουν τάχα τον ιμπεριαλισμό σαν μοναδικό υπεύθυνο όλων των κακών-αλλά αποτελείται από συγκεκριμένα πρόσωπα, συνωμοτικές (μυστικού τύπου) οργανώσεις και εξουσιαστικές δυναστικές οικογένειες. Μια απ’ αυτές είναι και η οικογένεια Μπους. Ο παππούς του σημερινού προέδρου Prescott Bush εχρημάτισε γερουσιαστής του Connecticut και δεν ήτο μόνον ένας καλός φίλος του διαβόητου Allen Dulles και πελάτης της δικηγορικής του εταιρείας. [Να σημειωθεί ότι ο Allen Dulles εχρημάτισε διευθυντής της CIA, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων(CFR) και μεγαλοδικηγόρος διεθνών υποθέσεων] Ο Prescott Bush είχε κατορθώσει να έχει την εύνοια του δαιμόνιου σκοτεινού αυτού ανθρώπου να ξεπλένει μέσω αυτού στα ΜΜΕ τις προδοτικές του «μπίζνες» με το αμαρτωλό Τρίτο Ραίχ , για να μην του αμαυρώσουν την πολιτική σταδιοδρομία, όχι μόνον αυτού , αλλά και των απογόνων του ,ήτοι του γιού του και του σημερινού εγγονού του , που αναρριχήθηκαν στην προεδρεία των ΗΠΑ.
Τον περασμένο Οκτώβριο ο δημοσιογράφος-ερευνητής John Buchanan της εφημερίδος Gazette του New Hampshire έφερε στο φως της δημοσιότητος διαβαθμισμένα απόρρητα έγγραφα της Αμερικανικής Κυβερνήσεως τα οποία αποκαλύπτουν ότι ο Prescott Bush ήτο μπλεγμένος με χρηματοδοτήσεις και εξοπλισμούς των Ναζί, ευρύτερες από εκείνους που ενομίζοντο προηγουμένως. Όχι μόνον ήτο ο Prescott Bush διευθυντής της Union Banking Corporation ήτοι ο Αμερικανικός κλάδος του κεντρικού δικτύου του Χίτλερ, αλλά και μεταξύ των άλλων εταιρειών των οποίων ο Bush ήτο διευθυντής και οι οποίες συνελήφθησαν από την Αμερικανική κυβέρνηση το 1942 σύμφωνα με τον Νόμο Εμπορίου με τον Εχθρό ήτο και α/ Η Νυτιλιακή γραμμή η οποία μετέφερε Γερμανούς πράκτορες στις ΗΠΑ,β/ Μια εταιρεία ενέργειας που εφοδίαζε την Luftwaffe(Πολεμική Αεροπορία των Ναζί) με καύσιμα υψηλής αιθυλικής περιεκτικότητας και γ/ Μια εταιρεία Χάλυβος η οποία χρησιμοποιούσε Εβραίους και άλλους αιχμαλώτους ως εργατικό δυναμικό . Όλα αυτά βγήκαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητος, αλλά είδατε τίποτα εκτός από το μοναδικό άρθρο στο Associated Press. Αν αυτό δεν είναι χειραγώγηση των ΜΜΕ τότε και εμείς δεν είμαστε πολίτες και δεν δικαιούμεθα να πληροφορούμεθα και να κρίνουμε τους ηγέτες μας. Την ίδια πολιτική της συναλλαγής με τον εχθρό με σκοπό το παράνομο και υπέρογκο κέρδος εφήρμοσε και ο γιος , George Senior με την πώληση των βλημάτων TOW στο Ιράν και τα Χημικά και Βιολογικά όπλα στο Σαντάμ Χουσείν, ενώ το νεώτερο «σαΐνι» των Μπούσηδων , ο σημερινός πρόεδρος, κακοτύχησε με τις μυθώδεις σε κέρδη πετρελαϊκές μπίζνες που ως τώρα δεν του βγαίνουν στο Ιράκ της μετά-Σαντάμ εποχής. Ο Μπους ο νεότερος έχει και τάσεις Χιτλερικές και δικτατορικές. Θεωρεί ότι είναι σταλμένος από την θεία πρόνοια να αναμορφώσει και να σώσει τον κόσμο με την εξάπλωση της παγκόσμιας δικτατορίας του συνωμοτικού συμπλέγματος εξουσίας. Έχει ως τώρα πει δύο φορές ότι «Τα πράγματα θα ήσαν πολύ ευκολότερα αν ήτο δικτατορία, όσο καιρό θα ήμουν εγώ δικτάτωρ»


ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΘΑΥΜΑ»

(του υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)
Η Αμερική κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Να τυπώνει πράσινα χαρτιά και να ζει πλουσιοπάροχα. Θα με ρωτήσετε και ποιος κουτός τα παίρνει χωρίς αντίκρισμα; Οι Ασιάτες!! Αυτοί δέχονται Αμερικανικά δολάρια εν γνώσει τους ότι είναι μειωμένης αξίας , διότι η Αμερική είναι ουσιαστικά μια υπερχρεωμένη χώρα. Και τα δέχονται για να εργάζονται τα εργοστάσια της και να απασχολούνται τα εκατοντάδες εκατομμύρια των εργατικών χεριών της, που αλλιώς θα ήσαν άνεργοι . Σύμφωνα όμως με έκθεση του ΔΝΤ αργά ή γρήγορα η «φούσκα» θα σκάσει και τότε θα συμβεί μια μείζον οικονομική καταστροφή, που όμοια δεν ξαναείδε ο κόσμος. Όσον αφορά τα περί «καλής οικονομίας» των αναλυτών αυτά αφορούν τη Στατιστική που ο καθένας τη διαβάζει όπως τον βολεύει. Για παράδειγμα μπορεί το Ακαθάριστο Εθνικό Εισόδημα να αυξάνει με την υπερχρέωση, ή με τη διεξαγωγή πολέμων, όπως συμβαίνει σήμερον με τις ΗΠΑ κ.ο.κ. Όσον αφορά τα Χρηματιστήρια αυτά δεν διαφέρουν από τα καζίνα και σημαδεμένα τυχερά παιχνίδια. Γιατί ο καθαρός πλούτος για τους πολλούς παράγεται μόνον από τη Γεωργία, Κτηνοτροφία και Μεταποίηση . Το χρήμα δεν δημιουργεί χρήμα από μόνον του για τους πολλούς αλλά μόνον για τους ολίγους. [ Η τοκογλυφία δημιουργεί χρήμα, αλλά τούτο καρπούνται οι ολίγοι.] Το χρήμα έχει αξία όταν χρηματοδοτεί πλουτοπαραγωγικά έργα και προάγει την Παιδεία. Αυτά φέρνουν πλούτο και ευημερία στους λαούς. Στις ΗΠΑ κλείνουν η μια βιομηχανία μετά την άλλη και οι θέσεις εργασίας μεταφέρονται στην Κίνα και στην Ινδία. [ Πρόσφατα έκλεισε και το τελευταίο εργοστάσιο της LIVY] Διότι το πολυεθνικό κεφάλαιο προσδοκά μεγαλύτερα κέρδη στην Κίνα και στην Ινδία. Επομένως η Παγκοσμιοποίηση ωφελεί μόνο το πολυεθνικό κεφάλαιο που μετακινείται με ευελιξία από τόπο σε τόπο για να επιτύχει το χαμηλότερο κόστος παραγωγής. Αντίθετα οι εργαζόμενοι μένουν χωρίς εργασία και ασφάλιση. Επομένως για να λέμε ότι η οικονομία είναι καλή πρέπει να ρωτάμε τα εξής:
1/ Υπάρχει εργασία για όλους ή σχεδόν για όλους ;
2/ Μπορούν οι εργαζόμενοι να εξασφαλίσουν τροφή , στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αξιοπρεπή διαβίωση και στοιχειώδη ψυχαγωγία με τα εισοδήματα τους;
3/ Είναι το νόμισμα σταθερό και επιτρέπει την αποταμίευση για τα γερατειά;
4/ Είναι οι φόροι χαμηλοί και αναλογικά δίκαιοι ; Υπάρχουν τρύπες φοροδιαφυγής για τους πλουσίους;
5/ Απαγορεύονται τα πανωτόκια των τραπεζών και η τοκογλυφία και ιδιωτών ;
6/ Είναι το χάσμα μεταξύ πλούσιων και φτωχών διευρυνόμενο ή συρρικνούμενο;
Οι παράνομοι μετανάστες πρέπει να συμβάλλουν στην αύξηση του εθνικού εισοδήματος και όχι στην αύξηση της ανεργίας και των συγκρούσεων με τον εντόπιο πληθυσμό. Και ας αναλογισθούμε ότι το χρέος μεταφράζεται σε χρέωση των επόμενων γενιών ή καλύτερα «ότι τρώμε τα εισοδήματα των παιδιών και των εγγονών μας» Επομένως αν τούτο δεν προάγει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές , αλλά γίνεται μόνον χάριν της καταναλώσεως -όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, Ελλάδα και αλλαχού- είναι επικίνδυνο και καταστρεπτικό. Ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, όπου το μακροπρόθεσμο χρέος έχει διογκωθεί υπερβολικά(5,5% επί του ΑΕΠ), η κατάσταση εγκυμονεί σοβαροτάτους κινδύνους για όλη την ανθρωπότητα(12/01/04)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


ΦΑΛΟΥΤΖΑ: Η ΝΕΑ ΣΙΩΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ “GUERNICA”

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)


Αμερικανοσιωνιστικές φασιστικές δυνάμεις επιτίθενται σήμερα στην ηρωική Φαλούτζα , προπύργιο της ιρακινής αντίστασης. Η επιχείρηση που γίνεται για την κατάληψη της πόλης αναμένεται να προξενήσει ένα ακόμη λουτρό αίματος στον άμαχο πληθυσμό. [ Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πρόσφατη ιατρική μελέτη , οι επις΄τημονες ]Καθώς χρησιμοποιούν τα πιο απάνθρωπα μέσα και δυσανάλογη στρατιωτική δύναμη πυρός σε βάρος κατοικημένου τόπου και ελαφρά οπλισμένων μαχητών είναι βέβαιο ότι θα προξενήσουν εκατόμβες νεκρών και τραυματιών και ανυπολόγιστες καταστροφές και άστεγους στον πληθυσμό .
Όμως τα αφιονισμένα στίφη των Αμερικανοσιωνσιτών φασιστών δεν έχουν αυτοσυγκράτηση στο εγκληματικό τους όργιο. Κτυπούν αδιακρίτως στα τυφλά ενόπλους και αμάχους , κατά τα πρότυπα των Ισραηλινών ενάντια στους Παλαιστινίους για να τους σπάσουν το ηθικό. Όμως ματαιοπονούν, γιατί οι ήρωες του Ιράκ μάχονται υπέρ της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας της πατρίδος τους και όλων των λαών του κόσμου, που υφίστανται την πολλαπλή(στρατιωτική, πολική, διπλωματική, οικονομική κ.ο.κ ) επίθεση των Αμεριακανοσιωνιστικών φασιστικών καθαρμάτων. Οι δειλοί και άνανδροι σιωνιστές το Ιράκ και στην Παλαιστίνη χτυπούν με τα όπλα, στην Ελλάδα χτύπησαν με το στιλέτο πισώπλατα. Όμως αυτήν την ατιμία θα μας την πληρώσουν. Από εδώ θα αρχίσει η φθορά της παντοκρατορίας τους , όπως συνέβη και με τον Χίτλερ και Μουσολίνι.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

(του Υποστρατήγου ε. α Κ. Χ. Κωνσταντινίδη)

Οι Γαλλοι και οι Ολλανδοί είπαν βροντερό ΟΧΙ στην αυτοκρατορική και γραφειοκτατική Ευρώπη . Και δεν είναι οι μόνοι υπέρ του ΟΧΙ . Διότι αν έκαναν δημοψήφισμα και στις άλλες χώρες ασφαλώς τα ίδια αποτελέσματα –ίσως και δυσμενέστερα για το ΝΑΙ-θα έβγαζε η κάλπη. Το ΟΧΙ των Γάλλων και Ολλανδών έχει τρεις αποδέκτες:
Πρώτον. Είπαν ΟΧΙ στις αντιλαικές πολιτικές των νεοφιλελεύθερων Κυβερνήσεων τους, καθώς και στην Υπέρκυβέρνηση των Βρυξελλών. Πολιτικές που είναι υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου και των πολυεθνικών και εις βάρος των λαών. Είπαν ΟΧΙ στην Ανεργία, στην φτώχεια, στην ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, στην απορρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, στην εισρροή ξένων μεταναστών , κεφαλαίων και επιβλαβών αντιλαικών και αντιανθρώπινων αξιών, στην μετατόπιση του κέντρου βάρους της Ευρώπης προς Ανατολάς, στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης-και νυν προτεκτοράτα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ. Είπαν τέλος ΟΧΙ στην καταστροφή του Περιβάλλοντος.
Δεύτερον. Είπαν ΟΧΙ στις ΗΠΑ που θέλουν μιά Ευρώπη κατ’ εικόνα και ομοίωση του Αμερικανικού αντιλαικού και μονοπωλειακού μοντέλου, ικανή να αναλαμβάνει τους ιμπεριαλιστικούς ρόλους που θα τις αναθέτει το Παγκόσμιο Εξουσιαστικό Διευθυντήριο των Σιωνιστών και Ελευθερομασσόνων της Ουάσιγκτον. Το ΟΧΙ αυτό μεταφράζεται και σαν άρνηση να συμμετάσχουν στον πόλεμο στο Ιράκ και Αφγανιστάν και σε νέες περιπέτειες που σχεδιάζουν τα γεράκια της Ουάσιγκτον. Είπαν ακόμη όχι στην έναταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε και αργότερον της Ουκρανίας, Ισραήλ, Λευκορωσσίας , Ιράκ, Αρμενίας κ.ο.κ , όπως σχεδιάζεται από το Αμερικανικό διευθυντήριο για να διαλύσει την την Ευρώπη εκ των ένδον.
Τρίτον,. Είπαν ΟΧΙ στην σχεδιαζομένη έναρξη διαπραγματεύσεων τον προσεχή Οκτώβριο για την ένταξη της Ισλαμικής και Ασιατικής Τουρκίας στην Ενωση. Η Τουρκία δεν ανήκει στην Ευρώπη ούτε γεωγραφικά, ούτε πολιτιστικά, ούτε ιστορικά . Είναι η τελευταία αποικιακή χώρα , με στρατοκρατικό καθεστώς, δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν σέβεται τα δικαιώματα των εθνοτήτων της, διατηρεί την εισβολή και κατοχή του 37, 3 % του Κυπριακού εδάφους, απειλεί με την χρήση βίας τους γείτονες της και παραβιάζει αυτούς με στρατιωτικά μέσα
Τέταρτον, Το ΟΧΙ έδειξε το έλλειμμα δημοκρατίας που υπάρχει σε πλείστες χώρες της Ευρώπης-και δυστυχώς και στην χώρα μας- όπου οι σύγχρονοι «Λόχοι Αβουλων Τυφεκιοφόρων Βολευτών» βάζουν την υπογραφή τους σε όποιο νόμο τους δοθεί, χωρίς καν να τον διαβάσουν . Ετσι ψηφίσθηκε στην χώρα μας το Ευρωσύνταγμα, χωρίς να ενημερωθεί και να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός. Επομένως οι Γάλλοι και Ολλανδοί έσωσαν την τιμή της Ευρωπης από τους βιαστές της δημοκρατίας.. Δημοψήφισμα κ. Πρωθυπουργέ ζητεί επιμόνως ο Ελληνικός λαός . Αυτό απαιτεί και η δημοκρατία . Για να βγει ο λαός απο την γωνία και ν’ αποκτήσει ισονομία, ισηγορία και ισοπολιτεία.
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΙΡΑΦΙΟΥ


(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)
Ο διανοούμενος φίλος κ. Πολύδωρος Πολυδωρόπουλος από την Αυστραλία μας έστειλε τις ακόλουθες βαρυσήμαντες απόψεις τις οποίες σας παρουσιάζω αυτούσιες : «Το ουσιαστικό πρόβλημα για την Τουρκία είναι όχι τόσο ο εκσυγχρονισμός των αυταρχικών νόμων της (κακά-αντίγραφα πρώην Ευρωπαϊκών νόμων του 19ου αιώνος) όσον η εφαρμογή τους από την εξουσία. Όταν η Τουρκική εξουσία καταχράται, παραποιεί και παραβαίνει απηρχαιωμένους αλλά βολικούς για αυτήν νόμους, τι θα κάνει με τους άβολους για όλους νόμους της Ε. Ε που εικάζεται ό,τι θα αντικαταστήσουν τους απηρχαιωμένους; Μήπως η ευρωποίηση της Τουρκίας σημαίνει γι’ αυτήν προσχώρηση στην ολοκληρωτική Ανομία; Το πρόβλημα για τα Ευρωπαϊκά Κράτη είναι το τι θα κάνουν με την είσοδο στην Ε Ε ενός συνθετικού κατασκευάσματος του διεθνούς Σιωνισμού όπως η Τουρκία ; Θα δεχθούν αυτή τη σφήνα του μεγαλοτραπεζίτη Ρόθτσιλδ που προορίζεται για να φρακάρει κάθε Ευρωπαϊκό αυτογίγνεσθαι και έτσι να ακολουθήσουν την μοίρα του Αραβικού κόσμου (σφήνα Ισραήλ) ή αντίθετα θα την απορρίψουν ως έκτρωμα της Ιστορίας; Κι ακόμα αν δεχθούν ευνοϊκά ένα κράτος-σφήνα όπου η ανομία του τάχιστα απλώνεται σαν γάγγραινα, πώς ο Ευρωπαϊκός οργανισμός θα αναπτύξει ανοσία (ασυδοσία) έναντι των δικών του νόμων ; Δηλαδή, ποιές θα είναι οι συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή όταν ένα κράτος πειρατών προστατεύεται από φιλελεύθερους νόμους ; Μήπως η ευρωποίηση της Τουρκίας σημάνει το τέλος και της Ευρωπαϊκής Ευνομίας ενώ ταυτόχρονα θ’ αποκαλύψει το πόσον εφήμερη είναι η Ε. Ε, και ακόμα τι επιφυλάσσουν τα μονοπώλια για τους λαούς της ;
Όλος ο πλανήτης έχει γίνει μια τεράστια σκηνή θεάτρου του παραλόγου, με συγγραφείς και χορηγούς τις μεγαλοτραπεζικές οικογένειες Ρόθτσιλδ και Ροκεφέλερ, όπου παίζονται οι σύγχρονες τραγωδίες της ανθρωπότητας. Στο προδιαγεγραμμένο σενάριο της Τραγωδίας ‘Ευρώπη’ σκηνοθέτης θα είναι η Αμερική και υποβολέας η Αγγλία. Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί θα παίξουν κάποιον ρόλο επί σκηνής, και μοιραία ο καθένας χωριστά θα πρωταγωνιστήσει με την σειρά του (Ιράκ κτλ). Όμως, ποιός εξ` αυτών προορίζεται να παίξει τον διαρκή και ατελεύτητο μαρτυρικό ρόλο που παίζει τώρα ο Παλαιστινιακός λαός ;
Και το κύριο ερώτημα είναι: Θα δεχθούν μοιρολατρικά οι λαοί της Τουρκίας και της Ευρώπης να παίξουν ένα κακογραμμένο και παρατραβηγμένο στην Μέση Ανατολή σενάριο μόνο και μόνο διότι ο πολυ-λιβανισμένος συγγραφέας/χορηγός του (ενώ εστέρεψε εμπνεύσεως) επιμένει να το κάνει παράσταση-μετάσταση ή θα γράψουν τα δικά τους αδέσμευτα, ελεύθερα κι οπωσδήποτε καλύτερα σενάρια ; Δηλαδή, θα γράψουν οι Λαοί τις δικές τους Ιστορίες η θα αφεθούν να οδηγηθούν από τους Εβραίους σαν κοπάδια ποιμνίων στον αφανισμό τους ;»
Κι’ ο γράφων ερωτά : Μήπως το επόμενο θύμα είναι ο μαρτυρικός Ελληνικός λαός που εδώ και 17 αιώνες υφίσταται συνεχείς Γενοκτονίες και διώξεις; Ας φυλαχθούμε λοιπόν γιατί ο τυφώνας πλησιάζει και το κυριώτερο όπλο αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι η ΕΝΟΤΗΤΑ του απανταχού Ελληνισμού και των Φιλελλήνων.
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com



ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Ενώ η Τουρκία ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της για την Ευρώπη, πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν αν οι Τούρκοι ανήκουν στην Ευρώπη.Τέσσαρες μεγάλοι είπαν για τους Τούρκους τα εξής:
- Καποδίστριας : «ο βάρβαρος τουρκικός λαός δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί Ευρωπαίος»
- Λόυδ Τζώρτζ κγια την συνθήκη της Λωζάνης, με την οποίαν διατήρησαν οι Τούρκοι την Μ. Ασία : «αποτελεί την αισχρότερη σελίδα της Ευρωπαικής Ιστορίας», γιατί με αυτή παραδόθησαν «τα Αγια στους σκύλους και οι μαργαρίτες στα γουρούνια»
- Κλεμανσώ: «απ’ όπου πέρασαν οι Τούρκοι ο πνευματικός πολιτισμός υποχώρησε»
- Γλάδστον: «απ’ όπου πέρασαν οι Τούρκοι μιά πλατιά κηλίδα αίματος δείχνει τα ίχνη της διαβάσεως τους και σε όλη την έκτασιν της κυριαρχίας τους , ο πολιτισμός εξαφανιζόταν...οι Τούρκοι απο την ημέρα που εισέβαλαν στην Ευρώπη εξακολουθούν να είναι το μόνο αντιανθρώπινο είδος της ανθρωπότητος» [περιοδ. Διεθνές Βήμα,τ. 34, Εκδότης Γ. Μυλωνάς] Αυτά εις απάντησιν του άσχετου ή πληρωμένου Αγγλου ιστορικού που συνηγόρησε πρόσφατα υπέρ της Τουρκικής εντάξεως. Δυστυχώς, τα εγγόνια αυτών έγιναν «ατζέντηδες» και «χαμάληδες» των Τούρκων στρατηγών και των Γκρίζων Λύκων, να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη των 25. Εγιναν το χαλί να περάσει η φασιστική και στρατοκρατική Τουρκία, παρά τις Γενοκτονίες που έχει διαπράξει πρόσφατα και στο παρελθόν (Ελλήνων, Ποντίων, Αρμενίων, Ασσυρίων , Κούρδων κ.α), και παρά τις κατάφωρες παραβιάσεις :
1/ των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
2/ των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο,
3/ του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συνθηκών, ακόμη και αυτών που υπέγραψε προ 6ήνου με την Ε. Ε .
Δεν είναι μόνον οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που λησμόνησαν -προς χάριν του κέρδους- την ιστορική αλήθεια και τις προγονικές ρήσεις . Είναι και ορισμένοι Ελληνες που ξέχασαν την Γενοκτονία των Ελλήνων στην Μ. Ασία το 1922-την μεγαλύτερη Γενοκτονία όλων των εποχών -τους βανδαλισμούς στην Πόλη το 1955, την Τραγωδία της Κύπρου απο τις ορδές του Τουρκικού Αττίλα το 1974 και την συχιζόμενη Κατοχή , τις ιταμές παραβάσεις και παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, τις απειλές χρήσεως βίας κ. α. Και παρ’ όλα αυτά πιστεύουν στην ουτοπία ότι οι Τούρκοι θα αλλάξουν .... όταν εισέλθουν στην Ε. Ε. Γιατί όμως, δεν άλλαξαν στο ΝΑΤΟ ; Και αντί να ενισχύσουμε την άμυνα μας με τόλμη και αποφασιστικότητα και να δώσουμε ένα νέο όραμα στο καταπτοημένο Εθνος –όπως έκαναν άλλοτε οι Μαραθωνομάχοι και Σαλαμινομάχοι Αθηναίοι- και με θυσίες , κόπους και μόχθους να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία που επιβουλεύεται την Ελευθερία και Εθνική μας Ανεξαρτησία και Ακεραιότητα, οι ηγέτες μας εδώ και δεκαετίες συνεχώς υποχωρούν και συμμορφώνονται πλήρως προς τα κελεύσματα της εξουσιαστικής και εγκληματικής μαφίας της Ουάσιγκτον και των « υποτακτικών» της (Βρετανών και Ισραηλινών). Ετσι καταντήσαμε οιωνοί «προτεκτοράτο» της Τουρκίας. Την υποχώρηση την αποκαλούν ρεαλιστική πολιτική, τον πατριωτισμό τον θεωρούν εθνικισμό και την κοινή λογική την λένε αδιαλλαξία. Η Ευρωπαική κοινή γνώμη είναι αντίθετη με την ένταξη της Τουρκίας, διότι οι Τούρκοι δεν είναι Ευρωπαίοι. Παρά ταύτα οι 25 ανάξιοι ηγέτες της συμφώνησαν ομόφωνα για την ένταξη της , διότι επρυτάνευσαν λόγοι οικονομικοί. Ετσι προστάζουν οι Πολυεθνικές. Προσβλέπουν στα 75 εκατ. των εξαθλιωμένων Τούρκων-μαζί με ισαρίθμους της Ανατολικής Ευρώπης – για να ανταγωνισθούν την Κίνα και Ινδία . Αυτοί που θα ωφεληθούν φυσικά είναι οι πολυεθνικές, ενώ οι λαοί της Ευρώπης θα πληρώσουν πανάκριβα την Τουρκική ένταξη. Διότι η συγκλιση όλων θα γίνει προς τα κάτω, προς το Ασιατικό επίπεδο αμοιβών και όρων ζωής. Τώρα δικαιώνεται το σύστημα του προστατευτισμού και των δασμών, διότι και πιό δημοκρατικό ήτο και πιό ωφέλιμο για τους πολίτες. Ας όψονται αυτοί που έφεραν την «παγκοσμιοποίηση». Οι ΗΠΑ προωθούν την ένταξη της Τουρκίας για γεωπολιτικούς λόγους:
1/ για να επεκτείνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους στην Μ. Ανατολή , Κεντρ. Ασία- Καύκασο , ήτοι στον χώρο των πετρελαίων.
2/ για να λάβουν θέσεις απέναντι στο Ιράν και στα πλευρά της ταχέως αναδυομένης υπερδυνάμεως , της Κίνας . Προφανώς προετοιμάζουν τον επικείμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν , αλλά και τον μελλοντικό πόλεμο με την Κίνα.
3/ η Τουρκία προστατεύει απο βορρά το «αγαπημένο παιδί» της Ουάσιγκτον, το Ισραήλ.
Οσον αφορά το Ισραήλ, αυτό είνα υπέρ της ένταξης διότι προσβλέπει στην μελλοντική εισδοχή και του ιδίου στην Ε.Ε, όχι φυσικά για να την στηρίξει αλλά να την υπονομεύει εκ των έσω , όπως κάνει η Βρετανία, αλλά και η Τουρκία πριν ακόμη γίνει μέλος της . Επομένως, η Τουρκία κάνει το «ρήγμα» για να περάσει το Ισραήλ , και αργότερον ίσως οι Αραβικές χώρες , το Μαρόκο, η Ουκρανία κ.ο.κ . Οι ατλαντικοί αρχιτέκτονες της Ευρώπης προσβλέπουν σε μιά αδύνατη πολιτικά και διευρυμένη εμπορικά Ευρώπη προς τη Μ. Ανατολή, με την μετατροπή της σε «ελευθέρα ζώνη εμπορίου» και «κοινό εδάφος ασφαλείας» . Σ’αυτόν τον χώρο η Τουρκία παίζει καθοριστικό γεωπολιτικό ρόλο και αποτελεί και μιά ελκυστική αγορά. Ετσι οι ΗΠΑ υπολογίζουν ότι θα απαλλαγούν λίαν συντόμως απο τον ατέρμονα πόλεμο στο Ιράκ με την ανάθεση του στον ΟΗΕ και στους Ευρωπαίους , ώστε να ασχοληθούν με την προετοιμασία της εισβολής στο Ιράν. Ομως εμείς πως ανεχόμαστε τέτοιο παραλογισμό;
1/ Είναι δυνατόν να είσαι στην Ε. Ε και ταυτοχρόνως να απειλείσαι με πόλεμο απο ένα κράτος που ακόμη δεν έγινε πλήρες μέλος ;
2/ Είναι δυνατόν ένα κράτος που θέλει να γίνει μέλος στην Ε.Ε , να μην αναγνωρίζει ένα μέλος της που ζητά τον ψήφο του ;
3/ Είναι δυνατόν ένα κράτος που θέλει να γίνει μέλος να διατηρεί κατοχικά στρατεύματα στο έδαφος ενός άλλου κράτους μέλους και να δηλώνει ο αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Οζκιόκ ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει εσαεί « στρατηγικός χώρος ασφαλείας» για τηνΤουρκία;
Και όταν όλα αυτά συμβαίνουν πως είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός , η Κυβέρνηση , το Κοινοβούλιο και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως να δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι είναι «Εθνική Στρατηγική» η ένταξη της Τουρκίας και να προωθούν με κάθε μέσον την είσοδο της στην Ευρώπη, χωρίς όρους και χωρίς προυποθέσεις; Ο στρατηγός Μόλκε είχε πει ότι η καλύτερη νίκη είναι να υπαγορεύσεις στον αντίπαλο να πράττει αυτά που εσύ θέλεις . Ούτε ο Πιραντέλο δεν θα διενοείτο τέτοιο έργο του παράλογου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο προ ολίγων δεκαετιών, αυτοί οι ηγέτες θα είχαν οδηγηθεί σίγουρα στο Γουδί επί εσχάτη προδοσία. Και δυστυχώς αυτό γίνεται με την δική μας συμμετοχή, διότι έτσι μας ‘διαπαιδαγώγησαν’ με την φαιά και μαύρη 5φαλαγγίτικη προπαγάνδα τους τα δοσίλογα Μέσα Μαζικής Διαβουκολεύσεως. Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Εντός ολίγου αρχίζει νέος κύκλος αναταραχών στα Βαλκάνια με την ανεξαρτοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και ίσως και την απόσχιση του Μαυροβουνίου από την Σεβία, εξελίξεις που πιθανόν να ενεργοποιήσουν νέες εστίες κρίσεων εγγύς των συνόρων μας . Θα παραδώσουμε το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια, όπως το θέλουν τα ξένα ανθελληνικά κέντρα και οι δικοί μας 5φαλαγγίτες συνεργάτες τους; Τότε ασφαλώς θα έχουμε ανοίξει την θύρα για απολυτρωτικές τάσεις των Σκοπιανών . Βέβαια δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και οι Αλβανοί Τσάμηδες που διεκδικούν την Τσαμουριά ( την Ηπειρο ως την Πρέβεζα). Τότε ασφαλώς θα εμφανισθεί και ο απο Ανατολών «άσπονδος φίλος και σύμμαχος » μας για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Αιγαίο και Κύπρο. Και τότε δεν μας σώζει ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε η Ε. Ε, γιατί όλοι αυτοί δρουν κρυφά και φανερά εναντίον μας. Επομένως, πρέπει να καθίσουμε κάτω νηφάλια, λαός και ηγεσία , και πάρουμε αποφάσεις με όραμα αλλά και με θυσίες και αίμα ακόμη –αν χρειασθεί- για την αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων. Η μέθοδος της στρουθοκαμήλου οδηγεί στην ήττα(1897, 1922, 1974, Ιμια). Γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε από το ηρωικό 1940-45; Τότε που αντιμετωπίσαμε νικηφόρα δύο σιδερόφρακτες φασιστικές δυνάμεις και δεν παραδοθήκαμε . Διότι ό,τι παραδώσεις αμαχητί με την υπογραφή σου , δεν το ξαναπαίρνεις πίσω . Ομως πως θα προχωρήσουμε με Κυβερνήσεις που δεν αντέχουν σε πιέσεις και με ΜΜΕ που λένε βλακείες και διαβουκολεύουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό με ατέρμονες ηλίθιες συζητήσεις ‘περί όνου σκιάς’ ; Με ΜΜΕ που καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα; Που φέρονται παρόμοια με τους καλογήρους της Πόλης προ της Αλώσεως, που αντί να μάχονται στα τείχη της Βασιλεύουσας , αυτοί μετρούσαν πόσοι Αγγελοι χωράνε στην μύτη της καρφίτσας. Αυτά όλα κινούνται στα όρια εθνικής προδοσίας. Οταν ανοίξεις την μικρή οθόνη αισθάνεσαι τη φοβερή καταστροφή που συντελείται στον τόπο μας . Ωστόσο είναι ακόμη καιρός -έστω και την τελευταία στιγμή- να αφυπνισθούμε από τον θανάσιμο λήθαργο και να βγούμε απο τον βούρκο. Να ξεράσουμε το υπνωτικό δηλητήριο που ρίχνει μέσα μας μιά μερίδα ανάξιων και επικίνδυνων καναλαρχών και δημοσιογράφων, πολιτικών και παραθυροκένταυρων -με την εγκληματική ανοχή του ΕΡΣ. Ολοι αυτοί αντί ν’ ασχολούνται με τα σοβαρά και τα σπουδαία προβλήματα του λαού και του Εθνους, «φλυαρούν μετά μαλακίας» Οι βάρβαροι όμως προ των πυλών ακονίζουν τα γιαταγάνια τους για το λαιμό μας. Θα πούμε πάλι το «σφάξεμε αγά μου για ν’ αγιάσω ; »

ΤΕΛΟΣ

http://eblog.gr/AMFIKTYON



IT’S TIME TO WAKE UP

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ... ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΜΕ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Δύο δρόμοι ανοίγονται στον κόσμο: Ο πρώτος οδηγεί στον Επανελληνισμό του.. Ο δεύτερος προς την Παγκόσμια Δικτατορία και την Καταστροφή του. Οι δύο δυνάμεις συγκρούονται και απο την έκβαση της Νέας Γιγαντομαχίας θα εξαρτηθεί η τύχη του κόσμου. Ο Ζευς έχει ήδη ρίξει τον κεραυνό του απο τον Ολυμπο ( με τα μέσα της σύγχρονης Επιστήμης-Τεχνολογίας και της Κοινωνίας της Γνώσεως) για να φωτίσει και αφυπνίσει την ανθρωπότητα απο το Μεσαιωνικό σκοτάδι, να την ελευθερώσει απο τις αναχρονιστικές θρησκείες, από τα στεραιότυπα του παρελθόντος, από τις προκαταλήψεις, το ρατσιμό, την αμορφωσιά, τη διαιρεση των λαών, τους πολέμους, την καταστροφή της Φύσεως και τα δεινά που μας συσσωρεύει ο σημερινός τρόπος Σκέψεως και Δράσεως με βάση το υλιστικό κέρδος και τις βαρβαρικές δοξασίες της Ανατολής. Αισιοδοξούμε ότι η Νίκη και πάλι θα είναι του Πνεύματος.
-Καιρός είναι να περάσουμε απο τον σημερινές καταστροφικές ιδεοληψίες και τα θαύματα στον Απολλώνιο Ορθό Λόγο και στην Διονυσιακή Ψυχή που θα διαμορφώσουν τον «καλό καγαθό άνθρωπο » του 21ου αι..
- Καιρός είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος να απορρίψει τα βαρβαρικά Εβραικά «βαρύδια» της Βίβλου και να ανανεωθεί με τον Ορθό Λόγο των Πατρώων Θεών και Φιλοσόφων. Γιατί μόνον έτσι θα αποφύγει τον επερχόμενο βέβαιο καταποντισμό και αφανισμό της.
- Καιρός είναι η Ελληνική Πολιτεία να απελευθερωθεί απο τα δεσμά του Εβραιομασονικού και Βυζαντινικού κατεστημένου της σημερινής άρχουσας τάξης και να σταματήσει την ιδιότυπη κατοχή της χώρας απο τα γνωστά ημεδαπά και ξένα κέντρα εξουσίας. Ηλθε ο καιρός η Ελλάς και πάλι να ανήκει στους Ελληνες.
- Καιρός είναι να ενωθούν οι απανταχού Ελληνες και Φιλέλληνες ώστε να αποτελέσουν μιά ηθική, πολιτιστική, πολιτική και οικονομική δύναμη για να ανοίξουν νέους δρόμους στην Ελλάδα και στον κόσμο, εν όψει των κοσμοιστορικών αλλαγών που δρομολογούνται.
- Καιρός είναι το Ελληνικό Εθνος να αφυπνισθεί και να ανυψώσει πρωταρχικά την Παιδεία, την Ερευνα και τον Πολιτισμό, τρεις διαστάσεις που μπορούμε να αποκτήσουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανιπάλων και γειτόνων μας.
- Καιρός είναι να δώσουμε οράματα και θετικά υποδείγματα στον Ελληνα -και ιδιαιτέρως στην νέα γενιά- με βάση τα αρχέτυπα, της φυλής μας και τις σύγχρονες εξελίξεις.. Η Ελληνική Μυθολογία(Αρχαιολογία) και η Ιλιάδα -Οδύσσεια δίνουν τους ήρωες και τα υποδείγματα που θα οξύνουν την φαντασία, ευρηματικότητα και δημιουργικότητα των νέων μας.
- Καιρός είναι να δημιουργηθεί μιά νέα εθνική παραγωγική τάξη που παράλληλα με το κέρδος να βλέπει και τα συμφέροντα του τόπου και του λαού μας. Η πααρούσα άρχουσα πολιτικοοικονομική τάξη έχει παντελώς αποτύχει. Η «Παγκοσμιοποιημένη» οικονομία οδηγεί την χώρα προς την καταστροφή και την «μαζοποίηση».
- Καιρός είναι οι καλλιτέχνες μας να βγουν απο την Βαλκανική και Ανατολίτικη μιζέρια και να αρυσθούν απο τον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Σκέψη τα αρχέτυπα, τα υποδείγματα και τις αξίες για το μέλλον της Ελλάδος και της οικουμένης. Τούτο προυποθέτει μελέτη του Ελληνικού Πολιτισμού και αναθεώρηση των μέχρι τούδε σκοταδιστικών προτύπων, σύμφωνα με τα οποία «Ελληνισμός = Χριστιανισμός» και τ’ ανάπαλιν, όπως και το δόγμα του «Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού»
- Καιρός είναι δάκαλοι , παιδαγωγοί και διανοούμενοι να κάνουν αναθώρηση των δογματικών δοξασιών τους σχετικά με την σύνδεση Ελληνισμού και Ορθοδοξίας . Να καταρριφθεί το ψέμμα των δύο πυλώνων του Εθνους(Ελληνικός Πολιτισμός και Ορθοδοξία) διότι υπάρχουν πολλοί Ελληνες που δεν είναι ορθόδοξοι. Είναι αδήρητη ανάγκη ο διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας. Αυτό θα απαλλάξει την Πολιτεία από τις αγκυλώσεις, ώστε να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Και το εργαλείο που θα χωρίσει το Κράτος απο την Εκκλησία είναι η καθιέρωση της Απλής Αναλογικής. Ο Νίτσε έλεγε «το ελληνικό πνεύμα νοθεύτηκε με τον κληρικαλισμό και εξασθένησε»
- Καιρός είναι να εκτιμήσουμε τις επιπτώσεις των τεχνολογικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής μας , ώστε να κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές για να βγούμε απο τις αγκυλώσεις του παρελθόντος (κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές,ασφυκτικός κρατικισμός, κομματοκρατία, παπαδοκρατία κ.α) που βλάπτουν σοβαρά τα συμφέροντα του Εθνους και πρώτιστα των εργαζομένων.
- Καιρός να αναβαθμίσουμε τη Γνώση και να εκτιμήσουμε την συμμετοχή της στην διαμόρφωση των προιόντων μέσω των καινοτομιών, ενός τομέα που χωλαίνει και που μπορούμε να έχουμε απόλυτη ελευθερία και συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών μας.
- Καιρός είναι να ασχοληθούμε με την αναθεώρηση της σχέσης του ανθρώπου με την σύγχρονη τεχνολογία , όπου ο άνθρωπος και η Φύση είναι το κέντρον και η τεχνολογία το μέσον για την εξυπηρέτηση του . Ομως έως ότου ωριμάσουν οι καιροί δεν επιτρέπεται να έρθουμε σε σύγκρουση με το παγκόσμιο ρεύμα , γιατί θα καταποντισθούμε.
- Καιρός είναι να εμβαθύνουμε στην Αμεση Δημοκρατία με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών σ’ αυτήν. Η σημερινή Κοινοβουλευτική Ολιγαρχία έχει πέσει σε σήψη , παρακμή και στην περιφρόνηση των πολιτών. Επομένως χρειάζεται ανανέωση με την ενίσχυση της Λαικής Κυριαρχίας. Δεν είναι δυνατόν σήμερα να αμφισβητείται το κάθε τι –ακόμη και η ύπαρξη του Θεού- όχι όμως η ύπαρξη του Ολοκαυτώματος. Τούτο είναι έκφραση ενός ολοκληρωτικού Σιωνιστικού Μεσαίωνος .
- Καιρός είναι το Ελληνικό Εθνος να σταματήσει να δέχεται αδιαμαρτύρητα τους ακρωτηριασμούς , διαιρέσεις, ανασκολωπισμούς και παραχαράξεις που του επέβαλαν και συνεχίζουν να του επιβάλλουν τα γνωστά συνωμοτικά κέντρα(εδαφικές, πολιτιστικές, γλωσσικές, ιστορικές, φυλετικές κ. α ακρωτηριασμούς ) Ο Ελληνισμός είναι ένας , ενιαίος και αδιαίρετος και εκφράζεται με την Ελληνική Συνείδηση, την Γλώσσα-την μητέρα των γλωσσών-αλλά και με το Ελληνικό Πνεύμα. Η Γλώσσα μας είναι ενιαία και διαχρονική - δεν χωρίζεται σε Ομηρική , Κλασσική, Αλεξανδρινή, Καθαρεύουσα και Δημοτική-και πρέπει να την την διατηρήσουμε αλώβητη.
- Καιρός είναι ο Ελληνισμός να ξεπεράσει τα σύνδρομα της κατωτερότητος, δουλικότητος και της υποτέλειας έναντι των ξένων . Πρέπει να διαδώσει στον κόσμο την Αληθινή Ιστορία του(Προιστορία , Κλασσική, Αλεξανδρινή και νεώτερη) και τον Πολιτισμό του, που αρχίζει εδώ και 10.000.000 χρόνια στον χώρο του Αιγαίου με τον Πρωτοέλληνα Πελασγό.
- Είναι καιρός να επιστρέψουμε στις ρίζες μας, όχι δηλαδή στην επιστροφή του «παλιού καλού καιρού» αλλά στην κατανόηση με τα σημερινά δεδομένα μιάς ομαδικής ταυτότητος που θα βοηθήσει στην κατανόηση των ομοιοτήτων και των διαφορών με τους άλλους. Ο Ελληνισμουός ενώνει τους λαούς, σε αντίθεση με τις δοξασίες της ερήμου που τους διαιρεί. Ο Ελληνισμός ως τώρα έφτιαξε 5 πολιτισμούς(Προκατακλυσμιαίος, Προιστορικός, Κλασσικός, Ελληνιστικός , Αναγεννησιακός ) και η παρέμβαση του ήτο πάντοτε θετική και προοδευτική για την ανθρωπότητα. Δεν είναι λοιπόν τυχαία η σημερινή επιστροφή των ξένων στον Ελληνισμό.
- Καιρός είναι οι διανοούμενοι να επιστρέψουν στον Ελληνισμό και να μπουν πρωτοπόροι στον αγώνα του λαού για το χτίσιμο του νέου κόσμου και πρώτιστα της Ελλάδος μας.
- Καιρός είναι να αναβαθμισθεί η δημοσιογραφία. Οι δημοσιογράφοι (πλήν εξαιρέσεων) βρίσκονται σήμερον στο κατώτερο επίπεδο αμορφωσιάς, δογματισμού, χειραγωγήσεως, διαβουκολισμού της κοινής γνώμης και ουσιαστικά είναι εκτός τόπου και χρόνου, «υπηρέτες αμαθέστατων καναλαρχών », ασχολούμενοι με ανούσια και βλακώδη κουτσομπολιά της γειτονιάς. Ομφαλοσκοπούν δίκην Βυζαντινών καλογήρων , οι οποίοι την ώρα που έπεφτε η βασιλεύουσα στους Τούρκους αυτοί «μετρούσαν πόσοι άγγελοι χωρούν στην μύτη της βελόνας».
- Καιρός είναι να σταματήσουν τα μεγάλα Ψέμματα και η υποκρισία σ’ αυτόν τον τόπο. Αλλα δηλαδή να λένε και άλλα να κάνουν. Οι πολιτικοί μας ευτελίσθησαν παντελώς και έγιναν περίγελως και αναξιόπιστοι στο λαό. Καιρός λοιπόν να υπάρξει ανανέωση με την ανάδειξη νέας γενιάς μορφωμένων , ορθολογιστών, έντιμων και ικανών πολιτικών .
- Καιρός είναι να βάλουμε φραγμό στο γνωστό κέντρο που μάχεται και βλάπτει συστηματικά τα συμφέροντα αυτού του τόπου
1/ Οι Ελληνικές Τράπεζες με τα πανωτόκια έκλεισαν στην 10ετία του 80’ τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες Ελληνικές βιομηχανίες. Γιατί ;
2/ Με το νόμο 1083/30/80 το Κοινοβούλιο έκλεισε 30.000 οικοτεχνίες και βιοτεχνίες . Γιατί;
3/ Για πρώτη φορά χτυπήθηκε η παραγωγή υψηλής τεχνολογίας με τις διώξεις εναντίον Κόκκαλη. Τους πείραξε το « βρώμικο χρήμα» από το Ρώσσικο λότο και η διασύνδεση Κόκκαλη με την Στάζι ;Αιδώς Αργείοι!
4/ Ο Ελλην πληρώνει σε σχέση με τον Ευρωπαίο::
α/ 8 φορές παραπάνω για να ανοίξει μιά επιχείρηση λόγω της γραφειοκρατίας..Γιατί ;
β/ ακριβότερα τα τρόφιμα και τα λοιπά καταναλωτικά αγαθά .Γιατί. ;
5/ Το νεοελληνικό κράτος γενικά εχθρεύεται τον Ελληνα. (Η Εμπορική μας Ναυτιλια μεγαλούργησε διότι έφυγε μακριά απο τα πλοκάμια του κράτους. Το ίδιο συνέβη και με τους Ελληνες μετανάστες)
6/ Ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται για τα εθνικά μας δίκαια στην Κύπρο, το Αιγαίο και την Μακεδονία μας και απο την άλλη οι « προσκηνυμένοι και οσφειοκάμπτες» παραδίδουν το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια, ο κ. Σημίτης και οι Φοινικιστές υποστέλλουν την σημαία στα Ιμια, οι «αννανιστές» προωθούν το προδοτικό σχέδιο Αννάν και ο κ . Μητσοτάκης είπε:«το όνομα Μακεδονία θα ξεχασθεί σε μιά 10ετία»
7/ Επί 1300 χρόνια οι Χριστιανοί έκαιγαν Βιβλιοθήκες και τα μνημεία ’ες γην έφεραν ’ και ο κ. Χριστόδουλος δεν ξέρει τίποτα γι’ αυτά, αλλά ομιλεί περί Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού και δεν έχει το ηθικό θάρρος να ζητήσει συγνώμη για την γενοκτονία κατά του Ελληνισμού. Γιατί ;.
- Καιρός είναι το σχολείο να διαπαιδαγωγεί τους νέους και να πάψει να είναι φορέας πληροφοριών , διότι την εργασία αυτή την κάνει καλύτερα το Διαδίκτυο. Αγωγή χρειάζονται οι νέοι για να γίνουν ενεργοί π ολίτες. Η Εκπαίδευση φτιάχνει οπαδούς, η Πληροφόρηση εξηρτημένους και η συνεχής Επιμόρφωση των ανέργων δυσαρεστημένους υποτακτικούς. Δυστυχώς , η Παιδεία στον τόπο μας οριοθετήθηκε και ελέγχεται απο τον προαιώνιο και απηνή διώκτη της, που δηλώνει χωρίς ντροπή σωτήρας, εγγυητής και θεματοφύλακας των πατρώων.
- Καιρός είναι να επανέλθει στον τόπο μας η Κοινή Λογική που τόσο πολύ σπανίζει . Τα αυξημένα προσόντα και τα πολλά διπλώματα δεν έχουν αξία μπρος στον κοινό νου και είναι σπατάλη χρημάτων και κόπων των νέων χωρίς ανάλογη ανταπόδοση. Καμμία εργασία δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι η εξάρτηση των ανέργων νέων απο τα κόμματα για μιά θεσούλα στο δημόσιο.
- Καιρός είναι να πούμε την Αλήθεια για την εξαφάνιση του Ελληνισμού. Ενώ οι άλλοι λαοί και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί αυξάνουν και πληθύνονται ο Ελληνισμός συρρικνούται. Θα χαθεί ο Ελληνισμός ; Οχι. Η Μακνόναλντ , ο Μιλάμοβιτς και οι άλλοι φιλέλληνες φρόντισαν για την αθανασία του. Εκείνο που είναι υπό εξαφάνιση είναι ο Ελληνισμός της Ελλάδος (εκ των 2, 2 εκατ. Οικογενειών 600.000 είναι αναλφάβητοι και 300.000 εξαρτώμενοι) Ομως το «πρόβλημα» για τον ΣΥΝ είναι ο γάμος των ομοφιλοφύλων.
- Καιρός είναι να τραβήξουμε το αυτί και των δικών μας Ταλεμπάν που
α/ καταστρέφουν την Ακρόπολη, το σύμβολο της Δημοκρατίας , όχι με δύο κανονιές –όπως έκαναν οι Ταλεμπάν στο Αφγανιστάν ή ο Μοροζίνι – αλλα με το «γιαβάς- γιαβάς καρντάση μ’» θα την βάλουμε στο μουσείο
β/ Μπάζωσαν τα αρχαιολογικά ευρήματα στο χώρο Μακρυγιάννη για να φτιάξουν το εξαμβλωματικό Μουσείο της Ακροπόλεως.
γ/ Καταστρέφουν συστηματικά κάθε αρχαιολογικό χώρο –και ιδιαιτέρως τους προιστορικούς- όπως συνέβη στο έλος Μαραθώνος, στα Γλυκά Νερά , στην Αρχαία Πελάνα και σε εκατοντάδες θέσεις όπου πάνω στους αρχαίους ναούς χτίσθηκαν εκκλησίες του Γιαχβέ. Στην Ελλάδα ζει ακόμη το «πνεύμα» Μπαλάνου(Πρόκειται για τον συντηρητή-καταστροφέα των αρχαίων μας) Αλλά τι να περιμένει κανείς απο μιά χώρα που εκλέγει Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών κληρικό; Εύγε μας!!!!
- Καιρός είναι να αντιληφθούμε οι Ελληνες ότι τα κόμματα, οι θρησκείες οι ποδοσφαιρικές ομάδες –και όχι μόνον- χωρίζουν , φανατίζουν , εχθροποιούν , καταδικάζουν τους αντιγνωμούντες και αποδυναμώνουν την συνοχή του ταλαίπωρου Εθνους των εναπομεινάντων Ελλήνων. Αντίθετα το Ελληνικό Πνεύμα και τα Γράμματα ενώνουν και προάγουν το άτομο.
- Καιρός είναι να σκύψουμε στη Γλώσσα μας :
α/ για να σταματήσουμε τον βιασμό και την φθορά της,
β/ να δίνουμε αρχαία Ελληνικά ονόματα-και όχι Ιουδαιοχριστιανικά-στα παιδιά μας , στις ονοματοθεσίες , στις οδούς ,στους συλλόγους, στα χωριά κ.α Δεν είναι νοητόν να πηγαίνουμε στην Ακρόπολη από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ενός εξωμότη του Ελληνισμού, που τον μετέβαλαν σε άγιο και προστάτη των Αθηνών. Ούτε στο σταθμό μετρό του Συντάγματος να έχεις να διαλέξεις μεταξύ δύο Αγίων(Αντωνίου και Δημητρίου) γνωστών διωκτών του Ελληνισμού.
- Καιρός είναι να ιδούμε γιατί καταργούν οι ξένοι τις έδρες Κλασσικών σπουδών , ενώ την ίδια στιγμή ιδρύουν έδρες Νεοελληνικών σπουδών. Αλλά αφού πρώτοι την καταργήσαμε εμείς ; Μήπως για να διδάξουν στον κόσμο το Βυζαντινό χριστιανισμό, ή μήπως για να αποκόψουν τον Ελληνισμό από τις ρίζες του ,ώστε σε λίγο να μας λένε χωρίς δυνατότητα αντίκρουσης ότι ο Πλάτων ή ο Σωκράτης ήτο Φοίνικας;
- Καιρός είναι να πληροφορηθούμε ποιός δολοφονεί τον Ελληνισμό; Μήπως άθελα μας, απο άγνοια, μετάλλαξη μας σε «Ιουδήλους» ή λόγω συμφέροντος είμαστε εμείς οι Ελληνες οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι του ; Επίσης πρέπει κάποτε να πληροφορηθούμε ποιός ευθύνεται για τις μεγάλες Γενοκτονίες του Εθνους , ώστε να φυλαγόμαστε του λοιπού απο τους σφαγείς- εγκληματίες , αλλά και απο τους ηθικούς αυτουργούς που βάζουν συχνά τους γείτονες μας να μας μακελεύουν .
- Καιρός είναι να πληροφορηθούμε γιατί δείχνει τόση μεγαλοθυμία, δειλία , δουλικότητα και υποταγή ο άλλοτε ανδρείος Ελληνας; Ακόμη και όταν τον σφάζουν όπως πρόσφατα(Μ.Ασία, Κύπρο, Κωνσταντινούπολη) δεν έχει αγωνιστικά αντανακλαστικά αλλά παραδίδεται σαν αμνός επί σφαγήν. Μήπως επειδή αυτό επιτάσσει ο Σαούλ (Παύλος): «οι δούλοι υπακούετε τους κυρίους μετά φόβου και τρόμου ποιούντες το θέλημα του Θεού εκ ψυχής» ή ο Ιησούς ότι «αν σε ραπίσει κάποιος απο την μιά παριά στρέψε και την άλλη» ;
- Καιρός είναι να βροντοφωνάξουμε τα μεγάλα ΟΧΙ
1/ ΟΧΙ στις Τουρκικές και «συμμαχικές» προκλήσεις και στην αρπακτικότητα της Αγκυρας στο Αιγαίο και στην Κύπρο
2/ ΟΧΙ σ’ αυτούς που παραδίδουν το ένδοξο Ελληνικό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς και τους πάτρωνες τους ..
3/ ΟΧΙ και στις Αλβανικές προκλήσεις κατά των ελάχιστων εναπομεινάντων Βορειοπειρωτών .
4/ ΟΧΙ στην δημιουργία θέματος «Τσαμουργιάς».
5/ ΟΧΙ απέναντι στην ενδοτική πολιτική των Αθηναικών κυβερνησεων που μετατρέπουν την Ελλάδα σε «προτεκτοράτο» της Τουρκίας,

Η Ελληνική Πολιτεία επιβάλλεται να δώσει αμέσως διπλή υπηκοότητα στους Ελληνες της Βορείου Ηπείρου(Β.Η) και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον αφελληνισμό της και τις Αλβανικές προκλήσεις..
-Καιρός είναι η Ελλάδα να βγει απο την φτώχεια, την μιζέρια, την διεθνή επαιτεία και τον δανεισμό , που μας κάνει υποχείριο εκμεταλλεύσεως από τους γνωστούς διεθνείς τοκογλύφους. Είναι μιά απο τις πλουσιότερες χώρες στον κόσμο . Το πρόβλημα της είναι ότι το σάπιο, προδοτικό και οικογενειοκρατικό πολιτικοοικονομικό σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς είναι ανίκανο να αναλάβει την ανάπτυξη των πλούσιων πλουτοπαραγωγικών πόρων της χώρας(ήλιος, θάλασσα, υδρογονάνθρακες, μεταλλεύματα, γεωργία, κτηνοτροφία, αλιεία, πολιτισμός, τουρισμός, έρευνα, εμπόριο, ομογένεια, στρατηγική θέση της Ελλάδος κ. α )
- Καιρός είναι να σταματήσει η κραιπάλη της σπατάλης, της λεηλασίας της κλοπής και της διαρπαγής του δημοσίου χρήματος. Παραδείγματα λιτότητος και εντιμότητος πρέπει να γίνουν ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός , οι Υπουργοί , οι «Εθνοπατέρες», οι διοικητές ΔΕΚΟ κ.α που νέμονται ασύμμετρα προς τις δυνατότητες της Εθνικής μας οικονομίας τον δημόσιο πλούτο( αστυνομικούς, υπαλλήλους, ατέλειες, παχυλότατους μισθούς, επιδόματα , συντάξεις, πιστωτικές κάρτες κ.α)
- Καιρός είναι να οργανωθούν αποτελεσματικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και το «Πόθεν έσχες» για τους άρχοντες της Πολιτείας (Δημοσίου- Τ.Α ) --------Καιρός είναι να περικοπούν οι αργομισθίες «ημετέρων», τα ταξίδια, οι δεξιώσεις, οι επιτροπές, οι υπερωρίες, τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα , οι μίζες από τις προμήθειες(εξοπλισμούς, φάρμακα κλπ ) η σπατάλη του δημοσίου χρήματος κ.α Οι κυρώσεις στους καταχραστές να είναι παραδειγματικές και αποτρεπτικές για τους παρανομούντας, περιλαμβανομένης και της δημεύσεως της περιουσίας του παραβάτου και των μελών της οικογενείας του.
- Καιρός είναι να μπει τέρμα στην μετανάστευση και να επαναπατρισθούν οι λαθρομετανάστες στις πατρίδες των. Πρέπει να αναληφθεί εκστρατεία προσελκύσεως διαπρεπών Ελλήνων επιστημόνων και ερευνητών της Διασποράς στην Ελλάδα για την αναβάθμιση της Παιδείας , της Ερευνας και Τεχνολογίας
- Καιρός είναι να θέσουμε εθνικούς διαχρονικούς στρατηγικούς στόχους και να ορίσουμε όργανα προωθήσεως τούτων, τους οποίους να σέβονται όλες οι κυβερνήσεις
Τέλος , είναι καιρός να καταγγείλουμε την συνεχιζόμενη τα τελευταία 1800 χρόνια , πολιτική μίσους και φθοράς εις βάρος της πανάρχαιας πατρώας κληρονομιάς και να βρούμε την αιτία της παρακμής μας.
Και θα κλείσω με του στίχους του Κ. Παλαμά:
«Ω! λιγοστοί και ω διαλεχτοί και αρίφνητοι αύριο ίσως ! Είναι μιά Αλήθεια κάτου εδώ που τη χτυπάει το Μίσος»

http://eblog.gr/AMFIKTYON



“ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ”: ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ
ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Ο Κεμάλ ήτο ντονμές εκ Θεσ/νίκης. Το κίνημα των Νεοτούρκων εξεπήδησε εκ Θεσ/νίκης. Η μητέρα του ιδρυτού του Σιωνισμού το 1896, εβραίου Θ. Χετζλ ήτο εκ Θεσ/νίκης. Συμπτωματικά και η καταγωγή του φιλοξενουμένου μας ΥΠΕΞ της Τουρκίας κ. Ισμαήλ Τζεμ είναι εκ Θεσ/νίκης. Το λύσιμο του γρίφου άγει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι το μίσος του Τουρκικού λαού η αιτία των δεινών και του ξερριζώματος του Ελληνισμού της Μ. Ασίας, αλλά το μίσος των εξισλαμισθέντων Εβραίων, των λεγόμενων ”ντονμέδων”. Το βιβλίο- μαρτυρία του αρχιραββίνου Ιωακείμ Πρινζ (“ Κρυφοί Εβραίοι”, εκδ. Random House, N.Y 1973, σελ.122 ) γράφει:“Μεταξύ των Νεοτούρκων ήσαν οι Τζαβίντ Μπέη και Μουσταφά Κεμάλ, φλογεροί ντονμέδες. Ο πρώτος έγινε υπουργός οικονομικών και ο δεύτερος αρχηγός των Νεοτούρκων, ο επωνομασθείς Ατατούρκ (πατέρας των Τούρκων). Ως γνωστόν το κίνημα των Νεοτούρκων (Κίνημα Ενώσεως & Προόδου) ξεκίνησε εκ Θεσ/νίκης, ιδρυτής του δε ήτο ο Ιταλικής καταγωγής αρχιμασόνος Εβραίος Εμμ. Καράσο. Ο Κεμάλ ήλθε στην Θεσ/νίκη απο την Αλβανία και έζησε πολυτάραχο βίο, προσχωρήσας τελικά στο κίνημα αυτό. Το θρησκευτικό υπόβαθρο των ντονμέδων είναι τόσο σαθρό και ύπουλο, όσο κακούργα και εγκληματικά υπήρξαν τα σχέδια των Νεοτούρκων. Οπαδοί του τσαρλατάνου ψευδο-μεσσία Σαμπετάι Σεβί εκ Σμύρνης, ο οποίος για να γλυτώσει το κεφάλι του απο το σουλτάνο, αλλαξοπίστησε, τύποις ασπασθείς το Ισλάμ, διατηρώντας όμως κρυφά τον Εβραισμό. Τούτο φαίνεται απο τον όρκο των ντονμέδων:”.. Δεν θα προσηλυτήσω κανέναν στο Τουρμπάν (Ισλάμ) ..Θα περιτέμνω τους υιούς μου..” Ροζ ιστορίες θυμίζουν οι οργιαστικές ιεροτελεστείες κατά τις επετείους του θανάτου του Σαμπετάι, όπου μετά το γεύμα κλείνουν τα φώτα και γίνονται σεξουαλικά όργια και αλλαγή συντρόφων κ.α. Η Αγγλική πρεσβεία της Κωνστ/λεως ήτο φωλεά των Νεοτούρκων, και αρχηγός της “συμμορίας” ήτο ο πρόξενος των ΗΠΑ, εβραίος Οσκαρ Στράους. Στις αρχές του 20 ου αιώνα δρομολογήθηκαν: α/ το κράτος του Ισραήλ(1917), β/ η γενοκτονία των Αρμενίων(1915) και γ/η Καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας, ενώ είχε προηγηθεί η εξουθένωση της Ελλάδος στον επαίσχυντο πόλεμο του 1897. Επομένως δεν είναι το ξαφνικό μίσος των Τούρκων κατά των Ελλήνων, που μετά απο 400 χρόνια αρμονικής συμβίωσης- έστω επί τη βάσει αφέντη-σκλάβου-αλλά η αλλαγή της ιθύνουσας τάξης της Τουρκίας, με την αναρρίχηση των Εβραίων ντονμέδων. Ετσι φθάσαμε απο το κίνημα των Νεοτούρκων στην σημερινή Συμμαχία Ισραήλ-Τουρκίας. Και ο Γεωργάκης ? Ο γρίφος δικός σας.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΦΑΝΤΟΙ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

Ενας αναγνώστης της στήλης αυτής μου είπε ότι τα γράφω λίγο παρατραβηγμένα . Και εγώ του απήντησα ότι: « όχι μόνον δεν τα εξογκώνω αλλά λέω λιγότερα. Η κατασταση είναι ζοφερότερη από αυτήν που βλέπουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι . Βέβαια δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι και να λέμε ότι "χαθήκαμε". Ολα εξαρτώνται από εμάς τους απλούς πολίτες να ενημερωθούμε σωστά και να δράσουμε με την παρέμβαση μας ειρηνικά αλλά ενεργητικά σε όλα τα επίπεδα. Μόνον έτσι θα αντιστρέψουμε την απελπιστική κατάσταση τόσον στα εθνικά όσο και στα παγκόσμια πράγματα . Δυστυχώς τα ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της Νέας Τάξεως και αντί να ενεργοποιούν τους πολίτες μας αποβλακώνουν»
Η αιτία της σημερινής απελπιστικής κατάστασης προέρχεται από την έλλειψη πραγματικής Δημοκρατίας. Το έλλειμμα Δημοκρατίας έφερε ανάξιους και εγκληματίες ηγέτες– τύπου Μπους, Μπλερ, Σαρόν κ.α - και μαζί με αυτούς μπήκαν και τα «άνθη του κακού» που μαστίζουν σήμερα τον κόσμο. Και ποιά είναι αυτά; Η οικονομική απάτη, η κυκλοφορία των ναρκωτικών , η εκρηκτική εξάπλωση του οργανωμένου εγκλήματος , η πορνεία και παιδοφιλία και πάνω απ’ όλα η Καταστροφή των Θεσμών . Ολα αυτά έχουν ως κοινό παρανομαστή την Καταστροφή του Οικολογικού Περιβάλλοντος κ.α. Λένε ότι ο πλανήτης είναι στο παρά 5 πριν πεθαίνει . Κάποιος μεγάλος περιβαλλοντολόγος λέει ότι « ο πλανήτης μας έχει ήδη πεθάνει» και ζούμε πάνω σ’ ένα πτώμα που άρχισε να αποσυντίθεται και να βρωμάει. Τι άλλο είναι ο φυσικός και ηθικός ζόφος των μεγαλουπόλεων ;

Οι Πολυεθνικές Υπεύθυνες για την Οικολογική Καταστροφή

Ο ρυθμός του θανάτου του πλανήτη μας είναι ευθέως ανάλογος με την αύξηση και επέκταση του Πολυεθνικού Κεφαλαίου των Τραπεζών και των Πολυεθνικών. Και ο λόγος είναι προφανής. Οταν υπήρχε Δημοκρατία οι εθνικές κυβερνήσεις συμβίβαζαν λίγο -πολύ τα αναπτυξιακά οικονομικά συμφέροντα με τα γενικότερα μακροχρόνια συμφέροντα των κοινωνιών των . Από την δεκαετία του 80’ που άρχισε η ραγδαία επέκταση των Πολυεθνικών με την καθιέρωση της Παγκοσμιοποίησης, αυτές αντικατέστησαν τις εθνικές κυβερνήσεις και έβαλαν τους νόμους του πολυθενικού κεφαλαίου. Οι νόμοι αυτοί βασίζονται στην οικονομία της αγοράς και έχουν σαν βάση το απόλυτο κέρδος, χωρίς όμως να είναι υπεύθυνες ή να προνοούν για την ζωή των πολιτών. Ως γνωστόν οι διεθνείς νόμοι των Πολυεθνικών Εταιρειών και των Πολυεθνικών Οργανισμών είναι υπεράνω των εθνικών νόμων. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων–ανεξαρτήτως κομματικής χροιάς. Ο νέος ρόλος που τους ανετέθη είναι αυτός του διαχειριστού της εξουσίας, σύμφωνα πάντα με τα προκαθωρισμένα προγράμματα και τις οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών(ΔΝΤ, Διεθνής Τράπεζα, ΠΟΕ, ΕΕ-Βρυξέλλες , ΟΟΣΑ κλπ)

Η «Μηχανή» Παραγωγής Φτωχών

Η μακροχρόνια έλλειψη κοινωνικής πολιτικής κατρακύλισε τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα στο ναδίρ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μεσαία τάξη η οποία ζει στα όρια της φτώχειας , ενώ η χαμηλή τάξη ζει κάτω απο τα όρια της φτώχειας . Τώρα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! [Στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονιμικών το 20% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας . Σύμφωνα με άλλα στοιχεία το 82% του πληθυσμού βλέπει τα εισοδήματα του να μειώνονται ενώ το 18% να αυξάνουν.]
Το ποιό κόμμα είναι στην εξουσία μικρή διαφορά παίζει. Αυτή έχει να κάνει με την μείωση της διαρπαγής , της καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου και της σπατάλης , παρά με την άσκηση κάποιας κοινωνικής ή εθνικής πολιτικής. Αυτό φυσικά δεν το λένε τα ελεγχόμενα ΜΜΕ διότι είναι διαπλεκόμενα με το πολυθνικό κεφάλαιο και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Κατά τον Οργουελ «η αποσιώπηση της αλήθειας είναι το μεγαλύτερο ψέμμα» Και σήμερον τα ΜΜΕ αποσιωπούν βασικές αλήθειες για να μπορέσουν να κρίνουν οι πολίτες την κατάσταση σωστά και αντικειμενικά.

Μιλάμε για το Εγκλημα αλλά κρύβουν τον Εγκληματία

Τα βασικά ψέμματα είναι ότι λένε το τι γίνεται αλλά αποκρύπτουν μεθοδικά το ποιός το έκανε. Παρ’ ημίν λειτουργεί μιά νομοθετημένη χούντα που ενεργεί εξ ονόματος του κοινοβουλίου και εις βάρος των πολιτών . Αυτή αποκρύπτει το ΠΟΙΟΣ είναι εγκληματίας, απανεώνας, καταχραστής, φυγόστρατος, παιδεραστής, προαγωγός, ναρκέμπορος, εμπρηστής , καταστροφέας κλπ κλπ . Ασφαλώς θα εννοήσατε ότι πρόκειται για την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων!! Κατά παρόμοιον τρόπον ενεργούν και τα ξένα ΜΜΕ.
-Ποιός κυβερνά αυτόν τον πλανήτη ; Και δεν εννοώ τον αχυράνθρωπο Γεώργιο Θάμνο (μεθερμηνευόμενο σε George Bush) Τους άλλους εννοώ - το Διευθυντήριο -που είναι πίσω του .
-Ποιοι και γιατί έπνιξαν τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας
-Ποιοί κέρδισαν τα αστρονομικά ποσά από το Πετρέλαιο ; Αυτοί προφανώς τα πήραν σαν λύτρα για την καταστροφή του περιβάλλοντος!
Ητο άραγε τυχαίον ότι το Πετρέλαιο το έβαλαν οι τράπεζες στην αγορά των Χρηματηστηρίων και παρέλυσαν τον άλλοτε πανίσχυρο ΟΠΕΚ; Οχι βέβαια .
-Ποιός ευθύνεται για την διαρπαγή των Πρώτων Υλών που γίνεται στις διάφορες χώρες; Η αμοιβή τους γίνεται με εμφυλίους ή περιφερειακούς πολέμους και με δικτοτορίες της «μπανάνας»
Πως χειροτέρεψαν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, χωρίς να μας ρωτήσουν; Ποιοί και γιατί μας έβαλαν τον φόβο του «τρομοκράτη» και μας έδεσαν πισθάγκωνα με τρομονόμους ;
Πως θα επανακτήσουμε τους οικονομικούς πόρους για να καθαρίσουμε τον πλανήτη μας; Προβληματίζεται η κοινωνία μας. Και για να μην σας κουράζω με φιλολογία θα σας αναφέρω αμέσως τα «άνθη του κακού»:
1/ Η ίδρυση της Ομοσπονδιακής Τραπέζης(FED) των ΗΠΑ(Εβραική)
2/ Η έξοδος του Νομισματικού Συστήματος απο τον κανόνα του Χρυσού.
3/ Η ανάπτυξη του Ανεξέλγκτου Χρηματικού Συστήματος(Μαύρο Χρήμα)
4/ Η Αύξηση Καταναλωτών(υπέρκαταναλωτική κοινωνία), Δανείων, Πιστωτικών Καρτών και Δημοσίου Χρέους
5/ Η χορήγηση υπέρτερων Δικαιωμάτων στις Πολυεθνικές εταιρείες και στους Διεθνείς Οργανισμούς εις βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών .
6/ Η Αύξηση της «Ιδιωτικοποίησης» (Πειρατικοποίησης) της Δημόσιας Περιουσίας
7/ Η Υπονόμευση και ενίοτε η βιαία κατάπνιξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των οικιστικών και συγκοινωνιακών νέων τεχνολογιών και καινοτομιών.
8/ Η Δημιουργία των Παρακτίων Εταιρειών και η χρήση των σαν «Πλυντηρίων» μαύρου χρήματος(από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία , μεγαλοαπάτες, διαρηξεις , καταστροφές εθνικών οικονομιών κλπ)
9/ Η αύξηση της Παράνομης Μεταναστεύσεως (σύγχρονα σκλαβοπάζαρα)
10/ Αύξηση Διεθνών Οργανισμών και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων («Δούρειοι Ιπποι» της Παγκοσμιοποίησης)

Παταγώδης Αποτυχία του Πολυεθνικού Μοντέλου

Το πολυεθνικό μοντέλο διακυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και η πανίσχυρη θεά ΑΝΑΓΚΗ( την σέβονται και οι θεοί) σημαίνει συναγερμούς. Το πρώτο καμπανάκι σήμανε ήδη με την ανισορροπία του Οικολογικού Περιβάλλοντος και έπονται τα άλλα(πυρηνικά όπλα, ανεργία, φτώχεια, ανισοκατανομή, βία, πόλεμοι κ.α). Και αφού έβαλαν την Κίνα και τις Ινδίες στο παιχνίδι της ξέφρενης καπιταλιστικής και νεοφιλελεύθερης ανάπτυξης τώρα μελετούν πως θα μειώσουν τον «υπερπληθυσμό» της Γης ; Και να που βρήκαν την λύση στο άψε-σβήσε. Δια της μεθόδου του Ορνιθοτροφείου. Να πως δικαιολογείται: α/ η ανάσυρση των Πυρηνικών Οπλων από τα συρτάρια του Πενταγώνου και η σχεδίαση τους εναντίον των «κακών κρατών» β/ το δόγμα του «Συνεχούς Πολέμου» και της «Τρομοκρατίας».
Συχνά μου ασκούν κριτική ότι δεν δίνω λύσεις. Ομως την λύση την έχω ήδη δώσει στην αρχή και πάντα την επαναλαμβάνω στερεοτύπως ώστε να γίνομαι κουραστικός : Ενημέρωση - Ενεργοποίηση των πολιτών και αλλαγή του σημερινού Τρόπου Σκέψεως . Επιστροφή στο «Μέτρον» στο «Μηδέν Αγαν» και στην Δημοκρατία.


ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

Ενας αναγνώστης της στήλης αυτής μου είπε ότι τα γράφω λίγο παρατραβηγμένα . Του απήντησα ότι: « όχι μόνον δεν τα εξογκώνω αλλά λέω λιγότερα. Η κατασταση είναι ζοφερότερη από αυτήν που βλέπουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι . Βέβαια δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι και να λέμε ότι "χαθήκαμε". Ολα εξαρτώνται από εμάς τους απλούς πολίτες να ενημερωθούμε σωστά και να δράσουμε με την παρέμβαση μας ειρηνικά αλλά ενεργητικά σε όλα τα επίπεδα. Μόνον έτσι θα αντιστρέψουμε την απελπιστική κατάσταση τόσον στα εθνικά όσο και στα παγκόσμια πράγματα . Δυστυχώς τα ΜΜΕ παίζουν αρνητικό παιχνίδι και αντί να ενεργοποιούν τους πολίτες μας αποβλακώνουν»
Η αιτία της σημερινής απελπιστικής κατάστασης προέρχεται από την έλλειψη πραγματικής Δημοκρατίας. Το έλλειμμα Δημοκρατίας έφερε ανάξιους και εγκληματίες ηγέτες– τύπου Μπους, Μπλερ, Σαρόν και των υπηρετών τους - και αυτοί έφεραν τα «άνθη του κακού» που μαστίζουν σήμερα τον κόσμο. Και ποιά είναι αυτά; Η οικονομική απάτη, η κυκλοφορία των ναρκωτικών , η εκρηκτική εξάπλωση του οργανωμένου εγκλήματος , η πορνεία και παιδοφιλία και πάνω απ’ όλα η Καταστροφή των Θεσμών . Ολα αυτά έχουν ως κοινό παρανομαστή την Καταστροφή του Οικολογικού Περιβάλλοντος και όχι μόνον. Λένε ότι ο πλανήτης είναι στο παρά 5 πριν πεθάνει . Κάποιος μεγάλος περιβαλλοντολόγος λέει ότι « ο πλανήτης μας έχει ήδη πεθάνει» και ζούμε πάνω στο πτώμα του που άρχισε να αποσυντίθεται και να βρωμάει. Τι άλλο είναι ο φυσικός και ηθικός ζόφος των μεγαλουπόλεων, του αέρα, των θαλασσών και των ωκεανών ;

Οι Πολυεθνικές Υπεύθυνες για την Οικολογική Καταστροφή

Ο ρυθμός του θανάτου του Περιβάλλοντος στον πλανήτη μας είναι ευθέως ανάλογος με την αύξηση και επέκταση του Πολυεθνικού Κεφαλαίου των Τραπεζών και των Πολυεθνικών. Και ο λόγος είναι προφανής. Οταν υπήρχε Δημοκρατία οι εθνικές κυβερνήσεις συμβίβαζαν λίγο -πολύ τα αναπτυξιακά οικονομικά συμφέροντα με τα γενικότερα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των κοινωνιών των . Από την δεκαετία του 80’ που άρχισε η ραγδαία επέκταση των Πολυεθνικών, με την καθιέρωση της Παγκοσμιοποίησης, αυτές αντικατέστησαν ως ένα βαθμό τις εθνικές κυβερνήσεις και έβαλαν τους νόμους του πολυθενικού κεφαλαίου. Οι νόμοι αυτοί βασίζονται στην οικονομία της αγοράς και έχουν σαν βάση το απόλυτο κέρδος, χωρίς όμως να είναι υπεύθυνες ή να προνοούν για την ζωή των πολιτών. Ως γνωστόν οι διεθνείς νόμοι των Πολυεθνικών Εταιρειών και των Πολυεθνικών Οργανισμών είναι υπεράνω των εθνικών νόμων. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων–ανεξαρτήτως κομματικής χροιάς. Ο νέος ρόλος που τους ανετέθη είναι αυτός του διαχειριστού της εξουσίας, σύμφωνα πάντα με τα προκαθωρισμένα προγράμματα και τις οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών (ΔΝΤ, Διεθνής Τράπεζα, ΠΟΕ, ΕΕ-Βρυξέλλες , ΟΟΣΑ κλπ)

Η «Μηχανή» Παραγωγής Φτωχών

Η μακροχρόνια έλλειψη κοινωνικής πολιτικής κατρακύλισε τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα στο ναδίρ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μεσαία τάξη η οποία ζει στα όρια της φτώχειας , ενώ η χαμηλή τάξη ζει κάτω απο τα όρια της φτώχειας . Τώρα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! [Στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το 20% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας . Σύμφωνα με άλλα στοιχεία το 82% του πληθυσμού βλέπει τα εισοδήματα του να μειώνονται ενώ το 18% να αυξάνουν.]
Το ποιό κόμμα είναι στην εξουσία μικρή διαφορά παίζει. Αυτή έχει να κάνει με την μείωση της διαρπαγής , της καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου και της σπατάλης , παρά με την άσκηση κάποιας κοινωνικής ή εθνικής πολιτικής. Αυτό φυσικά δεν το λένε τα ελεγχόμενα ΜΜΕ διότι είναι διαπλεκόμενα με το πολυεθνικό κεφάλαιο και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Κατά τον Οργουελ «η αποσιώπηση της αλήθειας είναι το μεγαλύτερο ψέμμα» Και σήμερον τα ΜΜΕ αποσιωπούν βασικές αλήθειες για να μπορέσουν να κρίνουν οι πολίτες την κατάσταση σωστά και αντικειμενικά.

Απομονώνουν το Εγκλημα από τον Εγκληματία

Τα βασικά ψέμματα είναι ότι λένε το τι γίνεται αλλά αποκρύπτουν μεθοδικά το ποιός το έκανε. Παρ’ ημίν λειτουργεί μιά νομοθετημένη χούντα που ενεργεί εξ ονόματος του Κοινοβουλίου και εις βάρος των πολιτών . Αυτή αποκρύπτει το ΠΟΙΟΣ είναι: εγκληματίας, απατεώνας, καταχραστής, φυγόστρατος, παιδεραστής, προαγωγός, ναρκέμπορος, εμπρηστής , καταστροφέας κλπ κλπ . Ασφαλώς θα εννοήσατε ότι πρόκειται για την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων!! Κατά παρόμοιον τρόπον ενεργούν και τα ξένα ΜΜΕ. Αποσιωπούν τα εγκλήματα των Μπους, Μπλέρ, Σαρόν κ.α
-Ποιός κυβερνά αυτόν τον πλανήτη ; Και δεν εννοώ τον αχυράνθρωπο Γεώργιο Θάμνο (μεθερμηνευόμενο σε George Bush) Τους άλλους εννοώ - το Σιωνιστικό Διευθυντήριο -που τον κατευθύνει και του δίνει εντολές .
-Ποιοι και γιατί έπνιξαν τις Εναλλακτικές Πηγές Ενέργειας ;
-Ποιοί κέρδισαν τα αστρονομικά ποσά από το Πετρέλαιο ; Αυτοί τα πήραν σαν λύτρα για την καταστροφή του περιβάλλοντος!
Ητο άραγε τυχαίον ότι το Πετρέλαιο το έβαλαν οι τράπεζες στην Χρηματηστηριακή Αγορά και παρέλυσαν τον άλλοτε πανίσχυρο ΟΠΕΚ; Οχι βέβαια .
-Ποιός ευθύνεται για την διαρπαγή των Πρώτων Υλών που γίνεται στις διάφορες χώρες; Η αμοιβή τους γίνεται με εμφυλίους ή περιφερειακούς πολέμους και με δικτοτορίες της «μπανάνας»
Πως χειροτέρεψαν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, χωρίς να μας ρωτήσουν; Ποιοί και γιατί μας έβαλαν τον φόβο του «τρομοκράτη» και μας έδεσαν πισθάγκωνα με τρομονόμους ;
Πως θα επανακτήσουμε τους οικονομικούς πόρους για να καθαρίσουμε τον πλανήτη μας; Προβληματίζεται η κοινωνία μας. Και για να μην σας κουράζω με φιλολογία θα αναφέρω αμέσως τα «άνθη του κακού»:
1/ Η ίδρυση της Ομοσπονδιακής Τραπέζης(FED) των ΗΠΑ(Εβραική)
2/ Η έξοδος του Νομισματικού Συστήματος απο τον κανόνα του Χρυσού.
3/ Η ανάπτυξη του Ανεξέλγκτου Νομισματικού Συστήματος(Μαύρο Χρήμα)
4/ Η Αύξηση της Καταναλωτικής Πίστης(υπερκαταναλωτική κοινωνία), Δανείων, Πιστωτικών Καρτών και διόγκωση του Δημοσίου Χρέους
5/ Η χορήγηση υπέρτερων Δικαιωμάτων στις Πολυεθνικές και στους Διεθνείς Οργανισμούς εις βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών και των χωρών .
6/ Η Αύξηση της «Ιδιωτικοποίησης» (καταλήστευσης) της Δημόσιας Περιουσίας
7/ Η Υπονόμευση και ενίοτε η βιαία κατάπνιξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των οικιστικών και συγκοινωνιακών τεχνολογιών και καινοτομιών.
8/ Η Δημιουργία των Παρακτίων Εταιρειών και η χρήση των σαν «Πλυντηρίων» μαύρου χρήματος( ναρκωτικά, όπλα, πορνεία-παιδεραστεία , μεγαλοαπάτες, διαρήξεις , καταστροφές εθνικών οικονομιών κλπ)
9/ Η αύξηση της Παράνομης Μεταναστεύσεως (σύγχρονα σκλαβοπάζαρα)
10/ Η Αύξηση των Διεθνών Οργανισμών και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων («Δούρειοι Ιπποι» της Παγκοσμιοποίησης)
11/ Η αναζωπύρωση των 3 Εβραιογενών θρησκειών(Ιουδαισμού-Χριστιανισμού-Ισλαμισμού) και η «Σύγκρουση των Πολιτισμών»

Παταγώδης Αποτυχία του Πολυεθνικού Μοντέλου

Το πολυεθνικό μοντέλο διακυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και η πανίσχυρη θεά ΑΝΑΓΚΗ( την σέβονται ακόμη και οι θεοί) σημαίνει συναγερμό. Η πρώτη μεγάλη καμπάνα σήμανε ήδη την ανισορροπία του Οικολογικού Περιβάλλοντος και έπονται οι άλλες(για τα πυρηνικά όπλα, ανεργία, φτώχεια, ανισοκατανομή, βία, πόλεμοι, νέες ασθένειες κ.α). Και αφού έβαλαν την Κίνα και τις Ινδίες στο παιχνίδι της ξέφρενης καπιταλιστικής και νεοφιλελεύθερης ανάπτυξης-χάριν του κέρδους των-τώρα μελετούν πως θα μειώσουν τον «υπερπληθυσμό» της Γης ; Και να που βρήκαν την λύση στο άψε-σβήσε. Δια της μεθόδου του Ορνιθοτροφείου : α/ με την ανάσυρση των Πυρηνικών Οπλων από τα συρτάρια του Πενταγώνου και η σχεδίαση τους εναντίον των «κακών κρατών» β/ με το δόγμα του «Συνεχούς Πολέμου» και της «Τρομοκρατίας».
Συχνά μου ασκούν κριτική ότι δεν δίνω λύσεις. Ομως την λύση την έχω ήδη δώσει στην αρχή και πάντα την επαναλαμβάνω στερεοτύπως ώστε να γίνομαι κουραστικός : Ενημέρωση - Ενεργοποίηση των πολιτών και αλλαγή του σημερινού Τρόπου Σκέψεως . Επιστροφή λοιπόν στον Ελληνισμό. Στο «Μέτρον», στο «Μηδέν Αγαν» και στην γνήσια Δημοκρατία.



ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

«Οταν οι Ελληνες είναι ενωμένοι καμμιά δύναμη δεν είναι ικανή να τους νικήσει- Ηρόδοτος»

Η διεθνής εξουσία βρίσκεται σε φάση αλλαγής στρατηγικής. Μετά την διλυση του Ιράκ τώρα ανασυντάσσεται για νέες επεμβάσεις και νέες διαλύσεις. Δεν αποκλείεται ο επόμενος στόχος της να είναι τα Βαλκάνια. Και τούτο γιατί τελευταία η Ουάσιγκτον δείχνει ηυξημένο ενδιαφέρον για τις ‘μειονότητες’ στην Ελλάδα, αλλά και για λύση στο Κόσσοβο, ένταξη της FYROM, Αλβανίας, Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ, της Τουρκίας στην Ε.Ε κ.α Ευνόητον τυγχάνει ότι μέσα απο τις διαλύσεις των παλαιών κρατών και την δημιουργία δορυφορικών προτεκτοράτων , προωθεί την παγκόσμια εξουσία της. Η νέα στρατηγική εγκαινιάσθηκε με την καταστροφή 9/11 των πύργων της Νέας Υόρκης από τις μυστικές της υπηρεσίες. Τότε κατέλαβε εξ απείνης τον Αμερικανικό λαό και πέρασε το δόγμα του πολέμου κατά της Τρομοκρατίας . Αιτία δήθεν τα Πυρηνικά Οπλα του Ιράκ και η καταπολέμηση της Αλ-Κάιντα του Μπιν –Λάντεν στο Αφγανιστάν. Ολα βέβαια αυτά απεδείχθησαν «φούμαρα».

Η Διάλυση του Ιράκ

Η εγκληματική σπείρα της Ουάσιγκτον έρριξε το Ιράκ σ’ έναν εμφύλιο πόλεμο-σφαγείο για να επιτύχει την διάλυση του σε τρία κράτη :
α/ Σιιτικό στο Νότο,
β/ Σουνιτικό στο κέντρον και
γ/ Κουρδικό στο Βορρά .
Οι ΗΠΑ ενήργησαν κατ’ απαίτηση του «Μεγάλου Ισραήλ»:
1/ να εξαλείψουν το Ιράκ από τον χάρτη
2/ να το χωρίσουν σε τρία κρατίδια
3/ να εγκαταστήσουν Προγεφύρωμα του Ισραήλ στην Μεσοποταμία.
Η αποστολή εξετελέσθη απο το «Προτεκτοράτο των ΗΠΑ » με εκείνο το παροιμιώδες «MISSION ACCOMPLISHED», που ανέφερε στα αφεντικά του στην Ιερουσαλήμ ο μακελάρης Μπους. Τώρα το Ισραήλ έχει βάλει πόδι –μέσω των εκτεταμένων Αμερικανικών Βάσεων- στην Βιβλική Γη του Τίγρη και Ευφράτου. Οι «Εκλεκτοί» έχουν την εκάστοτε Αμερικανική ηγεσία (είτε Δημοκρατικοί είναι στην κυβέρνηση, είτε Ρεπουμπλικάνοι) ουσιαστικά «αιχμάλωτη», διότι αυτοί την έχουν διορίσει. Περιττόν να πούμε ότι τα Αμερικανικά –και όχι μόνον-ΜΜΕ ελέγχονται εξ ολοκλήρου απο Εβραίους ιδιοκτήτες. Επίσης τους έχουν όλους φακελλώσει, για φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Επομένως αν αρνηθούν να εκτελέσουν τις εντολές τους μπορούν να τους παραδώσουν αυθωρί στην δικαιοσύνη. Σήμερον οι Αμερικανοί σύρονται και φέρονται σαν τα ‘υποζύγια’ απο τους Σιωνιστές και Εβραίους ιθύνοντες , τραπεζίτες και διευθυντές πολυεθνικών. Ζουν σε μιά ονειρική πραγματικότητα αλλά όταν θα ξυπνήσουν θα είναι αργά, διότι τώρα συντελείται η καταστροφή. Ηδη η βλάβη στα Αμερικανικά συμφέροντα είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Η Αμερικανική Κυβέρνηση διεμόρφωσε την πιό ακραία αντι- Αραβική και αντι-Ισλαμική στρατηγική στο χώρο της Μέσης Ανατολής-και όχι μόνον- με υπόδειξη του Ισραήλ και προς το συμφέρον τούτου.

Ελέγχουν τον Κόσμο μέσω Θρησκείας και Τοκογλυγίας

Οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο:
α/ μέσω των τριών Εβραιογενών θερησκειών(Ιουδαισμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) και
β/του χρήματος που απεκόμησαν επί αιώνες απο την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.
Στους Χριστιανούς απαγορεύουν την Τοκογλυφία και τους έχουν εμφυσήσει: «όταν δεχθούν ένα χαστούκι στην μία παριά να στρέφουν και την άλλη». Αντίθετα ο Ιουδαισμός και το Ισλάμ είναι επιθετικές θρησκείες. Η Ιουδαιο-Χριστιανική διδασκαλία μετέτρεψε τους Χριστιανούς σε παθητικούς δούλους και «πρόβατα» , ενώ τους εξουσιαστές του (πλουτοκράτες-πολιτικούς- ποιμενάρχες -καναλάρχες κ.α) σε υποκριτές, άρπαγες και αλαζόντες. Ετσι εδώ και 1700 χρόνια αντί να βγούμε απο το σκοτεινό Μεσαίωνα συνεχώς μπαίνουμε όλο και βαθύτερα. Φοβίζουν και παραμυθιάζουν τον κόσμο, πότε με την υγεία , πότε με την διατροφή, πότε με την επιστήμη-τεχνολογία, πότε με το περιβάλλον, συνεχώς δε με τα πενιχρά εισοδήματα για να απομυζουν και να τον εκμεταλλεύονται, και ουδείς πολιτικός βγαίνει ν’ αντισταθεί. Μήπως όμως αρθρώνουν οι επιστήμονες τον ορθό Λόγο για να ενημερώσουν την κοινή γνώμη; Οχι βέβαια διότι κι’ αυτοί είναι στην πλειονότητα συμφεροντολόγοι, δειλοί και διεφθαρμένοι. Ετσι έχουν ενσπείρει παντού την μιζέρια, κακότητα , βία, διαφθορά , ψέμμα, χαμέρπεια και το έγκλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που εχθρεύονται την Ελληνική Σκέψη, διότι αυτή είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την ανθρωπότητα απο το σημερινό τέλμα και να την οδηγήσει προς την πρόοδο.

ΝΑΤΟ : Ο Παγκόσμιος Χωροφύλακας

Αυτόν τον καιρό καταστρέφουν την Δυτική νεολαία με τα ναρκωτικά που παράγουν μαζικά στο Αφγανιστάν, υπό την προστασία του ΝΑΤΟ. Αυξήθηκε κατά 45% η παραγωγή οπίου στο Νατοικό προτεκτοράτο.
Και τώρα σχεδιάζουν την «Επανίδρυση του ΝΑΤΟ» , ήτοι :
α/ Αύξηση των δυνάμεων και των δαπανών απο τα εθνικά κράτη[ Να που πάει το αίμα και ο ιδρώτας των λαών! Στους πολέμους και στα όπλα]
β/ Ελευθερία αναπτύξεως των δυνάμεων του ΝΑΤΟ κατά το δοκούν από τους ανωτέρους διοικητάς του, και αφαίρεση του δικαιώματος τούτου απο τα εθνικά κράτη .
γ/ Επέκταση της Ζώνης Ευθύνης του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο. Ενα βήμα προς την υλοποίηση του Παγκόσμιου Στρατού, υπό την ηγεσία της διεθνούς εξουσίας, χάριν των συμφερόντων του «Εκλεκτού Λαού».
Επί 1700 χρόνια η κουλτούτα του «Οφεως» των «Εκλεκτών» έχει καταντήσει μιά δηλητηριώδης νομιμότητα. Δεχθήκαμε λ.χ την Ιουδαική θρησκεία σαν Ελληνική και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε υπέρ της Εβραικής Πίστεως. Δηλαδή της Ιουδαιο- Χριστιανικής αιρέσεως. Οπως είπε και ο Robert Frost «Πήρα το δρόμο των «μη-εκλεκτών», και αυτό έκανε την διαφοροποίηση» Και ο γράφων αν είχε πάρει τον δρόμο των εκλεκτών θα ανερχόμουν στην ιεραρχία. Αλλά δεν μετανοιώνω, γιατί ο δρόμος που διάλεξα είναι ο δρόμος της Αρετής , της Ανδρείας και της Σωφροσύνης.

Αλλάζουν τ’ Αλογα στην Αμαξα

Τώρα αλλάζουν τα ‘άλογα’ στην «Σιωνιστική Αμαξα» της Ουάσιγκτον, αλλά η άμαξα και ο αμαξηλάτης παραμένει ο ίδιος. Μετά την τριχοτόμηση του Ιράκ από τους νεοσυντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς ήλθε η ώρα να αναλάβουν οι Δημοκρατικοί για να φέρουν σπίτι τα Αμερικανάκια από το ανθρωποσφαγείο που λέγεται Ιράκ . Αυτό που πέτυχε η κλίκα Μπους στην Μέση Ανατολή, κατόπιν εντολής του Ισραήλ, ήτο να διχάσει τον Αραβικό Κόσμο σε Σιίτες και Σουνίτες και να ενσπείρει τον εμφύλιο πόλεμο. Ετσι αποσταθεροποίησε το Ιράκ, τον Λίβανο, την Σαουδική Αραβία κ. α. Παράλληλα ανέδειξε γεωπολιτικούς κυρίαρχους στο χώρο της Μέσης Ανατολής, το Ισραήλ και το Ιράν. Επομένως σύμφωνα με τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα οι Αραβες θα είναι υποχρεωμένοι στο εξής να προσεγγίσουν το Ισραήλ για να αντιμετωπίσουν την σιιτική εξάπλωση της Ιρανικής Επανάστασης στον Αραβικό Κόσμο. Κατά την πρόσφατη Ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο , νικητής δεν αναδείχθηκε ο Αραβικός Κόσμος , αλλά το Ιράν και οι πιστοί μαχητές του, οι Χεζμπολάχ.

Να Ελθουν τα Παιδιά μας Σπίτι

Τώρα οι Δημοκρατικοί καλούνται να υλοποιήσουν το «Yankees come home» , που απαιτεί η Αμερικανική κοινή γνώμη. Η « εγκατάσταση Δημοκρατίας στο Ιράκ» , όπως και τα Οπλα Μαζικής Καταστροφής του Σαντάμ θα μείνουν σαν η μεγαλύτερη συνωμοσία ενός ηγέτη –παλιάτσου που ακόμη και για τσίρκο θα εκρίνετο ακατάλληλος. Τώρα πιά ελάχιστοι αμφιβάλλουν ότι όλα όσα συμβαίνουν με την λεγόμενη Τρομοκρατία και τα πολλαπλασιασζόμενα πολιτικά εγκλήματα ανά τον κόσμο είναι μεθοδευμένες προβοκατόρικες ενέργειες από τα ίδια κέντρα της ανωμαλίας. Το Ισραήλ ενώ είναι πανταχού παρόν-ως και στην ασφάλεια του Πάπα στην Τουρκία είναι η Μοσσάντ- στέκει αμέτοχο και ακηλίδωτο διότι βάζει μπροστά τα Αμερικανάκια και τα παιδιά του Νάτο . Το παγκόσμιο βραβείο θράσους και υποκρισίας είναι η καταδίκη σε θάνατο δι’ απαγχονισμού του Σαντάμ για μερικές εκατοντάδες δολοφονίες, την ίδια στιγμή που μένουν ατιμώρητοι οι αρχιεγκληματίες της Ουάσιγκτον, της Ιερουσαλήμ και του Λονδίνου που σκότωσαν εκατομμύρια Ιρακινούς , Λιβανέζους και Αφγανούς , κατα το πλείστον παιδιά και αμάχους.

Τα Αυγά του Φιδιού στα Βαλκάνια;

Το ερώτημα που ανακύπτει τώρα είναι: Ποιό θα είναι το νέο τους μέτωπο; Γιατί αυτοί δεν βολεύονται χωρίς πολεμικές συγκρούσεις. Η επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία , το λάβρο ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον για τις δήθεν «μειονότητες» στην Ελλάδα, η Τουρκολαγνεία των ΗΠΑ στο Κυπριακό, αλλά και ο Αλβανολάγνος Αστιχάρι που προωθεί μονομερώς την ανεξαρτησία του Κοσσόβου, πρέπει να μας εμβάλλουν σε ανησυχία ότι κάτι ‘μαγειρεύεται’ στην περιοχή μας. Το γνωστό Σιωνιστικό Σχέδιο «Ζοννενφέλντ»-του ομώνυμου Εβραίου καθηγητή-επικρέμμαται ως Δαμόκλειος Σπάθη στα βόρεια σύνορα μας και μας απειλεί με ακρωτηριασμό. Ολα αυτά αν τα συνδυάσει κανείς και με την ύπαρξη μεγάλου αριθμού Μεταναστών, τις θρησκευτικές διαιρέσεις που σοβούν στον τόπο μας, την 5η Φάλαγγα που εργάζεται υπό μορφήν Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και τέλος το σάπιο και μειοδοτικό πολιτικό μας σύστημα , μας κάνει να ανησυχούμε σοβαρά. Επομένως επιβάλλεται τούτες τις κρίσιμες ώρες Εθνική Ομοψυχία και Συνένωση όλων των δυνάμεων του απανταχούσε Ελληνισμού σ’ένα αραγές Πατριωτικό Μέτωπο. Αυτό που μας ενώνει είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και οι αξιες της . Εν τη Ενώσει λοιπόν η Ισχύς.




ΕΥΡΩΠΗ : ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΦΡΟΥΡΙΟ;
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη )

Η Ε.Ε Ουραγός των ΗΠΑ
Αλίμονον, πόσο χαμηλά έχει πέσει η Ευρώπη! Μιμούμενη κατά γράμμα την Αμερική αποδομεί το κοινωνικό της κράτος , που έχει χτισθεί εδώ και εκατονταετίες , από την εποχή της βιομηχανικής επαναστάσεως και μετά. Παράλληλα, με την εισαγωγή του νέου Συντάγματος εισάγει απόλυτα στην οικονομία της αγοράς, καταργεί τα κοινωνικά και τ’ ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν κερδιθεί με σκληρούς αγώνες και φέρνει τον κόσμο στην εποχή προ της Γαλλικής Επαναστάσεως .

Τα Κοινωνικά Δικαιώματα Ανατρέπονται
Οι ΗΠΑ αποδομούν κι’ αυτές το ελάχιστο κοινωνικό κράτος που διέθεταν , μιμούμενες το πρότυπο της Χιλής. Ήδη ο πρόεδρος Μπους απεφάσισε την ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης, δηλαδή των συντάξεων, της νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περιθάλψεως και άλλων παροχών. Όλα αυτά φυσικά γίνονται εν ονόματι του ανταγωνισμού με την Κίνα και την Ινδία, που ανεδύθησαν σαν βιομηχανικοί ανταγωνιστές εξ αιτίας της παγκοσμιοποιήσεως . Όμως αυτό είναι απάτη.

Το Κινεζικό «Τσουνάμι»
Λένε ότι για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον οξύτατο διεθνή ανταγωνισμό των ανεξέλεγκτα αναδυομένων πληθυσμιακών γιγάντων ,ήτοι, της Ινδίας και της Κίνας , πρέπει να περικοπούν τα κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών των ΗΠΑ και της Ε.Ε . Είναι γεγονός ότι οι δύο αυτές χώρες με τα χαμηλότατα έως εξευτελιστικά ημερομίσθια, τις ισχνότατες κοινωνικές παροχές, τα ελάχιστα ανθρώπινα δικαιώματα και την έλλειψη κάθε σεβασμού στο περιβάλλον(ΗΠΑ και Κίνα δεν έχουν υπογράψει τη Συνθήκη του Κιότο για το Περιβάλλον ) , είναι σε θέση να ανταγωνίζονται όλες τις χώρες της Δύσεως, οι οποίες επιβαρύνονται με υψηλούς μισθούς, με αυξημένες κοινωνικές παροχές, με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των περιβαλλοντικών κανόνων . Έτσι η Κίνα έγινε το «παγκόσμιο εργοστάσιο» και η Ινδία το παγκόσμιο κέντρο «ηλεκτρονικών εφαρμογών».

Οι Πολυεθνικές στο κυνήγι του Υπέρ-Κέρδους
Οι Πολυεθνικές στο κυνήγι του υπερκέρδους έκαναν στις χώρες αυτές τεράστιες επενδύσεις και φρόντισαν να τις εξοπλίσουν με τελειότερα μηχανήματα, ενώ παράλληλα έδιωξαν τις βιομηχανίες από τον δυτικό κόσμο. Έτσι χάθηκε το παλιό συγκριτικό πλεονέκτημα της υψηλής τεχνολογίας του δυτικού κόσμου. Τώρα ελάχιστοι τομείς έχουν ακόμη απομείνει στην Δύση εκτός ανταγωνισμού των δύο πληθυσμιακών γιγάντων .

Το Νεοφιλελεύθερο «Τσουνάμι»
Και ενώ αυτά συμβαίνουν οι δυτικές κοινωνίες βλέπουν να επέρχεται απειλητικό και ανεξέλεγκτο το «τσουνάμι» του νεοφιλευθερισμού και της παγκοσμιοποίησης χωρίς να μπορουν να αντιδράσουν. Στις ΗΠΑ ρίχθηκαν στους δρόμους 47 εκατομμύρια ανασφάλιστοι. Η ανεργία και η εργασία μερικής απασχόλησης (ευέλικτη απασχόληση) καλπάζει . Οι δυτικές κυβερνήσεις επιβάλλουν μιά άγρια φορομπηχτική πολιτική στους εργαζόμενους και φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο. Ο λαός αισθάνεται μόνος και αβοήθητος καθώς οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Από την άλλη μεριά η ανασφάλεια κορυφώνεται και η ανεργία κρέμεται σαν την δαμόκλειο σπάθη στα κεφάλια των νέων .

Οι Εργασιακές Σχέσεις στο Σφυρί
Οι εργαζόμενοι δέχονται κάθε είδος εκβιασμό από την εργοδοσία και υποκύπτουν . Τη μονιμότητα της εργασίας του παρελθόντος, αντικαθιστά η ευέλικτη δουλειά(=δουλεία), που σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύεις περισσότερες ώρες, με μικρότερη αμοιβή, χωρίς σταθερό ωράριο και σχεδόν καμία μονιμότητα. Το εθνικό κράτος συρρικνούται και εκχωρεί τα δικαιώματα του στους νέους θεσμούς κομμένους και ραμμένους από τις πολυεθνικές και τους διεθνείς οργανισμούς. Όμως η μετάλλαξη αυτή απειλεί ευθέως την ουσία της δημοκρατίας.

Το Χρηματιστήριο ο Ρυθμιστής της Αγοράς
Το χρηματιστήριο έγινε ο αδιαφιλονίκητος ρυθμιστής της οικονομίας της αγοράς. Αυτό φτιάχνει τους νέους πλούσιους και αυτό καταστρέφει τους πολλούς με τα λουκέτα που βάζει ακόμη και σε κερδοφόρες παραγωγικές μονάδες , διότι δεν είναι τόσο κερδοφόρες όσο θα προσδοκούσε. Εφ’ όσον το χρηματιστηριακό κεφάλαιο μπορεί να παράγει άνετα και εκ του ασφαλούς υπέρογκα κέρδη δεν έχει συμφέρον να επενδύει σε επιχειρήσεις που δεν είναι τόσο κερδοφόρες όσο προσδοκά, έστω κι’ αν αυτές είναι λίαν χρήσιμες στην κοινωνία . Τα μεγάλα κέρδη του Χρηματιστηρίου τα λυμαίνονται οι ελάχιστοι θεσμικοί επενδυτές που ξέρουν τι προϊόντα να αγοράσουν, πότε να τα αγοράσουν και πότε να τα πουλήσουν . Αντίθετα, οι πολλοί είναι σχεδόν πάντα οι χαμένοι, εισπράττοντας «φούσκες» Η αύξηση της ανεργίας οι μαύρες τρύπες στις οικονομίες των διαφόρων χωρών δεν αφορά την οικονομία της αγοράς . Αυτά τα βάρη είναι ευθύνη των κρατών, που τα μετακυλύουν στους πολίτες, με δυσβάστακτες φορολογίες .

Το Ληστρικό Τραπεζικό Σύστημα
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα(της σιωνιστικής και μασονικής ολιγαρχίας του πλούτου) βάσει του νέου Ευρωπαϊκού Συντάγματος είναι ανεξάρτητη εξουσία και δεν ελέγχεται από την πολιτική εξουσία της Ε. Ε. Αυτή είναι κατ’ ουσίαν η υπερκυβέρνηση των Βρυξελλών. Αυτή η φοβερή Λερναίας Ύδρα έχει σαν πλοκάμια το τραπεζικό τοκογλυφικό σύστημα . Ως γνωστόν οι τράπεζες δανείζουν τους πολίτες με υπέρογκο επιτόκιο και δανείζονται από αυτούς με εξευτελιστικό επιτόκιο(ο τόκος δανεισμού είναι άνω του 8 %, ενώ των καταθέσεων 2% περίπου )

Από το Κράτος Πρόνοιας στην «Κοινωνία Πρόνοιας»
Όλα αλλάζουν ραγδαία, ακόμη και οι λέξεις χάνουν το πραγματικό τους όνομα .Άλλες ωραιοποιούνται και άλλες δαιμονοποιούνται. Οι ειδικοί λένε ότι από το κράτος πρόνοιας οδηγούμεθα στην κοινωνία της πρόνοιας. Τούτο σημαίνει ότι το κράτος πρόνοιας δίνει την θέση του στην ιδιωτική πρωτοβουλία, δηλαδή στις ασφάλειες και στην «φιλευσπλαχνία». Η τάση είναι τις συντάξεις να μην τις δίνει του λοιπού το κράτος, αλλά οι ιδιωτικές ασφάλειες . Μερικοί ίσως να χαίρονται με τα απατηλά προγράμματα που τους παρουσιάζουν τώρα οι ασφάλειες , προσδοκόντας υψηλότερες συντάξεις από τις κρατικές. Όμως από την μέχρι τούδε εμπειρία αρκετές ασφάλειες- μεγαθήρια , όταν ήλθε η ώρα καταβολής των συντάξεων βάρεσαν «κανόνια» και οι συνταξιούχοι έχασαν και τα λεφτά και την προοπτική για καλύτερα γηρατειά . Θα δεχόσαστε να παίξετε σε μετοχές υψηλού ρίσκου(ρουλέτα) την σύνταξη σας ; Όχι βέβαια ! Όμως οι ιδιωτικές ασφάλειες αυτό κάνουν, γιατί εκεί ισχύουν οι νόμοι της αγοράς και όχι της σιγουριάς.

Η Εισβολή Ξένων Εργατών
Πέραν του σφοδρού διεθνούς ανταγωνισμού οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι απειλούνται και από την εισβολή των ξένων εργατών , που προσφέρουν την εργασία τους για ένα κομμάτι ψωμί. Στην κατηγορία αυτή μπορεί να ενταχθούν και οι πολίτες των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που μπήκαν προσφάτως στην Ε. Ε. Το ποτήρι θα ξεχειλίσει με την εισδοχή της ισλαμικής Τουρκίας των 80 εκατομμυρίων στην Ε. Ε . Αυτοί εκτός του ότι παίρνουν τις δουλειές των εντοπίων , ρίχνουν τα ημερομίσθια σε εξευτελιστικά επίπεδα που είναι αδύνατον να επιβιώσει ένας δυτικός εργαζόμενος. Η χώρα μας δοκιμάζεται από την μάστιγα των ξένων μεταναστών που από ευλογία στην αρχή , σήμερα έγινε βραχνάς δυσβάστακτος . Διότι οι ξένοι άνεργοι επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία , χωρίς να έχουν προσφέρει(υγεία, παιδεία, περιβάλλον, εγκληματικότητα, αλλοίωση πολιτισμικής ταυτότητας κ. α) Ο αντιλαϊκός χαρακτήρας του Ευρωπαϊκού Συντάγματος και η άρνηση να δεχθούν την Τουρκία στην Ε. Ε ωθούν τους Γάλλους πολίτες να πουν ΟΧΙ, στο δημοψήφισμα της 29ης Μαΐου

Η Ένταξη της Τουρκίας
Η τυχόν ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα κατά του Ελληνισμού, διότι θα σημάνει
α/ την απώλεια του Αιγαίου και της Δυτικής Θράκης . Αυτή θα πραγματοποιηθεί με την πληθυσμιακή εξάπλωση της Τουρκίας.
β/ την πολιτική υποβάθμιση της χώρας μας .
γ/ τον οξύτατο οικονομικό ανταγωνισμό εκ μέρους της Τουρκίας.
Παρά ταύτα το ξενόδουλο πολιτικό μας σύστημα στηρίζει την άνευ όρων ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Είναι αυτό Μωρία ή Προδοσία;
ΔΥΝΑΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Οι διαφαινόμενες δυνατές λύσεις άλλες :
1/ Κατολίσθηση στα επίπεδα φτώχειας και μιζέριας των Κινέζων και Ινδών. Αυτή είναι η λύση σοκ που συμφέρει μεν τις Πολυεθνικές όχι όμως τους λαούς! Οι Ευρωπαίοι δεν είναι διατεθειμένοι να φθάσουν στο επίπεδο ζωής των Ινδών, Κινέζων, ή και των Τούρκων εργατών.
2/ Δημιουργία του «Φρουρίου Ευρώπη» , με τη δική της εσωτερική αγορά και τα δικά της σύνορα. Η λύση αυτή παρότι αντιβαίνει στην στρατηγική της «παγκοσμιοποίησης» και του ελευθέρου εμπορίου(ΠΟΕ), είναι ρεαλιστική, συμφέρει στους λαούς και μπορεί να εφαρμοσθεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις(σύνδεση με εδική σχέση με την Ρωσία). Μιά Ευρώπη που θα εξικνείται από τα Ουράλια ως τον Ατλαντικό θα μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στα σύνορα της . Η λύση αυτή χωρίς να αποκλείεται θεωρείται ως λύση ανάγκης και θα επιβληθεί βίαια ( με λαϊκή επανάσταση) από τους λαούς της Ευρώπης, αν δεν αποδώσουν τα άλλα μέτρα. Ο κίνδυνος που ελογχεύει είναι η αναβίωση ενός νέου Χίτλερ.
3/ Επανέναρξη του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ του Ανατολικού Κόσμου (Ασιατικού ) και Δυτικού Κόσμου. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την έναρξη μιάς μακροχρόνιας αντιπαράθεσης και την αναβίωση ενός Δευτέρου Ψυχρού Πολέμου. Είναι η χειροτέρα εκδοχή, διότι εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους αντιπαράθεσης, επαναστάσεων , εξοπλισμών και πολέμων σε ολόκληρο τον κόσμο. Η λύση αυτή είναι στα σενάρια των ΗΠΑ. Είναι δε πολύ πιθανόν με το Νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα και το νέο δόγμα περί Τρομοκρατίας να συρθεί και η Ε. Ε , λόγω αδυναμίας εφαρμογής μιάς εναλλακτικής πολιτικής.
4/ Προοδευτική Μετάλλαξη της Κίνας και της Ινδίας , χωρίς να θιγούν αμέσως τα εισοδήματα των δυτικών κοινωνιών. Αυτό μπορεί να γίνει αν επιβληθεί αντισταθμιστικός φόρος στα εισαγόμενα προϊόντα που να μετριάζει τον ανταγωνισμό της Κίνας και Ινδίας , λόγω ελλείψεως:
α/ Tων κοινωνικών δικαιωμάτων(εργασιακές σχέσεις, παιδική εργασία, χαμηλοί μισθοί-ημερομίσθια, ωράρια εργασίας, συνθήκες εργασίας κ.α) ,
β/ Των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (δικαίωμα απεργίας, δικαίωμα συνεταιρίζεστε κ. α)
γ/ Σεβασμού του περιβάλλοντος(έλλειψη περιβαλλοντικών κανόνων ) κ. α. Επίσης τα μέτρα αυτά πρέπει να συνοδεύονται και από την αυστηρή απαγόρευση εξόδου μεταναστών εργατών των χωρών αυτών προς τις δυτικές χώρες. Ανάλογα μέτρα προσωρινού χαρακτήρα πρέπει να επιβληθούν και στις χώρες του πρώην Ανατολικού συνασπισμού και στην Τουρκία. Παράλληλα, η Ε.Ε θα πρέπει να αναπτύξει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστριών της με την ενίσχυση της Έρευνας-Ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών , καθώς και της Παιδείας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Ως καλυτέρα λύση επιλέγεται κατά σειράν :
1/ H 4η (Προοδευτική Μετάλλαξη της Κίνας και των Ινδιών) κάτω από προϋποθέσεις.
2/ Η 2α (Ευρώπη Φρούριον) θεωρείται ως λύση ανάγκης

Αντίθετα απορρίπτονται:
Η 1η (Μοιρολατρική Κατολίσθηση προς την Καταστροφή) και
Η 3η (Επανέναρξη Ψυχρού Πολέμου)
Επίλογος
Όταν εμείς οι Έλληνες ασχολούμεθα με τις ανομίες του δογματικού σκοταδιστικού και διεφθαρμένου Ιουδαιοχριστιανικού Ιερατείου και του θεοκρατικού παρακράτους του-που καταπνίγει κάθε προσπάθεια ανανέωσης και αναγέννησης της χώρας μας -οι Ευρωπαίοι πολίτες προβληματίζονται έντονα για το μέλλον τους και το μέλλον της Ευρώπης.
Αντίθετα, το Ευρωπαϊκό υδροκέφαλο «τέρας» της Ε. Ε κάτω από την καθοδήγηση της διεθνούς πλουτοκρατίας ακολουθεί αντίθετη πορεία. Αυτή όχι μόνον δεν έχει την πολιτική βούληση να ενεργήσει για την αποτροπή της επερχόμενης καταστροφής και απλώς θεάται , αλλά αντίθετα προχωρεί και στην ψήφιση του Ευρωπαϊκού Συντάγματος που σηματοδοτεί μια αδιέξοδη πορεία που βολεύει μόνον το πολυεθνικό κεφάλαιο και οδηγεί ταχέως τους πολίτες της Ευρώπης στα επίπεδα φτώχειας και μιζέριας των τριτοκοσμικών χωρών ( όρα 1η λύση, δηλαδή την Μοιρολατρική Κατολίσθηση της Ευρωπαϊκής κοινωνίας προς την καταστροφή).
Η επίτευξη λύσεως ασφαλώς δεν θα είναι ούτε εύκολη , ούτε ανώδυνη, ούτε και χωρίς σκληρούς αγώνες των εργαζομένων. Διότι τίποτα δεν χαρίζεται και μάλιστα από τις πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες αυτήν την εποχή είναι πανίσχυρες και έχουν το επάνω χέρι . Αυτός ο αιώνας θα είναι πολυτάραχος και θα φέρει τρομερές αλλαγές. Ενώ ισχύει το «Ανάγκας και οι Θεοί πείθονται» , η Ανάγκη των λαών για επιβίωση ασφαλώς θα πείσει τους Πλουτοκράτες να υποχωρήσουν . Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμη και για νέες Επαναστάσεις αν το απαιτήσουν οι καιροί. Μακάρι αυτές να είναι ειρηνικές.
http://www.e-e-e.gr/_



US-RAEL ΦΙΑΣΚΟ - ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Η Αμερικανο-Ισραηλινή πολιτική στη Μέση Ανατολή μετά το φιάσκο στο Ιράκ βαίνει ολοταχώς για δεύτερο φιάσκο στο Ιραν Ως γνωστόν η Μέση Ανατολή είναι ο σπουδαιότερος γεωστρατηγικός χώρος του κόσμου διότι εκεί :
1/ βρίσκονται τα πλουσιότερα ενεργειακά κοιτάσματα πετρελαίου στον κόσμο και
2/ βρίσκεται το νεοσσύστατο κράτος του Ισραήλ, το οποίον αποτελεί το προγεφύρωμα των ΗΠΑ στην περιοχή.

Οι ΗΠΑ «Προτεκτοράτο» του Ισραήλ
Απο της συστάσεως του το κρατίδιο του Ισραήλ ουσιαστικά ελέγχει απόλυτα την Αμερικανική πολιτική- και ιδιαιτέρως αυτήν στην Μέση Ανατολή -και σε μεγάλο βαθμό και την Βρετανική πολιτική. Ομως η συνεχής και σκανδαλώδης υποστήριξη του κράτους του Ισραήλ σε βάρος των γενικοτέρων συμφερόντων των Αραβικών και των λοιπών λαών που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής είναι η αιτία της εχθρότητος προς τις ΗΠΑ. Ουδείς στρατηγικός αναλυτής μπορεί να αμφισβητήσει ότι από της δημιουργίας του κρατιδίου αυτού, επί των κατακτηθέντων εδαφών στην Παλαιστίνη, δημιούργησε μιά χωρίς προηγούμενο αστάθεια και μιά μόνιμη εστία κρίσεων και πολέμων στην περιοχή αυτή. Το κρατίδιο του Ισραήλ δεν θα μπορούσε ποτέ να δημιουργηθεί και να επιβιώσει χωρίς τα Αγγλο-Αμερικανικά όπλα και χωρίς την διπλωματική υποστήριξη της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Επιπροσθέτως οι ΗΠΑ προσφέρουν στο κρατίδιο αυτό πακτωλό δολαρίων. Ουσιαστικά του έχουν δώσει για μιά ανοιχτή επιταγή, την οποία πληρώνουν αγογγίστως οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, διότι τα ελεγχόμενα από τους ίδιους ΜΜΕ τους λένε ότι τάχα το Ισραήλ είναι ταυτόσημο με την Αμερική. Η στρατηγική των ΗΠΑ από το 1948 και εντεύθεν καθορίζεται όχι με βάση τα πραγματικά συμφέροντα του Αμερικανικού λαού στην ευρύτερη περιοχή του Αραβικού και Ισλαμικού Κόσμου, αλλά με βάση τα συμφέροντα του Ισραήλ[The Israel Lobby and U.S Policy, March, 2006 by John Mearsheimer and Stephen M. Walt] Οι ΗΠΑ είναι ουσιαστικά « αιχμάλωτη» των συμφερόντων του Ισραήλ, που σφηνώθηκε σαν αγκάθι στα πλευρά του Αραβικού Κόσμου. Το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνον δεν έδειξε φιλειρηνικές διαθέσεις, προς τους γείτονες του, αλλά αντιθέτως εκμεταλλεύθηκε την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και έγινε στο έπακρο αλαζωνικό, επιθετικό και επεκτατικό στα Παλαιστινιακά εδάφη .
Ισραήλ: Ο Προβοκάτορας της Μέσης Ανατολής
Και όλα αυτά επι τη βάσει του δικαίου του ισχυροτέρου και ενός παρωχημένου θεοκρατικού αλυτρωτισμού προς αναβίωση του Βιβλικού Ισραήλ . Πέραν τούτου το Ισραήλ επέδειξε μιά ιταμή, βάρβαρη και κτηνώδη στάση απέναντι στον Παλαιστινιακό λαό. Τον λαό αυτό τον αιματοκύλισε, τον εξουθένωσε, τον εβασάνισε , του έκανε σωστή γενοκτονία σε βαθμό που ξεπέρασε σε σκληρότητα ακόμη και τα φρικτότερα εγκλήματα του Ναζισμού σε βάρος των ομοεθνών τους. Για την πραγματοποίηση των επεκτατικών του σχεδίων ως την Μεσοποταμία , την Συρία, την Αίγυπτο και την Κύπρο ακόμη, ανέπτυξε στρατηγική μεγάλης δυνάμεως, όπως αποδεικνύεται απο: α/ τον κατακτητικό πόλεμο των «Εξη Ημερών» το 1967, β/ την Καταστροφή και διχοτόμηση της Κύπρου από τον Τουρκικό Αττίλα το 1974(Κίσσιγκερ), γ/ την νίκη του στον πόλεμο του 1973( κερδίθηκε από το Ισραήλ χάρις στην ενεργό υποστήριξη των ΗΠΑ). δ/ τον βομβαρδισμό των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράκ, ε/ την εξώθηση της Αμερικής στους δύο επιθετικούς πολέμους κατά του Ιράκ(1991 και 2003) στ/ πάμπολλες μικρότερης κλίμακος ενέργειες (λ.χ επίθεση στον Λίβανο, δολιοφθορές, υπονομευτικές επιχειρήσεις κ.α) ζ/ την δολοπλοκία του για την Αγγλο-Γαλλική επίθεση κατά του Σουέζ το 1956 κ.α
Τέσσαρες Πυρηνικοί Πόλεμο με DU
Η φιλο-Ισραηλινή Αμερικανική πολιτική βασίζεται στο γενικότερο συμφέρον του Ισραήλ, και όχι των ΗΠΑ. Η πολιτική αυτή οδήγησε την Αμερική στην απομόνωση, στο τέλμα και στα σημερινά αδιέξοδα, με τελικό φιάσκο την ήττα της στο μεταπολεμικό Ιράκ( αδυναμία σταθεροποιήσεως της καταστάσεως). Μολονότι νίκησε στην «Καταιγίδα της Ερήμου» τώρα είναι εγκλωβισμένη στο χάος και στον Εμφύλιο Πόλεμο στο Ιράκ . Κέρδισε δηλαδή την μάχη , αλλά έχασε τον Πόλεμο. Επίσης και η εμπλοκή της στην Τρομοκρατία είναι απόρροια της μονόπλευρης και σκανδαλώδους φιλο-Ισραηλινής της πολιτικής . Ως τώρα οι ΗΠΑ έκαναν 4 πυρηνικούς πολέμους χωρίς να διαμαρτυρηθεί η υπνώττουσα ανθρωπότης(δύο στον Κόλπο, ένας στην πρώην Γ/Β και ένας στο Αφγανιστάν) με βόμβες Απεμπλουτισμένου Ουρανίου(DU) Το DU είναι ένα εξαιρετικά τοξικό και συχνά θανατηφόρο στοιχείο που καταστρέφει το αίμα. Ακόμη και ένα μόριο αυτού αν εισέλθει μέσω του εισοφάγου ή της αναπνοής στον οργανισμό μπορεί να προξενήσει σοβαρότατες ασθένειες , προσωρινές και ιάσιμες, αλλά και μη ιάσιμες και θανατηφόρες . Να σημειωθεί δε ότι το ήμισυ της ζωής του DU είναι 4.5 δισεκ. χρόνια . Στο διάστημα αυτό μολύνει την ζωή και το περιβάλλον . Ως γνωστόν η ραδιενέργεια απο το ατύχημα του Τσερνομπίλ έφθασε ως την Ελλάδα με τα ρεύματα των ανέμων και είχαμε κατακόρυφη αύξηση των καρκίνων και της λευχαιμίας. Ετσι και οι Αμερικανικές βόμβες DU στο Κόσσοβο , Σερβία και Βοσνία έχουν αυξήσει τις καρκινωγενέσεις και άλλες μυστηριώδεις αρρώστειες στα Βαλκάνια. Το Απεμπλουτισμένο Ουράνιο έπληξε επικίνδυνα και την χώρα μας με αποτέλεσμα να θερίζει ο καρκίνος. Εχει υπολογισθεί ότι η ακτίνα μόλυνσης πέριξ του βομβαρδισθέντος σημείου είναι 1000 μίλια , όπερ σημαίνει ότι ένας πυρηνικός πόλεμος στο χώρο της Μέσης Ανατολής και ως το Ισραήλ, να πλήξει και στην χώρα μας.

Το Εφιαλτικό Σενάριο για το Ιράν
Τώρα ο πρόεδρος Μπους και η μασονική-θεοκρατική κλίκα που τον περιβάλλει χρησιμοποιούν την ίδια ακριβώς προπαγάνδα που χρησιμοποίησαν στους πολέμους κατά του Ιράκ, για να πείσουν τον Αμερικανικό λαό και τον κόσμο ολόκληρο για την ανάγκη βομβαρδισμού του Ιράν με Πυρηνικά Οπλα. Το γνωστό τροπάριο. Τα όπλα μαζικής καταστστροφής και τότε και τώρα. Και τα ίδια ψέμματα και τότε και τώρα. Θέλουν να δημιουργήσουν και πάλι τον φόβο και την τρομουστερία για να δικαιολογήσουν την στρατιωτική δράση κατά του λαού του Ιράν. Και ενώ το Ισραήλ διαθέτει άνω των 200 Πυρηνικών Οπλων(σύμφωνα με πληροφορίες του Ισραηλινού πυρηνικού επιστήμονα Βανούνου) που δεν έχουν καν δηλωθεί σε καμιά Επιτροπή Ατομικής Ενεργείας , δηλαδή είναι αυθαίρετα και παράνομα, δείχνουν ένθερμο ενδιαφέρον για τα πυρηνικά όπλα του Ιράν , τα οποία ακόμη δεν έχουν κατασκευασθεί. Η προσαγωγή του Ιράν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ είναι το προοίμιο της μονομερούς επιθέσεως εναντίον του . Και το μεν Ιράν υπέβαλε σχέδιο για πλήρη έλεγχο του πυρηνικού του προγράμματος απο την Αρχή Ατομικής Ενεργείας, κάτι που αρνείται πεισματικά το Ισραήλ. Επί πλέον το Ιράν έχει υπογράψει την Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Οπλων(ΝΡΤ) , την οποίαν ουδέποτε υπέγραψε το Ισραήλ. Στο μεταξύ τα γεράκια του Ισραήλ ζήτησαν απο τις ΗΠΑ την κατασκευήν Πυρηνικού Οπλου ισχύος 1 μεγατόνου(ενός δισεκατομμυρίου λίτρων τρινιτροτολουόλης) , το οποίον έχει σεισμικές και διατρητικές ικανότητες και είναι κατάλληλο για την καταστροφή υπογείων καταφυγίων και στοών .
Προς 3ον Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο;
Το νέο Πυρηνικό Οπλο προορίζεται να ριφθεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Isfahan στο Ιράν, είτε απο τις ΗΠΑ, είτε απο το Ισραήλ. Τούτο όμως θα σημάνει την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πυρηνικού Πολέμου. Διότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στο Πακιστάν , το οποίον είναι Ισλαμικό και διαθέτει περί τα 40-60 Πυρηνικά Οπλα. Πέραν τούτου κανείς δεν μπορεί ακόμη να προβλέψει τις αντιδράσεις της Ρωσίας και της Κίνας , χωρών που δεν συμφωνούν απόλυτα με τις στρατιωτικές κυρώσεις κατά του Ιράν. Το βέβαιο είναι ότι μιά τέτοια επίθεση θα έχει σαν συνέπεια το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την διακοπή της ροής του πετρελαίου προς τις λιμόττουσες ήδη αγορές ενέργειας του κόσμου. Σε ποιά ύψη θα ανέβει το πετρέλαιο και πως θα κινηθεί η παγκόσμια οικονομία, αυτό είναι σενάριο ταινίας φρίκης. Ομως ο πρόεδρος Μπους είναι αιχμάλωτος των θεοκρατικών κύκλων των Ιουδαιοχριστιανών ευαγγελιστών και προτεσταντών , των Ιουδαίων ταλμουδιστών , των Σιωνιστών νεοσυντηρητικών , των ανθρώπων του θεοκρατικού Ολοκαυτώματος, που προσμένουν εναγωνίως τον Αρμαγενδώνα(πυρηνικο ή θεοκρατικό) για να πάνε μιά ώρα συντομότερα στον Παράδεισο, και των πάσης φύσεως κεδροσκόπων-ζόμπι που βλέπουν μόνον κάτω από την μύτη τους να ανθίζει η πράσινη ‘δολαριά’. Ενας τέτοιος πρόεδρος –πιόνι και αχυράνθρωπος-αυτών των σκοτεινών κύκλων είναι εξαιρετικά επικίνδυνος . Απο την άλλη μεριά ο θεοκρατικός φανατισμός των μουλάδων του Ιράν δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα χειρότερο και από τα πυρηνικά όπλα. Η σύγκρουση των τριών θεοκρατικών Αβραμικών δογμάτων(Ιουδαισμού-Χριστιανισμού-Ισλαμισμού) μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στην πυρηνική άβυσσο... Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή!! Αυτόν τον πόλεμο μπορούμε να αποτρέψουμε μόνον αν ενωθούμε όλοι εμείς οι δημοκρατικοί απλοί πολίτες που έχουμε αναπτύξει πλανητική συνείδηση και εμπνεόμαστε απο τον ορθολογισμό και ανθρωπισμό της Αρχαίας Ελληνικής Σκέψεως.


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

του Υποστρατήγου ε.α Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη

Ενώ η Τουρκία ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της για την Ευρώπη, πολλοί είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν αν οι Τούρκοι ανήκουν στην Ευρώπη. Τέσσαρες μεγάλοι είπαν για τους Τούρκους τα εξής:
• Καποδίστριας: «...ο βάρβαρος τουρκικός λαός δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί Ευρωπαίος».
• Λόυδ Τζώρτζ: για την συνθήκη της Λωζάνης, με την οποίαν διατήρησαν οι Τούρ¬κοι την Μ. Ασία : «...αποτελεί την αισχρότερη σελίδα της Ευρωπαϊκής Ιστο¬ρίας», γιατί με αυτή παραδόθησαν «τα Άγια στους σκύλους και οι μαργαρίτες στα γουρούνια».
• Κλεμανσώ: «...απ’ όπου πέρασαν οι Τούρκοι ο πνευματικός πολιτισμός υποχώρησε».
• Γλάδστον: «...απ’ όπου πέρασαν οι Τούρκοι μιά πλατειά κηλίδα αίματος δείχνει τα ίχνη της διαβάσεώς τους και σε όλη την έκτασιν της κυριαρχίας τους, ο πολιτισμός εξαφανιζόταν... οι Τούρκοι από την ημέρα που εισέβαλαν στην Ευρώπη εξακολουθούν να είναι το μόνο αντιανθρώπινο είδος της ανθρωπότητος» [περιοδ. Διεθνές Βήμα, τ. 34, Εκδότης Γ. Μυλωνάς]. Αυτά εις απάντησιν του άσχετου ή πληρωμένου Άγγλου ιστορικού που συνηγόρησε πρόσφατα υπέρ της Τουρκικής εντάξεως. Δυστυχώς, τα εγγόνια αυτών έγιναν «ατζέντηδες» και «χαμάληδες» των Τούρκων στρατηγών και των Γκρίζων Λύκων, να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη των 25. Έγιναν το χαλί να περάσει η φασιστική και στρατοκρατική Τουρκία, παρά τις Γενοκτονίες που έχει διαπράξει πρόσφατα και στο παρελθόν (Ελλήνων, Πον¬τίων, Αρμενίων, Ασσυρίων , Κούρδων κ.ά), και παρά τις κατάφωρες παραβιάσεις:
1) των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
2) των Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Κύπρο,
3) του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών, ακόμη και αυτών που υπέγραψε προ 6μήνου με την Ε.Ε.
Δεν είναι μόνον οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί που λησμόνησαν –προς χάριν του κέρδους– την ιστορική αλήθεια και τις προγονικές ρήσεις . Είναι και ορισμένοι Έλληνες που ξέχασαν την Γενοκτονία των Ελλήνων στην Μ. Ασία το 1922 –την μεγαλύτερη Γενοκτονία όλων των εποχών– τους βανδαλισμούς στην Πόλη το 1955, την Τραγωδία της Κύπρου από τις ορδές του Τουρκικού Αττίλα το 1974 και την συνεχιζόμενη Κατοχή , τις ιταμές παραβάσεις και παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο, τις απειλές χρήσεως βίας κ.ά [Ακόμη και πρόσφατα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ανανέωσε το CASUS BELI]. Και παρ’ όλα αυτά πιστεύουν στην ουτοπία ότι οι Τούρκοι θα αλλάξουν ... όταν εισέλθουν στην Ε.Ε. Γιατί όμως, δεν άλλαξαν στο ΝΑΤΟ;
Αντί να ενισχύσουμε την άμυνά μας με τόλμη και αποφασιστικότητα και να δώσουμε ένα νέο όραμα στο καταπτοημένο Έθνος οι ηγέτες μας εδώ και δεκαετίες συνεχώς υποχωρούν και συμμορ¬φώνονται πλήρως προς τα κελεύσματα της εξουσιαστικής και εγκληματικής μαφίας της Ουάσιγκτον και των « υποτακτικών» της (Βρετανών και Ισραηλινών). Αντί να μιμειθούμε τους Μαραθωνομάχους και Σαλαμινομάχους και τους πατέρες μας του 1912-13 και με θυσίες, κόπους και μόχθους να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία που επιβουλεύεται την Ελευθερία και Εθνική μας Ανεξαρτησία και Ακεραιότητα, εμείς καταντήσαμε οιονεί «προτεκτοράτο» της Τουρκίας. Την υποχώρηση την αποκαλούν τώρα ρεαλιστική πολιτική, τον πατριωτισμό τον θεωρούν εθνικισμό και την κοινή λογική την λένε αδιαλλαξία.
Η Ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι αντίθετη με την ένταξη της Τουρκίας, διότι οι Τούρκοι δεν είναι Ευρωπαίοι. Παρά ταύτα οι 25 ανάξιοι ηγέτες της συμφώνησαν ομόφωνα για την ένταξή της, διότι υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας. Έτσι προστάζουν οι Πολυεθνικές. Προσβλέπουν στα 75 εκατ. των εξαθλιωμένων Τούρκων –μαζί με ισαρίθμους της Ανατολικής Ευρώπης– για να ανταγωνισθούν την Κίνα και Ινδία. Αυτοί που θα ωφεληθούν φυσικά είναι οι πολυεθνικές, ενώ οι λαοί της Ευρώπης θα πληρώσουν πανάκριβα την Τουρκική ένταξη. Διότι η σύγκλιση όλων θα γίνει προς τα κάτω, προς το Ασιατικό επίπεδο αμοιβών και όρων ζωής. Τώρα δικαιώνεται το σύστημα του προστατευτισμού και των δασμών, διότι και πιο δημοκρατικό ήτο και πιο ωφέλιμο για τους πολίτες. Ας όψονται αυτοί που έφεραν την «παγκοσμιοποίηση». Οι ΗΠΑ προωθούν την ένταξη της Τουρκίας για γεωπολιτικούς λόγους:
1) για να επεκτείνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους στην Μ. Ανατολή , Κεντρ. Ασία- Καύκασο , ήτοι στον χώρο των πετρελαίων!..
2) για να λάβουν θέσεις απέναντι στο Ιράν και στα πλευρά της ταχέως αναδυομένης υπερδυνάμεως, της Κίνας. Προφανώς προετοιμάζουν τον επικείμενο πόλεμο εναντίον του Ιράν, αλλά και τον μελλοντικό πόλεμο με την Κίνα.
3) η Τουρκία προστατεύει από βορρά το «αγαπημένο παιδί» της Ουάσιγκτον, το Ισραήλ.
Όσον αφορά το Ισραήλ, αυτό είναι υπέρ της ένταξης διότι προσβλέπει στην μελλοντική εισδοχή και του ιδίου στην Ε.Ε, όχι φυσικά για να την στηρίξει, αλλά να την υπονομεύει εκ των έσω, όπως κάνει η Βρετανία, αλλά και η Τουρκία πριν ακόμη γίνει μέλος της. Επομένως, η Τουρκία δημιουργεί το πολιτικό και ηθικό «ρήγμα» για να περάσει το Ισραήλ, και αργότερον κι’ άλλες χώρες της Ασίας και Βορ. Αφρικής. Οι ατλαντικοί αρχιτέκτονες της Ευρώπης προσβλέπουν σε μία αδύνατη πολιτικά και διευρυμένη εμπορικά Ευρώπη προς τη Μ. Ανατολή, με την μετατροπή της σε «ελευθέρα ζώνη εμπορίου» και «πιόνι των ΗΠΑ κατά της Τρομοκρατίας» Σ’ αυτόν τον χώρο η Τουρκία παίζει καθοριστικό γεωπολιτικό ρόλο. Έτσι οι ΗΠΑ υπολογίζουν ότι θα απαλλαγούν λίαν συντόμως από τον ατέρμονα πόλεμο στο Ιράκ με την ανάθεσή του στον ΟΗΕ και στους Ευρωπαίους, ώστε να ασχοληθούν με την προετοιμασία της εισβολής στο Ιράν. Όμως εμείς πώς ανεχόμαστε τέτοιο παραλογισμό;
1) Είναι δυνατόν να είσαι στην Ε.Ε. και ταυτοχρόνως να απειλείσαι με πόλεμο από ένα κράτος που ακόμη δεν έγινε πλήρες μέλος;
2) Είναι δυνατόν ένα κράτος που θέλει να γίνει μέλος στην Ε.Ε., να μην αναγνωρίζει ένα μέλος της που ζητά την ψήφο του;
3) Είναι δυνατόν ένα κράτος που θέλει να γίνει μέλος να διατηρεί κατοχικά στρατεύματα στο έδαφος ενός άλλου κράτους-μέλους και να δηλώνει ο αρχηγός των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Οζκιόκ ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει εσαεί «στρατηγικός χώρος ασφαλείας» για την Τουρκία;
Και όταν όλα αυτά συμβαίνουν πώς είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως να δηλώνουν ανερυθρίαστα ότι είναι «Εθνική Στρατηγική» η ένταξη της Τουρκίας και να προωθούν με κάθε μέσον την είσοδό της στην Ευρώπη, χωρίς όρους και χωρίς προϋποθέσεις; Ο στρατηγός Μόλκε είχε πει ότι η καλύτερη νίκη είναι να υπαγορεύσεις στον αντίπαλο να πράττει αυτά που εσύ θέλεις. Ούτε ο Πιραντέλο δεν θα διενοείτο τέτοιο έργο του παράλογου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο προ ολίγων δεκαετιών, αυτοί οι ηγέτες θα είχαν οδηγηθεί σίγουρα στο Γουδί επί εσχάτη προδοσία. Και δυστυχώς αυτό γίνεται με την δική μας συμμετοχή, διότι έτσι μας «διαπαιδαγώγησαν» με την φαιά και μαύρη 5φαλαγγίτικη προπαγάνδα τους τα δωσίλογα Μέσα Μαζικής Διαβουκολεύσεως.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Εντός ολίγου αρχίζει νέος κύκλος αναταραχών στα Βαλκάνια με την ανεξαρτητοποίηση του Κοσσυφοπεδίου και ίσως και την απόσχιση του Μαυροβουνίου από την Σερβία, εξελίξεις που πιθανόν να ενεργοποιήσουν νέες εστίες κρίσεων και αλλαγές συνόρων στην Βαλκανική!..
Θα παραδώσουμε το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στα Σκόπια, όπως το θέλουν τα ξένα ανθελληνικά κέντρα και οι δικοί μας 5φαλαγγίτες συνεργάτες τους; [Δυστυχώς σύμφωνα με ομιλία του ομογενούς κ. Chris Spyrou, την οποίαν έχω ανα χείρας, το όνομα «Μακεδονία»(FYROM) παρέδωσε ο κ. Μητσοτάκης το 1993 χωρίς να το ζητήσουν. Τούτο ομολόγησε και ο τέως Υπουργός Εξωτερικών κ. Αντ. Σαμαράς στο MEGA στις 16/11/2004] Ετσι ανοίξαμε τις απολυτρωτικές τάσεις των Σκοπιανών. Βέβαια δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και οι Αλβανοί Τσάμηδες που διεκδικούν την ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ (την Ήπειρο έως την Πρέβεζα). Τότε ασφαλώς θα εμφανισθεί και ο από Ανατολών «άσπονδος φίλος και σύμμαχός» μας για τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στην ΘΡΑΚΗ, στο ΑΙΓΑΙΟ και ΚΥΠΡΟ. Και τότε... δεν μας σώζει ούτε... το ΝΑΤΟ, ούτε η... Ε.Ε., γιατί όλοι αυτοί δρουν κρυφά και φανερά εναντίον μας. Πρώτιστα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εσωτερικό μέτωπο απο τους δοσιλόγους και 5φαλαγγίτες. Μετά να πάρουμε αποφάσεις με προοπτική,όραμα, αλλά και με θυσίες και αίμα ακόμη –αν χρειασθεί– για την αντιμετώπιση των εθνικών κινδύνων.
Η μέθοδος της στρουθοκαμήλου οδηγεί στην ήττα (1897, 1922, 1974, Ίμια). Γιατί δεν παραδειγματιζόμαστε από το ηρωικό 1940-’45; Τότε που αντιμετωπίσαμε νικηφόρα δύο σιδερόφρακτες φασιστικές δυνάμεις και δεν παραδοθήκαμε. Διότι ό,τι παραδώσεις αμαχητί με την υπογραφή σου, δεν το ξαναπαίρνεις πίσω. Όμως πώς θα προχωρήσουμε με Κυβερνήσεις που δεν αντέχουν σε πιέσεις; Με ΜΜΕ: Που λένε βλακείες και διαβουκολεύουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό με ατέρμονες ηλίθιες συζητήσεις ‘περί όνου σκιάς’ ; Που καταπίνουν την κάμηλο και διϋλίζουν τον κώνωπα; Που φέρονται παρόμοια με τους καλογήρους της Πόλης προ της Αλώσεως. Που αντί να μάχονται στα τείχη της Βασιλεύουσας, μετρούσαν πόσοι Άγγελοι χωράνε στην μύτη της καρφίτσας. Αυτά όλα κινούνται στα όρια εθνικής προδοσίας. Όταν ανοίξεις την μικρή οθόνη αισθάνεσαι τη φοβερή καταστροφή που συντελείται στον τόπο μας. Ωστόσο είναι ακόμη καιρός –έστω και την τελευταία στιγμή– να αφυπνισθούμε από τον θανάσιμο λήθαργο. Να ξεράσουμε το υπνωτικό δηλητήριο που ρίχνει μέσα μας μία μερίδα ανάξιων και επικίνδυνων καναλαρχών, δημοσιογράφων, πολιτικών και παραθυροκένταυρων –με την εγκληματική ανοχή του ΕΡΣ και με την δική μας ανοχή. Όλοι αυτοί αντί ν’ ασχολούνται με τα σοβαρά και τα σπουδαία προβλήματα του λαού και του Έθνους, «φλυαρούν μετά μαλακίας». Οι βάρβαροι όμως προ των πυλών ακονίζουν τα γιαταγάνια τους για το λαιμό μας. Θα πούμε πάλι το «σφάξε με Αγά μου για ν’ αγιάσω;»


ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)


«Οταν οι Ελληνες είναι ενωμένοι καμμιά δύναμη δεν είναι ικανή να τους νικήσει- Ηρόδοτος»

Η διεθνής εξουσία βρίσκεται σε φάση αλλαγής στρατηγικής. Μετά την διλυση του Ιράκ τώρα ανασυντάσσεται για νέες επεμβάσεις και νέες διαλύσεις. Δεν αποκλείεται ο επόμενος στόχος της να είναι τα Βαλκάνια. Και τούτο γιατί τελευταία η Ουάσιγκτον δείχνει ηυξημένο ενδιαφέρον για τις ‘μειονότητες’ στην Ελλάδα, αλλά και για λύση στο Κόσσοβο, ένταξη της FYROM, Αλβανίας, Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ, της Τουρκίας στην Ε.Ε κ.α Ευνόητον τυγχάνει ότι μέσα απο τις διαλύσεις των παλαιών κρατών και την δημιουργία δορυφορικών προτεκτοράτων , προωθεί την παγκόσμια εξουσία της. Η νέα στρατηγική εγκαινιάσθηκε με την καταστροφή 9/11 των πύργων της Νέας Υόρκης από τις μυστικές της υπηρεσίες. Τότε κατέλαβε εξ απείνης τον Αμερικανικό λαό και πέρασε το δόγμα του πολέμου κατά της Τρομοκρατίας . Αιτία δήθεν τα Πυρηνικά Οπλα του Ιράκ και η καταπολέμηση της Αλ-Κάιντα του Μπιν –Λάντεν στο Αφγανιστάν. Ολα βέβαια αυτά απεδείχθησαν «φούμαρα».

Η Διάλυση του Ιράκ

Η εγκληματική και συνωμοτική σπείρα της Ουάσιγκτον έρριξε το Ιράκ σ’ έναν εμφύλιο πόλεμο για να επιτύχει την διάλυση του σε τρία κράτη :
α/ Σιιτικό στο Νότο,
β/ Σουνιτικό στο κέντρον και
γ/ Κουρδικό στο Βορρά .
Οι ΗΠΑ ενήργησαν κατ’ απαίτηση του «Μεγάλου Ισραήλ»:
1/ να εξαλείψουν το Ιράκ από τον χάρτη
2/ να το χωρίσουν σε τρία κρατίδια
3/ να εγκαταστήσουν Προγεφύρωμα του Ισραήλ στην Μεσοποταμία.
Η αποστολή εξετελέσθη απο το «Προτεκτοράτο των ΗΠΑ » με εκείνο το παροιμίωδες «MISSION ACCOMPLISHED», που ανέφερε στα αφεντικά του στην Ιερουσαλήμ ο μακελάρης Μπους. Τώρα το Ισραήλ έχει βάλει πόδι –μέσω των εκτεταμένων Αμερικανικών Βάσεων- στην Βιβλική Γη του Τίγρη και Ευφράτου. Οι «Εκλεκτοί» έχουν την εκάστοτε Αμερικανική ηγεσία (είτε Δημοκρατικοί είναι στην κυβέρνηση, είτε Ρεπουμπλικάνοι) ουσιαστικά «αιχμάλωτη», διότι αυτοί την έχουν διορίσει. Περιττόν να πούμε ότι τα Αμερικανικά –και όχι μόνον-ΜΜΕ ελέγχονται εξ ολοκλήρου απο Εβραίους ιδιοκτήτες. Επίσης τους έχουν όλους φακελλώσει, για φοβερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Επομένως αν αρνηθούν να εκτελέσουν τις εντολές τους μπορούν να τους παραδώσουν αυθωρί στην δικαιοσύνη. Σήμερον οι Αμερικανοί σύρονται και φέρονται σαν τα ‘υποζύγια’ απο τους Σιωνιστές και Εβραίους ιθύνοντες , τραπεζίτες και διευθυντές των πολυεθνικών. Ζουν σε μιά ονειρική πραγματικότητα αλλά όταν θα ξυπνήσουν θα είναι αργά, διότι τώρα συντελείται η καταστροφή. Ηδη η βλάβη στα Αμερικανικά συμφέροντα είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Η Αμερικανική Κυβέρνηση διεμόρφωσε την πιό ακραία αντι- Αραβική και αντι-Ισλαμική στρατηγική στο χώρο της Μέσης Ανατολής-και όχι μόνον- με υπόδειξη του Ισραήλ και προς το συμφέρον τούτου.

Ελέγχουν τον Δυτικό Κόσμο μέσω της Θρησκείας

Οι Εβραίοι ελέγχουν τον κόσμο μέσω των τριών Εβραιογενών θερησκειών(Ιουδαισμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός) και του χρήματος που απεκόμησαν επί αιώνες απο την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ. Στους Χριστιανούς απαγορεύουν την Τοκογλυφία. Τους έχουν εμφυσήσει: «όταν δεχθούν ένα χαστούκι στην μία παριά να στρέφουν και την άλλη». Αντίθετα ο Ιουδαισμός και το Ισλάμ είναι επιθετικές θρησκείες. Η Ιουδαιο-Χριστιανική διδασκαλία μετέτρεψε τους Χριστιανούς σε παθητικούς δούλους και «πρόβατα» , ενώ οι εξουσιαστές του (πολιτικοί , ιεράρχες-ποιμενάρχες κ.α) σε υποκριτές, άρπαγες και αλαζόντες. Ετσι εδώ και 1700 χρόνια αντί να βγούμε απο το σκοτεινό Μεσαίωνα συνεχώς μπαίνουμε όλο και βαθύτερα. Φοβίζουν και παραμυθιάζουν τον κόσμο, πότε με την υγεία , πότε με την διατροφή, πότε με την επιστήμη-τεχνολογία, πότε με το περιβάλλον, συνεχώς δε με τα πενιχρά εισοδήματα και συνεχώς τον απομυζούν και ουδείς πολιτικός βγαίνει ν’ αντισταθεί. Μήπως όμως αρθρώνουν οι επιστήμονες τον ορθό Λόγο για να ενημερώσουν την κοινή γνώμη; Οχι βέβαια διότι κι’ αυτοί είναι στην πλειονότητα συμφεροντολόγοι, δειλοί και διεφθαρμένοι. Ετσι έχουν ενσπείρει παντού την μιζέρια, την κακότητα , την βία, την διαφθορά , το ψέμμα, την χαμέρπεια και το έγκλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που εχθρεύονται την Ελληνική Σκέψη, διότι αυτή είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει την ανθρωπότητα απο το σημερινό τέλμα και να την οδηγήσει προς την πρόοδο.

ΝΑΤΟ : Ο Παγκόσμιος Χωροφύλακας

Αυτόν τον καιρό καταστρέφουν την Δυτική νεολαία με τα ναρκωτικά που παράγουν μαζικά στο Αφγανιστάν, υπό την προστασία του ΝΑΤΟ. Αυξήθηκε κατά 45% η παραγωγή οπίου στο Νατοικό προτεκτοράτο.
Και τώρα σχεδιάζουν την «Επανίδρυση του ΝΑΤΟ» , ήτοι :
α/ Αύξηση των δυνάμεων και των δαπανών απο τα εθνικά κράτη, ιδρώτας των λαών! Στους πολέμους και στα όπλα]
β/ Ελευθερία αναπτύξεως των δυνάμεων του ΝΑΤΟ κατά το δοκούν από τους ανωτέρους διοικητάς του, και αφαίρεση του δικαιώματος τούτου απο τα εθνικά κράτη .
γ/ Επέκταση της Ζώνης Ευθύνης του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο.
Τούτο είναι η υλοποίηση του Παγκόσμιου Στρατού, υπό την ηγεσία της διεθνούς εξουσίας, και προς χάριν του «Εκλεκτού Λαού». Επί 1700 χρόνια η κουλτούτα της διαφθοράς των «Εκλεκτών» έχει καταντήσει μιά δηλητηριώδης νομιμότητα. Δεχθήκαμε λ.χ την Ιουδαική θρησκεία σαν Ελληνική . Είμαστε δε έτοιμοι να πολεμήσουμε υπέρ της Εβραικής Πίστεως. Δηλαδή της Ιουδαιο- Χριστιανικής αιρέσεως. Οπως είπε και ο Robert Frost «Πήρα το δρόμο των «μη-εκλεκτών», και αυτό έκανε την διαφοροποίηση» Και ο γράφων αν είχε πάρει τον δρόμο των εκλεκτών θα ανερχόμουν στην ιεραρχία. Αλλά δεν μετανοιώνω, γιατί ο δρόμος που διάλεξα είναι ο δρόμος της Αρετής , της Ανδρείας και της Σωφροσύνης.

Αλλάζουν τ’ Αλογα στην Αμαξα

Τώρα αλλάζουν τα ‘άλογα’ στην «Σιωνιστική Αμαξα» της Ουάσιγκτον, αλλά η άμαξα και ο αμαξηλάτης παραμένει ο ίδιος. Μετά την τριχοτόμηση του Ιράκ από τους νεοσυντηρητικούς Ρεπουμπλικανούς ήλθε η ώρα να αναλάβουν οι Δημοκρατικοί για να φέρουν σπίτι τα Αμερικανάκια από το ανθρωποσφαγείο που λέγεται Ιράκ . Αυτό που πέτυχε η κλίκα Μπους στην Μέση Ανατολή, κατοπιν εντολής του Ισραήλ, ήτο να διχάσει τον Αραβικό Κόσμο σε Σιίτες και Σουνίτες και να ενσπείρει τον εμφύλιο πόλεμο. Ετσι αποσταθεροποίησε το Ιράκ, τον Λίβανο, την Σαουδική Αρβία κ. α. Παράλληλα ανέδειξε γεωπολιτικούς κυρίαρχους στο χώρο της Μέσης Ανατολής, το Ισραήλ και το Ιράν. Επομένως σύμφωνα με τα νέα γεωπολιτικά δεδομένα οι Αραβες θα είναι υποχρεωμένοι στο εξής να προσεγγίσουν το Ισραήλ για να αντιμετωπίσουν την σιιτική εξάπλωση της Ιρανικής Επανάστασης στον Αραβικό Κόσμο. Κατά την πρόσφατη Ισραηλινή εισβολή στο Λίβανο , νικητής δεν αναδείχθηκε ο Αραβικός Κόσμος , αλλά το Ιράν και οι πιστοί μαχητές του, οι Χεζμπολάχ.

Να Ελθουν τα Παιδιά μας Σπίτι

Τώρα οι Δημοκρατικοί καλούνται να υλοποιήσουν το «Yankees come home» , που απαιτεί η Αμερικανική κοινή γνώμη. Η « εγκατάσταση Δημοκρατίας στο Ιράκ» , όπως και τα Οπλα Μαζικής Καταστροφής του Σαντάμ θα μείνουν σαν η μεγαλύτερη συνωμοσία ενός ηγέτη –παλιάτσου που ακόμη και για τσίρκο θα εκρίνετο ακατάλληλος. Τώρα πιά ελάχιστοι αμφιβάλλουν ότι όλα όσα συμβαίνουν με την λεγόμενη Τρομοκρατία και τα πολλαπλασιασζόμενα πολιτικά εγκλήματα ανά τον κόσμο είναι μεθοδευμένες προβοκατόρικες ενέργειες από τα ίδια κέντρα της ανωμαλίας. Το Ισραήλ ενώ είναι πανταχού παρόν-ως και στην ασφάλεια του Πάπα στην Τουρκία είναι η Μοσσάντ- στέκει αμέτοχο και ακηλίδωτο διότι βάζει μπροστά τα Αμερικανάκια και τα παιδιά του Νάτο . Το παγκόσμιο βραβείο θράσους και υποκρισίας είναι η καταδίκη σε θάνατο δι’ απαγχονισμού του Σαντάμ για μερικές εκατοντάδες δολοφονίες, την ίδια στιγμή που μένουν ατιμώρητοι οι αρχιεγκληματίες της Ουάσιγκτον, της Ιερουσαλήμ και του Λονδίνου που σκότωσαν εκατομμύρια Ιρακινούς , Λιβανέζους και Αφγανούς , κατα το πλείστον παιδιά και αμάχους.

Τα Αυγά του Φιδιού στα Βαλκάνια;

Το ερώτημα που ανακύπτει τώρα είναι: Ποιό θα είναι το νέο τους μέτωπο; Γιατί αυτοί δεν βολεύονται χωρίς πολεμικές συγκρούσεις. Η επίσκεψη του Πάπα στην Τουρκία , το λάβρο ενδιαφέρον της Ουάσιγκτον για τις δήθεν «μειονότητες» στην Ελλάδα, η Τουρκολαγνεία των ΗΠΑ στο Κυπριακό, αλλά και ο Αλβανολάγνος Αστιχάρι που προωθεί μονομερώς την ανεξαρτησία του Κοσσόβου, πρέπει να μας εμβάλλουν σε ανησυχία ότι κάτι ‘μαγειρεύεται’ στην περιοχή μας. Το γνωστό Σιωνιστικό Σχέδιο «Ζοννενφέλντ»-του ομώνυμου Εβραίου καθηγητή-επικρέμμαται ως Δαμόκλειος Σπάθη στα βόρεια σύνορα μας και μας απειλεί με ακρωτηριασμό. Ολα αυτά αν τα συνδυάσει κανείς και με την ύπαρξη μεγάλου αριθμού Μεταναστών, τις θρησκευτικές διαιρέσεις που σοβούν στον τόπο μας, την 5η Φάλαγγα που εργάζεται υπό μορφήν Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και τέλος το σάπιο και μειοδοτικό πολιτικό μας σύστημα , μας κάνει να ανησυχούμε σοβαρά. Επομένως επιβάλλεται τούτες τις κρίσιμες ώρες Εθνική Ομοψυχία και Συνένωση όλων των δυνάμεων του απανταχούσε Ελληνισμού σ’ένα αραγές Πατριωτικό Μέτωπο. Αυτό που μας ενώνει είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ και οι αξιες της . Εν τη Ενώσει λοιπόν η Ισχύς.(2003)





ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ


Το Ισραήλ στο πολιτικό πεδίο έχει χάσει τον πόλεμο εναντίον των Παλαιστινίων και τώρα είναι υπόλογο για εγκλήματα πολέμου ενώπιον ολόκληρης της ανθρωπότητος,. Παρόλο που κερδισε όλες τις μάχες στο στρατιωτικό πεδίο με την χρησιμοποίηση της πανίσχυρης τεχνολογικής στρατιωτικής μηχανής του αυτό δεν κεφαλαιοποίησε τις νίκες και στο πολιτικό πεδίο. Είναι προφανές ότι το κράτος αυτό αδιαφορεί για την κοινή γνώμη. Ενεργεί ως η αιχμή του δόρατος της Σιωνιστικής Συνωμοσίας για την άλωση του κόσμου και την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Και όταν λέμε Ισραήλ πρέπει να εννοούμε τόσον την θρησκευτική οντότητα των Εβραίων όσο και το Εβραικό Εθνος, μέσα στο οποίο έχει αναπτυχθεί η πιό ακραία εθνικιστική ιδεολογία , ο Σιωνισμός. Αυτή αποσκοπεί στην επιβολή της σιωνιστικής δικτατορίας και την ανακήρυξη της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Υπερκράτους. Αυτά βέβαια σχεδιάζουν οι ωλετήρες του κόσμου. Ομως τελικά πιστεύω ότι δεν θα ευοδοθούν τα αντι-ανθρώπινα σχέδια τους. Ετσι εξηγείται η βιασύνη και η βιαιότητα που δείχνουν τον τελευταίο καιρό(Ιράκ, Αφγανιστάν) με αποκορύφωμα αυτές τις ημέρες την πρόσφατη εισβολη του Ισραήλ στο Λίβανο και τους σχεδιασμούς για επέκταση του πολέμου στη Συρία και Ιράν . Αυτοί είναι πόλεμοι του Ισραήλ και δεν έχουν να κάνουν με τις ΗΠΑ , οι οποίες τους διεξάγουν ή τις στηρίζουν. Κι’ αυτό διότι απλούστατα είναι εις βάρος των ζωτικών τους και μακροπρόθεσμων συμφερόντων .

Ο Τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής

Το Ισραήλ είναι από τις ιδρύσεως του ως σήμερον το κρατίδιο- τρομοκράτης και προβοκάτορας της ειρήνης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Από την ημέρα της ιδρύσεως του η περιοχή μας συνταράσσεται από συνεχείς πολέμους, αστάθεια, γενοκτονίες, προσφυγιά, αίμα και οδύνες. Η Παλαιστίνη, ο Λίβανος, η Συρία, η Ιορδανία, το Ιράκ, η Αίγυπτος, και τώρα και το Ιράν πλήρωσαν και πληρώνουν ακόμη το αντίτιμο της τεχνητής και βιαίας δημιουργίας του κράτους αυτού. Ακόμη και η Κυπριακή Καταστροφή από τον Τουρκικό Ατίλλα έγινε για την εξυπηρέτηση των ευρύτερων στρατηγικών του σχεδίων . Η πρόσφατη διάλυση και κατεδάφιστη του Λιβάνου ήτο πρτάξη προσχεδιασμένη απο μακρού , μιά πρόβα -τζενεράλε και προειδοποίηση προς την διεθνή κοινότητα για το τι την αναμένει , αν δεν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Βέβαια μέχρι της εδραιώσεως του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή, ο εγκέφαλος της Σιωνιστικής Συνωμοσίας φωλιάζει στην Ουάσιγκτον, εκμεταλλευόμενη την πολιτική , οικονομική, τεχνολογική και ιδία την στρατιωτική ισχύ της υπέρδύναμης.

Η Ισραηλινή Υβρις

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών το Ισραήλ έχει χάσει προ πολλού τον πόλεμο και τώρα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να κρατηθεί στη ζωή. Και έχασε τον πόλεμο απο τότε που δεν έγινε αποδεκτό από τους πρώην κατοίκους της Παλαιστίνης και τους γείτονες του. Ο Πόλεμος κρίθηκε απο τότε που περιφρόνησαν και ταπείνωσαν τον Παλαιστινιακό λαό και αγνόησαν την δυνατότητα αντίστασης του . Κι’ όμως τα παιδιά με τις σφενδόνες τώρα είναι αντιμέτωπα ως ίσος προς ίσον παρά τις ασύμμετρες απώλειες , προς τον σιδηρόφρακτο Ισραηλινό Στρατό. Ισως τούτο φαίνεται απίστευτο αλλά όμως είναι αληθινό. Η συντριπτική ισχύ του Ισραήλ υπήρξε και η αδυναμία του διότι το ωδήγησε στην αλαζονία και στην υποτίμηση του αντιπάλου και της διεθνούς κοινότητος. Η άρνηση του να συνδιαλαγεί προς τους γείτονες και να σεβασθεί το διεθνές δίκαιον σε συνδυασμό και με την εγκληματική του μανία απέναντι στους αμάχους το έσπρωξαν στην σημερινή βαρύτατη Υβρι. Αυτή το έχει απομονώσει απο την διεθνή κοινότητα, με εξαίρεση τους εγκληματικούς σιωνιστικούς κύκλους της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου. Η Υβρις αυτή είναι Ηθική, Πολιτική , Οικονομική και Στρατιωτική και τώρα αποκαλύπτεται πλήρως.

1. Ηθική Ηττα

Το Ισραήλ είναι μιά εγκληματική κρατική, εθνική, φυλετική και θρησκευτική οντότητα που δεν υπόκειται σε νόμους αλλά στ ο δικό της νόμο, που βασικά δεν ισχύει νόμος. Δημιουργήθηκε απο τρομοκράτες οι οποίοι έκλεψαν και σφετερίσθηκαν την γη των πρώην ιδιοκτητών του Παλαιστινίων. Κάθε έγκλημα είναι επιτρεπτόν από τους Εβραίους όταν διαπράττεται εναντίον των μη-Εβραίων. Αυτός είναι ο πυρήνας των «ιερών» τους Βιβλίων Ταλμούδ, Τορά και Βίβλου. Ρίξτε μιά ματιά πως χτυπούν ανελέητα μονίμως τους Παλαιστινίους, τώρα τους Λιβανέζους αμάχους και πιό πριν τους Αφγανούς , τους Ιρακινούς, αλλά και όλους τους λαούς που έχουν αιματοκυλίσει εδώ και ένα αιώνα . Ούτε και τα κτήνη δεν τα σφάζουμε με τόση ευκολία και ηδονή, όπως αυτοί σφάζουν τους λαούς.
Είναι άνθρωποι χωρίς μέτρον , αλλά της απληστείας και της υπερβολής. Ολα είναι μεγάλα από την άποψη των Σιωνιστών-Εβραίων. Απαλλάσσονται από την μεσαία τάξη των Λευκών για περισσότερη «Παγκοσμιοποίηση», αυξάνουν το χρέος για περισσότερο Τόκο. Διαλύουν το Σύνταγμα για περισσότερη χειραγώγηση των λαών κλπ. Οταν έλθει η κατάρρευση ζητούν τον Κομμουνισμό και τον Εβραικό Δεσποτισμό και σκλαβώνουν πλήρως τους Λαούς. Το πρωτόγονο σύστημα ιδεών των Σιωνιστών –Εβραίων είναι εκ διαμέτρου αντίθετο προς το αναγεννητικό και προοδευτικό σύστημα ιδεών του Ελληνικού Πνεύματος. Εκεί συγκρούεται ο Ελληνισμός με τον Εβραικό Σιωνισμό. Είναι η αιώνια σύγκρουση του πνεύματος με την ύλη, της ελευθερίας με την σκλαβιά, της δημοκρατίας με την στρατοκρατία, του πολιτισμού με την βαρβαρότητα, της προόδου με την οπισθοδρόμηση, της ανεξιθρησκείας με τον δογματισμό και την θεοκρατία, της Ειρήνης με τον Πόλεμο και τα Ολοκαυτώματα. Η κύρια αιτία της πτώσεως του Ισραήλ δεν είναι η υλική ή η τεχνολογική του ανεπάρκεια, αλλά το ηθικό του έλλειμμα.

Θύματα τα Παιδιά του Ισραήλ

Η πιό βαριά ήττα του Ισραήλ είναι Ηθική , διότι πλήττει κυρίως τα παιδιά του εδώ και μισό αιώνα. Αυτά αναθρέφονται με το δηλητήριο της εκδίκησης, του πολέμου, του μίσους, της απάτης, της ψευτιάς και της αλαζονίας. Το Ισραήλ ως τώρα έχει ως δόγμα την εκδικητικήν εντολή του Μωσσαικού Νόμου και του Ταλμούδ , «οφθαλμόν αντί οφθαλμού». Ενα κράτος χωρίς σύνορα και με επεκτατική και επιθετική στρατηγική απέναντι στους γείτονες του, ποτέ δεν κάθησε σοβαρά στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων , αλλά και όποτε έκλεισε κάποιες συμφωνίες τις παραβίασε πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του. Δεν είναι τυχαίον ότι όλοι σχεδόν οι ηγέτες του ήσαν, τρομοκράτες(Μπεν Γκουριόν, Γιτζάκ Ραμπίν , Αριέλ Σαρόν κ. α), αιμοσταγείς στρατηγοί-ιέρακες πρώην αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων . Τα αποτελέσματα είναι ορατά, Αυτά τα παιδιά εκτέλεσαν με ελαφρά τη καρδία τα πιό ειδεχθή εγκλήματα που κανονικά εμπίπτουν στα εγκλήματα πολέμου βάσει των οποίων εσύρθησαν οι εγκηματίες Ναζί στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης. Τα πρόσφατα εγκλήματα στον Λίβανο ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στην ιστορία και πρέπει οι υπεύθυνοι να δικασθούν από Δικαστήριο Εκληματιών Πολέμου. Οπωσδήποτε όμως έχουν εγγραφεί και θα δικασθούν από το αδέκαστο και αμερόληπτο δικαστήριο της Ιστορίας.
Βάρβαροι Παιδιόθεν

Είναι ντροπή για το κατάντημα της ανθρωπότητος Ισραηλινοί/ές μαθητές /τριες να υπογράφουν στις οβίδες και στους πυραύλους των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων με εγκληματικά μηνύματα, όπως αυτά: [Αγαπητοί Λιβανέζοι, Παλαιστίνιοι, Καναδοί, Αμερικανοί, Μωαμεθανοί, Χριστιανοί, Αυστραλοί ή οποιοσδήποτε άλλος που στέκεται στο δρόμο μας ΠΕΘΑΝΕΤΕ, με αγάπη, Ισραηλινά παιδιά] : «Dear Lebanese/ Palestinian/ Canadian/ American/ Muslim/ Christian/ Australian/ or Anyone else who stands in our way,
DIE
love,
Israeli Kids»
Ηθική πόρωση ! Και να σημειωθεί ότι κατά το πλείστον είναι παιδιά Χαζάρο-Εβραίων από την Κεντρική Ασία που οι παπούδες τους κατέλαβαν δια της βίας τα Ισραηλινά εδάφη και έδιωξαν τους κατοίκους (Παλαιστινίους και Χριστιανούς) απο τις πατρογονικές τους εστίες. Αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητος θα πληρωθεί ακριβά μέχρι της τελικής εκδίωξης του Ισραήλ. Διότι αυτο κάποια ημέρα θα εκδιωχθεί , όπως εκδιώχθησαν παλαιότερον οι Σταυροφόροι και οι Αποικιοκράτες δυτικοί.
Στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε τα παιδιά του Λιβάνου ακέφαλα και ξεσκισμένα απο τις οβίδες με την απάντηση: «Ευχαριστούμε , το πήραμε το μήνυμα σας». Τέτοια κυνικότητα δεν έχει καταγράψει η ιστορία. Αυτά είναι πρωτόγνωρα ηθικά εγκλήματα που έπρεπε να καταδικάζει σύσσωμη η διεθνής κοινότητα πριν μολύνουν ολόκληρο τον κόσμο. Βέβαια όλοι τα καταδικάζουν ακόμη και στα διπλωματικά τραπέζια , με εξαίρεση τις «Ηνωμένες Πολιτείες του Μεγάλου Ισραήλ» και την Βρετανία . Ακόμη και οι σκληροτράχηλοι Σπαρτιάτες πολεμιστές έδειχναν ανθρωπισμό έναντι των αντιπάλων και τιμούσαν τους νεκρούς του . Τα παιδιά του Ισραήλ είναι ντοπαρισμένα με φόβο, εγωισμό, ηθική πόρωση, έπαρση της τεχνολογικής τους υπεροχής και αλαζονία. Είναι θηρία χωρίς ψυχή, χωρίς ανθρώπινη ευαισθησία, χωρίς αισθήματα και χωρίς οράματα για ένα μελλοντικό ειρηνικό μέλλον. Η καρδιά τους έχει πετρώσει και τα ένστικτα τους έχουν γίνει θηριώδη σαν αυτά των άγριων θηρίων της ζούγκλας. Αναθρεμμένα και δηλητηριασμένα με το ψευδέστατον Ολοκαύτωμα και με τα ψυχοφθόρα και εγκληματικά κελεύσματα της Βίβλου , του Ταλμούδ και του Τορά, τώρα εφαρμώζουν στην πράξη τα Ολοκαυτώματα σε βάρος των γειτόνων τους. Στήν αγία γραφή, τήν παλαιά διαθήκη (ιερό βιβλίο τών εβραίων (και δυστυχώς και των χριστιανών ! ), επαναλαμβάνεται πολλές φορές η επεκτατική και εκμεταλλευτική , πολιτική τών Εβραίων: Τό "όλα τά έθνη θέλουσι δουλεύει δι εσέ (Ισραήλ)"

Τα Χριστιανικά Κτήνη (goim)







Συνήθως βάζουν τους χριστιανικούς “goim” των ΗΠΑ και άλλων χωρών να πολεμούν, να σκοτώνουν , και να σκοτώνονται για αυτούς, με εξαίρεση στο Λίβανο που πήγαν οι ίδιοι. Ομως και πάλι βυσσοδομούν για να τους φυλάξουν στο μέλλον τα στρατεύματα του ΟΗΕ, τον οποίον όμως αγνοούν όταν κάνουν τις εισβολές τους. Οι Εβραικές οργανώσεις των ΗΠΑ συνωμοτούν σε βάρος των Λευκών και έχουν καταλάβει τις θέσεις –κλειδιά στην Αμερικανική Διοίκηση, στο Κογκρέσο, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ , στην CIA κ.α. Τελευταία όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ετοιμάζουν δικτατορία στις ΗΠΑ υπό το πρόσχημα της Τρομοκρατίας , έχουν κατασκευάσει στρατόπεδα συγκεντρώσεως των διαφωνούντων και έχουν προμηθευθεί ως και γκιλοτίνες για τον αποκεφαλισμό των απίστων , ακόμη και των Χριστιανών.
Το Εβραικό Εθνος στο διάβα του ιστορικού του βίου απαξιώνει τις ηθικές αξίες προς όφελος του υλικού κέρδους και του χρήματος. Δεν διστάζει να μετέλθει το ψεύδος , την απάτη, την δωροδοκία, την διαφθορά ακόμη και το έγκλημα . Ετσι όπου κι’ αν πήγαν οι Εβραίοι δημιούργησαν σήψη , παρακμή και διαφθορά στις κοινωνίες που τους φιλοξένησαν και τελικά απορρίφθησαν συχνά βιαίως απο αυτές. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι μισητοί στις περισσότερες χώρες του κόσμου και όχι ο ρατσισμός ή αντισημητισμός όπως υποστηρίζουν . Διότι σημίτες είναι και οι Αραβες αλλά δεν είναι μισητοί στον κόσμο. Επομένως η αντιπάθεια προς τους Εβραίους οφείλεται στην ιδιαιτερότητα αυτού του λαού και την κλίση του στην μυστικότητα, στην γκεττοποίηση, στην αλληλεγγύη προς τους ομοεθνείς τους αλλά όχι και προς τους αλλοεθνείς και αλλόθρησκους, στην ανασφάλεια, στην αφιλία προς τους ετεροδόξους, στην πλεονεξία, στην φιλαργυρία και στην αποθησαύριση σε βάρος των τοπικών κοινωνιών . Οι Εβραίοι όπου κι’ αν πήγαν έγιναν κράτος εν κράτει και σφετερίσθησαν όχι μόνον την οικονομική εξουσία αλλά και την πολιτική τοιαύτη. Κοντολογίς η παγκόσμια Εβραική άρχουσα τάξη με τον δογματισμό, τον αμοραλισμό, τον αυταρχισμό, την αδικία και την θεοκρατία που την χαρακτηρίζει είναι το πρόβλημα στην Μέση Ανατολή και στον κόσμο ολόκληρο , ενώ η καθιέρωση της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας είναι η λύση.

US-Srael Uberalles

Δυστυχώς επειδή ασκούν ασφυκτικό έλεγχο στα παγκόσμια ΜΜΕ και χειραγωγούν τις περισσότερες κυβερνήσεις Ανατολής και Δύσης ελάχιστες ελεύθερες φωνές βγήκαν να πουν ευθέως την αλήθεια και να καταδικάσουν τα στυγερά εγκλήματα του Ισραήλ –αλλά και των Εβραίων σιωνιστών-κατά της ανθρωπότητος. Ακούμε υποκριτικά από την διεθνή εξουσία και από τα ΜΜΕ τα «περι ίσης ευθύνης» «περί δικαιώματος του Ισραήλ για αυτοάμυνα» ότι « ακόμη δεν ωρίμασαν οι συνθήκες για την ανάληψη πρωτοβουλίας για την κατάπαυση των εχθροπραξιών», ότι «πρέπει πρώτα να τελειώσουν την δουλειά»(δηλαδή την αιματοχυσία και κατάληψη του Λιβάνου) «περί παράπλευρων απωλειών » και άλλα παράλογα Το Ισραήλ αγνοώντας το Συμβούλιο Ασφαλείας των Η.Ε αγνοεί το διεθνές δίκαιο και να λοιδωρεί την διεθνή κοινότητα. Λες και αυτό κυβερνά τον κόσμο. Λες και πρέπει πρώτα να περάσουν από την Ισραηλινή «μηχανή του θανάτου» όλοι οι Λιβανέζοι όπως πέρασαν και περνού οι εγκαταλελειμένοι απο την διεθνή κοινότητα Παλαιστίνιοι . Λες και οι τρεις απαχθένες Ισραηλινοί στρατιωτικοί είναι ισάξιοι με τους εκατοντάδες αμάχους νεκρούς, τις χιλιάδες τραυματίες, το μισό εκατομμύριο πρόσφυγες και τις ασύλληπτες καταστροφές που ξαναγύρισαν στην πρωτόγονη κατάσταση δύο ιστορικούς λαούς της περιοχής, τον Λίβανο και την Γάζα. Λες και η αυτομάμυνα δίνει το δικαίωμα στην εξολώθρευση δύο λαών για να ησυχάσει άπαξ δια παντός ο «εκλεκτός λαός» του Ισραήλ από τους γείτονες του και να ζήσει εν ασφαλεία. Λες και η εθνοκάθαρση των Μουσουλμάνων, Χριστιανών Αράβων και άλλων εθνοτήτων είναι επιτρεπτή από το θεικό κράτος του Ισραήλ, όπως το περιγράφουν οι Γραφές του. Λες και οι απαχθέντες απο το Ισραήλ 15.000 Παλαιστίνιοι και κρατούμενοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην έρημο δεν είναι ισάξιοι με τους τρεις Ισραηλινούς στρατιώτες. Το Germany Uberalles τώρα έγινε US-Srael uberalles!!! Το US-Srael προβάλλει την απαίτηση του Ζωτικού Χώρου, ως Ζώνη Ασφαλείας και αυτή επεκτείνεται από το Σινά ως την Μεσοποταμία και από την Ακαμπα ως την Συρία.
Το Ισραήλ και οι Εβραίοι έχουν πει τα μεγαλύτερα και τα πιό δηλητηριώδη ψεύδη στον κόσμο.
Για το θεόπνευστο της Βίβλου. Ομως η λέξη "IS - RA - EL" = "Of - SUN - GOD" (Ο θεός του Ηλίου στην αρχαία γλώσσα των Χαζάρο-Εβραίων) φανερώνει το ψέμμα. Επομένως είναι ψέμμα να λένε ότι ανακάλυψαν τον θεό. Πάνω στο θεμελιώδες ψεύδος της Βίβλου οικοδόμησαν τον Πύργο της Βαβέλ του ψεύδους που τώρα είναι έτοιμη να γκρεμισθεί.


Το Ισραήλ έχει χάσει τον πόλεμο εξ αιτίας της βάναυσης συμπεριφοράς απέναντι στου Αραβες και το Ισλάμ και της περιφρονήσεως της διεθνούς κοινότητος . Με έπαρση φαίρεται ως να είναι ο πραγματικός κυρίαρχος του κόσμου:
α/ Δίνει καταφύγιο σε κοινούς εγκληματίες και δεν τους παραδίδει στις ΗΠΑ για να δικασθούν .
β/ Εκτελεί αιχμαλώτους πολέμου και σκοτώνει παιδιά Παλαιστινίων που ρίχνουν πέτρες σε άρματα μάχης.
γ/ Σκοτώνει πιστούς μουσουλμάνους την ώρα της προσευχής μέσα στο τέμενος
δ/ Κατεδαφίζει 4.000 σπίτια Παλαιστινίων με το αιτιολογικό ότι μπορεί να κρύβονται μέσα μαχητές της Χαμάς κι’ ας είναι δημοκρατικά εκλεγμένη η Χαμάς.
στ/ Χρησιμοποιεί έξυπνα όπλα μαζικής εξόντωσης κατά των αντιπάλων της, περιλαμβανομένων και των χημικών πολεμικών ουσιών.
ζ/ Εκτελεί πράξεις συλλογικών αντιποίνων κατά αμάχων κατά τα πρότυπα των Ναζί.
η/ Προσβάλει τον Αμερικανικό λαό και την Αμερικανική Δημοκρατία και τους ηγέτες της πολλαπλώς διότι:
1/ Χρηματοδοτεί και εκλέγει τους υποτακτικούς και τα φερέφωνα του στο Κογκρέσο και στην Αμερικανική
Διοίκηση, με την βοήθεια των ελεγχομένων απο το Εβραικό λόμπυ ΜΜΕ και τις δωρεές των Εβραικών Οργανώσεων
2/ Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ νουθετεί το Κογκρέσσο, ωσάν να είναι μαθητές, αναφορικά με την συνέχιση της βοηθείας προς το Ισραήλρη
3/ Χρησιμοποιεί το νερό και την πείνα ωσαν μέσα υποταγής των Παλαιστινίων.
4/ Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δηλώνει στην Κνεσέτ ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο το έχει στο «τσεπάκι του»
5/ Εφτιαξε τους παράνομους οικισμούς και το «Τείχος του Αίσχους» με χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων για να υφαρπάσει Παλαιστινιακά εδάφη και να χωρίσει στα δύο τους Παλαιστινίους.
6/ Χρησιμοποιεί Αμερικανικά όπλα για να εκτελεί ωμότητες κατά παράβαση της Αμερικανικής νομοθεσίας.
Το Εβραικό Εθνος ευθύνεται δια την βιαία επιβολή του Ιουδαιο-Χριστιανισμού και την μαζοποίηση και ποιμνιοποίηση του δυτικού κόσμου. Ο εκχριστιανισμός της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας οδήγησε στο γκρέμισμα του Δυτικού Πολιτισμού που είχε ξεκινήσει το Ελληνικό Πνεύμα και βύθισε τον κόσμο στον σκοτεινό θεοκρατικό Μεσαίωνα. Τώρα επιχειρείται μιά νέα Πανθρησκεία –αυτή του Ολοκαυτώματος- για να οδηγήσουν τον κόσμο στην Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της Νέας Τάξεως .

Η Ευθύνη των ‘3’ Εβραιογενών Θρησκειών

Στο χώρο της Μέσης Ανατολής συγκρούονται εδώ και 2.000 χρόνια οι τρεις μονοθειστικές Αβραμικές θρησκείες(Ιουδαισμός, Χριστιανισμός και Ισλαμισμός ) . Αυτές είναι δημιουργήματα της Εβραικής Βίβλου για να μην πούμε αιρέσεις της ίδιας Εβραικής Κοσμοαντίληψης. Οι λαοί που συγκρούονται είναι κατά το πλείστον αδελφοί λαοί, διότι ανήκουν στην Σημιτική φυλή . Δεν είναι τυχαίο ότι επίκεντρον της διαμάχης όλων των Εβραιογενών θρησκειών είναι η Ιερουσαλήμ . Επομένως αυτός ο πόλεμος είναι στην ουσία ενδο-Εβραικός και το Ισραήλ τον εξάγει σκοπίμως στον κόσμο ολόκληρο για την προώθηση των επεκτατικών του σχεδιασμών. Η ιστορία ξεκινά εδώ και 1700 χρόνια. Τότε ο Σιωνιστής Παύλος επέβαλε δια δόλου την Ιουδαιο-Χριστιανική θρησκεία στην Ρωμαική Αυτοκρατορία και εξ αυτής διεδώθη στην Δύση. Τον 7ον μ. Χ αιώνα ένας άλλος προφήτης της Αβραμικής θρησκείας εφεύρε τον Ισλαμισμό και τον επέβαλε στην Ανατολή. Σήμερον σχεδόν το 1/2 του πληθυσμού της γης πιστεύει στις τρεις Εβραιογενείς θρησκείες οι οποίες ταλανίζουν την ανθρωπότητα με πολέμους και συγκρούσεις . Αποτέλεσμα της επιβολής αυτών των θρησκειών στον κόσμο ήτο το σταμάτημα του Ελληνικού Πολιτισμού , του πρώτου πραγματικού πολιτισμού στον κόσμο και η βύθιση στον σκοτεινό Μεσαίωνα που ακόμη δεν έχουμε βγει ολοκληρωτικά. Αυτές πέραν των θρησκευτικών δογματικών διαφορών υποκρύπτουν και μεγάλα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, δεδομένου ότι οι ίδιες έχουν καταντήσει οι πλέον κεδροφόρες πολυεθνικές εταιρείες και λόγω της διαπλοκής με το παγκόσμιο χρήμα και την πολιτική εξουσία συμμετέχουν στον πυρήνα της διεθνούς εξουσίας. Ως γνωστόν προ της επιβολής των εβραιογενών θρησκειών επικρατούσαν ιδεοκρατικές , φιλοσοφικές και φυσιολατρικές θρησκείες και οι λαοί ζούσαν σε σχετική ηρεμία . Ποτέ οι Ελληνες με την Ολυμπιακή θρησκεία δεν έκαναν θρησκευτικό πόλεμο ούτε μεταξύ τους ούτε εναντίον κάποιας άλλης θρησκείας . Αντιθέτως, από της βιαίας επιβολής του Ιουδαιοχριστιανισμού στην Ρωμαική Αυτοκρατορία, ο κόσμος χωρίσθηκε και αναλώνεται σε θρησκευτικούς πολέμους, είτε μεταξύ των διαφόρων μονοθειστικών Αβραμικών θρησκειών , είτε μεταξύ των αιρέσεων των ιδίων θρησκευτικών δογμάτων. Επομένως η γενεσιουργός αιτία της σημερινής έκρυθμης καταστάσεως στον κόσμο είναι η Εβραική Κοσμοαντίληψη, η οποία είναι δογματική, θεοκρατική , σκοταδιστική , οπισθοδρομική, αντι-οικολογική, παράλογη, και αντιεπιστημονική . Αν αυτή η Εβραική Κοσμοαντίληψη και ο τρόπος σκέψεως που έχει διαμορφώσει στον κόσμο δεν υποχωρήσει , η πιθανότης ο κόσμος να προχωρήσει στον Πολιτισμό της Γνώσεως και της Ειρηνικής Συνύπαρξης είναι ελαχίστη. Αντίθετα είναι μεγίστη η πιθανότης να καταστραφεί ο κόσμος από ένα Πυρηνικό Ολοκαύτωμα.

2. Πολιτική Κατάπτωση του Ισραήλ

Πολιτικά το Ισραήλ είναι νεκρό , διότι μισείται από την διεθνή κοινότητα και την παγκόσμια κοινή γνώμη . Απόδειξη τούτου είναι η διεθνής του απομόνωση (με εξαίρεση τις ΗΠΑ και Βρετανία , τις οποίες ελέγχουν πολιτικά και οικονομικά)
Το Ισραήλ έχει καταδικασθεί 69 φορές από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και γλύτωσε με τα 29 βέτο πρόβαλαν οι ΗΠΑ υπέρ του Ισραήλ. Το Ισραήλ είναι πολιτικά κατάδικο διότι :
1. Διαθέτει Πυρηνικά Οπλα(Π.Ο) , τα οποία δεν τα έχει δηλώσει, δεν έχει υπογράψει την συνθήκη της Μή Διάδοσης των Π.Ο και δεν επιτρέπει την επιθεώρηση τους απο τους διεθνείς επιθεωρητάς. [Αντίθετα το Ιράν που έχει υπογράψει την Συνθήκη της Μή Διάδοσης των Π Ο απειλείται με πόλεμο απο την διεθνή κοινότητα διότι θέλει να κατασκευάσει πυρηνική τεχνολογία . Σημειωτέον δε ότι ούτε πυρηνικά όπλα έχει ακόμη κατασκευάσει , αλλά και δέχεται την επιθεώρηση των διεθνών παρατηρητών στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του που-όπως ισχυρίζεται- τις προορίζει για ειρηνικούς σκοπούς(παραγωγή ενέργειας)]
2. Το Ισραήλ κατέχει ξένα εδάφη εδώ και δεκαετίες(Δυτική Οχθη του Ιορδάνου, μιά λωρίδα του Νότιου Λιβάνου, τα υψώματα Γκολάν της Συρίας) και εκτελεί κατά καιρούς εισβολές σε όλες τις γειτονικές χώρες(Αίγυπτος, Ιορδανία, Συρία) δεδομένου ότι δεν διαθέτει σκοπίμως σταθερά σύνορα.
3. Είναι η μεγαλύτερη χώρα εξαγωγής τρομοκρατίας, διότι στέλνει συνεχώς επίγειους και εναέριους τρομοκράτες και δολοφονεί τους πολιτικούς της αντιπάλους και κατασκοπεύει τους γείτονες του . Δεν δίστασε δε να βυθίσει το 1967 το Αμερικανικό Πλοίο Ηλεκτρονικής Παρακολουθήσεως «USS Liberty» σκοτώνοντας 34 Αμερικανούς ναύτες και τραυματίζοντας 171 . Η Μυστική της Υπηρεσία Mossad ανατίναξε στην Αίγυπτο την Αμερικανική διπλωματική αποστολή για να ενοχοποιήσει τους Αραβες.
4. Δεν σέβεται την διεθνή έννομη τάξη αφού δολοφόνησε τον κόμητα Μπερναντότε ο οποίος ήτο μεσολαβητής του ΟΗΕ στην Ιερουσαλήμ
5. Αρνείται να δικάσει και καταδικάσει τους στρατιωτικούς της α/ που δολοφονούν εν ψυχρώ αμάχους Λιβανέζους και Παλαιστινίους (σφαγή στρατοπέδου ΟΗΕ στην Qana, Ζενίν κ.α ) β/ τους ηθικούς αυτουργούς για τις σφαγές Σάμπρα και Σατίλα το 1982 στο Λίβανο. Αντί της τιμωρίας παρασημοφορεί τον δολοφόνο 29 Παλαιστινίων προσκηνυτών που προσηύχοντο σε τέμενος . Φτιάχνει μνημεία στους δολοφόνους και στυγερούς εγκλημετίες .
6. Ευθύνεται για την εξορία τουλάχιστον 1.500.000 Παλαιστινίων, χώρια των Λιβανέζων που εγκατέλειψαν τις εστίες το 1982 και των 500.000 Λιβανέζων προσφύγων της πρόσφατης εισβολής.
7. Εχει αναπτύξει την μεγαλύτερη κατασκοπευτική δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο, ακόμη και σε βάρος της Αμερικής(υπόθεση Πόλαρντ, Ρόζεμπεργκ κ.α ) την οποία έχει κυριολεκτικά εξουθενώσει και χρεωκοπήσει. Αμερικανικά πυρηνικά μυστικά έχει δώσει ακόμη και στην πρώην Σοβιετική Ενωση και Κίνα.
8. Προς χάριν 20 εκατομ. Εβραίων οι ΗΠΑ εκήρυξαν 100ετή ΄πόλεμο εναντίον 1.5 δισ. Μουσουλμάνων και του Αραβικού Κόσμου, βλάπτοντας έτσι τα ζωτικά συμφέροντα του Αμερικανικού λαού. Και για να μην αποκαλυφθεί η παγκόσμια συνωμοσία τους για διεθνή επικράτηση με τα όπλα της Αμερικής και το αίμα των Χριστιανών, έχει υπό τον πλήρη και ασφυκτικό έλεγχο της τα ΜΜΕ, το Χόλλυγουντ, τους Εκδοτικούς Οίκους και την Ηλεκτρονική Καταστολή (πλην του Διαδικτύου που περνούν ακόμη ελευθέρως ορισμένες πληροφορίες )
9. Ενεργεί προβοκατόρικα με τις μυστικές του υπηρεσίες και διεθείς οργανώσεις για να επιτύχει τους συνωμοτικούς σκοπούς του ( δημιουργία 9/11 , Οπλα Μαζικής Καταστροφής Ιράκ κλπ)
10. Δεν σέβεται τις συμφωνίες που υπογράφει και τις γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της, όπως και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. Παράδειγμα η συμφωνία του Οσλο όπου ανέλαβε την υποχρέωση να μην δημιουργήσει άλλον οικισμό στα Παλαιστινιακά εδάφη και έκτοτε έχτισε 270 οικισμούς.
11. Με την επικράτηση των Νεοσυντηρητικών στις ΗΠΑ έχει εγκαταστήσει ένα θεοκρατικό και δογματικό κράτος που δεν ενεργεί πλέον με πολιτικά κριτήρια και επί τη βάσει των συμφερόντων του Αμερικανικού λαού , αλλά με βάση τις εντολές της Βίβλου και τα στενά συμφέροντα του Ισραήλ και της άρχουσας σιωνιστικής τάξεως. Αυτό το κράτος εξαντλείται με τον πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας , ένα πόλεμο που οι ίδιοι είναι οι τρομοκράτες και οι πολέμιοι της τρομοκρατίας για να τροφοδοτούν τον κύκλο του αίματος, του εμπορίου των όπλων , την κερδοσκοπία των χρηματηστηρίων και την παγκόσμια εξάπλωση της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
12. Το χειρότερο όμως πλήγμα κατά της Αμερικής αλλά και ολοκλήρου του ελευθέρου κόσμου είναι η καταστροφή της Δημοκρατίας. Αυτή προωθείται με την απατηλή εφεύρεση της «πολυπολιτισμικότητος» , όπως οι ίδιοι παλαιότερα είχαν εγκαθιδρύσει με την εφεύρεση του «κομμουνισμού» την δικτατορία του προλεταριάτου στην Ρωσσία. Η πολυπολιτισμικότης» που συνδυάζεται με το ανακάτεμα των λαών και την ελεύθερη μετανάστευση οδηγεί σε
α/ «γκετοποίηση» , β/ καταστροφή των αξιών , γ/ αύξηση της εγκληματικότητος , δ/ καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού ο οποίος εδράζεται στην Ελληνική Σκέψη. Ετσι ο Δυτικός Πολιτισμός αντικαθίσταται γοργά με ένα μείγμα θολών Ανατολικής προελεύσεως δοξασιών που βασίζονται στον φόβο, στην αυταρχική διοίκηση της νέας κοινωνίας, στην μαζοποίηση του ατόμου , στον θεοκρατικό δογματισμό και στην Ασιατική αντίληψη περί του θείου, της ζωής και του θανάτου .

Οι Πέντε Κύκλοι της Συνωμοσίας

Ο Σιωνσιτικός εγκέφαλος μοιάζει με το φείδι που ελάχιστα διακρίνεται ενώ ορατό είναι το σώμα του και η ουρά του. Επομένως μην χάνετε τον χρόνο σας να τον ανακαλύψετε διότι δεν υπάρχει στο φίδι εγκέφαλος . Το αποκρουστικό τούτο τέρας έχει δημιουργήσει ένα τερατώδη ιστό εξωθεσμικών και αντιδημοκρατικών οργανώσεων για να αντικρούει τους αντιπάλους του και να επιστρατεύει τους άλλους λαούς να πολεμούν και να σκοτώνονται για αυτό. Το σώμα της συνωμοσίας χωράει σε πέντε κύκους

1. Εβραικές Οργανώσεις
α/ Παγκόσμιο Εβραικό Συμβούλιο
β/ ADL [American Defamation League],
γ/"Israeli Lobby" για τον επηρεασμό της πολιτικής στην Ουάσιγκτον.
δ/ AIPAC, neocons(Νεοσυντηρητικοί,)
ε/ B'nai B'rith(Banai Brith)
2. Συναγωγές
Αυτές εκτός από χώροι λατρείας είναι και κέντρα πληροφοριών
3. Τεκτονικές Στοές
Μασόνοι, Ρόταρι, Λάιονς κ.α
4. Διεθνείς Λέσχες
Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής, CFR κλπ
5. Διεθνή Οργανα
Υποτακτικές κυβρνήσεις, G8, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις(όχι όλες), ΟΗΕ κ.α






Οικονομικοί Λόγοι

Η οικτρά οικονομική κατάσταση στον κόσμο με την φτώχεια, ανεργεία, ανισοκατανομή μεταξύ πλούσιων-φτωχών και την καταστροφή του περιβάλλοντος οφείλεται στην Εβραική οικονομική αντίληψη. Το πανίσχυρο Εβραικό στοιχείο απέκτησε αστρονομικό πλούτο με την επίσημη και ανεπίσημη τοκογλυφία, που άρχισε απο την εποχή του Μεσαίωνα ως σήμερον , καθώς και με την χρηματοδότηση των πολέμων και των κρίσεων. Το 1913 εξεβίασε τον πρόεδρο Γούντροου Ουίλσον να ιδρύσουν την FEDERAL RESERVE BANK, μιά τράπεζα που όλοι σχεδόν πιστεύουν ότι είναι Ομοσπονδιακή ενώ στην πραγματικότητα είναι ιδιωτική και ανήκει σε Εβραίους μεγιστάνες. Η εκδοτική αυτή τράπεζα ρυθμίζει τα επιτόκια, αλλά και παράγει τον παγκόσμιο πλούτο μέσω των επιτοκίων και της χρηματιστικής ρευστότητος. Ασφαλώς δεν είναι η FEDERAL RESERVE BANK η μοναδική Εβραική Τράπεζα αφού το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα είναι στα χέρια τους , όπως και αυτό του Στρατιωτικο-Βιομηχανικού Κατεστημένου, το Πετρελαικό Καρτέλ, το εμπόριο του Χρυσού , των Διαμαντιών, των Ναρκωτικών, του Τζόγου, της εκμεταλλεύσεως των Γυναικών κ.ο.κ. Με το πανίσχυρο λόμπυ της έχει κατορθώσει εδώ και χρόνια να αλώσει την Αμερικανική Διοίκηση και να την καταστήσει «προτεκτοράτο» της , όπως ανέφεραν στην μελέτη τους οι διακεκριμένοι Αμερικανοί καθηγητές του Χάρβαρντ John J. Mearsheimer, καθηγητής πολιτικών επιστημών και συνδιευθυντής στο Program on International Security Policy at the University of Chicago, και ο καθηγητής Stephen M. Walt.
Το Ισραήλ απομυζά απο τις ΗΠΑ
α/ Το 1/3 της εξωτερικής βοήθειας που παρέχει η Αμερική στον έξω κοσμο,
β/ Οση στρατιωτική βοήθεια επιθυμεί εκ των πλέον συγχρόνων όπλων που ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει ούτε στις Αμερικανικές Ενοπλες Δυνάμεις,
γ/ Παίρνει χαριστικά δάνεια, κάνει εράνους , πουλάει ομόλογα κ. α κατ’ εξαίρεσιν της Αμερικανικής νομοθεσίας και παρότι είναι η 16η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο.
δ/ Με την οικονομική πολιτική της FEDERAL RESERVE BANK έχει οδηγήσει τις ΗΠΑ στην οικονομική χρεοκοπία αφού οι ΗΠΑ είναι η περισσότερο υπερχρεωμένη χώρα με εξωτερικό χρέος που ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 38 τρισ. δολαρίων. Οι ΗΠΑ μοιάζουν με ναρκομανή που συνεχώς θέλει αύξηση της δανειακής δόσεως του από τον τρίτο κόσμο για να συντηρηθεί στην ζωή , ενώ το εξωτερικό του χρέος αυξάνει αλματωδώς, προς όφελος των Εβραίων δανειστών της.(2003)


ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΦΑΝΤΟΙ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη

Ενας αναγνώστης της στήλης αυτής μου είπε ότι τα γράφω λίγο παρατραβηγμένα . Και εγώ του απήντησα ότι: « όχι μόνον δεν τα εξογκώνω αλλά λέω λιγότερα. Η κατασταση είναι ζοφερότερη από αυτήν που βλέπουμε εμείς οι απλοί άνθρωποι . Βέβαια δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι και να λέμε ότι "χαθήκαμε". Ολα εξαρτώνται από εμάς τους απλούς πολίτες να ενημερωθούμε σωστά και να δράσουμε με την παρέμβαση μας ειρηνικά αλλά ενεργητικά σε όλα τα επίπεδα. Μόνον έτσι θα αντιστρέψουμε την απελπιστική κατάσταση τόσον στα εθνικά όσο και στα παγκόσμια πράγματα . Δυστυχώς τα ΜΜΕ παίζουν το παιχνίδι της Νέας Τάξεως και αντί να ενεργοποιούν τους πολίτες μας αποβλακώνουν»
Η αιτία της σημερινής απελπιστικής κατάστασης προέρχεται από την έλλειψη πραγματικής Δημοκρατίας. Το έλλειμμα Δημοκρατίας έφερε ανάξιους και εγκληματίες ηγέτες– τύπου Μπους, Μπλερ, Σαρόν κ.α - και μαζί με αυτούς μπήκαν και τα «άνθη του κακού» που μαστίζουν σήμερα τον κόσμο. Και ποιά είναι αυτά; Η οικονομική απάτη, η κυκλοφορία των ναρκωτικών , η εκρηκτική εξάπλωση του οργανωμένου εγκλήματος , η πορνεία και παιδοφιλία και πάνω απ’ όλα η Καταστροφή των Θεσμών . Ολα αυτά έχουν ως κοινό παρανομαστή την Καταστροφή του Οικολογικού Περιβάλλοντος κ.α. Λένε ότι ο πλανήτης είναι στο παρά 5 πριν πεθαίνει . Κάποιος μεγάλος περιβαλλοντολόγος λέει ότι « ο πλανήτης μας έχει ήδη πεθάνει» και ζούμε πάνω σ’ ένα πτώμα που άρχισε να αποσυντίθεται και να βρωμάει. Τι άλλο είναι ο φυσικός και ηθικός ζόφος των μεγαλουπόλεων ;

Οι Πολυεθνικές Υπεύθυνες για την Οικολογική Καταστροφή

Ο ρυθμός του θανάτου του πλανήτη μας είναι ευθέως ανάλογος με την αύξηση και επέκταση του Πολυεθνικού Κεφαλαίου των Τραπεζών και των Πολυεθνικών. Και ο λόγος είναι προφανής. Οταν υπήρχε Δημοκρατία οι εθνικές κυβερνήσεις συμβίβαζαν λίγο -πολύ τα αναπτυξιακά οικονομικά συμφέροντα με τα γενικότερα μακροχρόνια συμφέροντα των κοινωνιών των . Από την δεκαετία του 80’ που άρχισε η ραγδαία επέκταση των Πολυεθνικών με την καθιέρωση της Παγκοσμιοποίησης, αυτές αντικατέστησαν τις εθνικές κυβερνήσεις και έβαλαν τους νόμους του πολυθενικού κεφαλαίου. Οι νόμοι αυτοί βασίζονται στην οικονομία της αγοράς και έχουν σαν βάση το απόλυτο κέρδος, χωρίς όμως να είναι υπεύθυνες ή να προνοούν για την ζωή των πολιτών. Ως γνωστόν οι διεθνείς νόμοι των Πολυεθνικών Εταιρειών και των Πολυεθνικών Οργανισμών είναι υπεράνω των εθνικών νόμων. Τούτο έχει σαν αποτέλεσμα την περιθωριοποίηση των εθνικών κυβερνήσεων–ανεξαρτήτως κομματικής χροιάς. Ο νέος ρόλος που τους ανετέθη είναι αυτός του διαχειριστού της εξουσίας, σύμφωνα πάντα με τα προκαθωρισμένα προγράμματα και τις οδηγίες των Διεθνών Οργανισμών(ΔΝΤ, Διεθνής Τράπεζα, ΠΟΕ, ΕΕ-Βρυξέλλες , ΟΟΣΑ κλπ)

Η «Μηχανή» Παραγωγής Φτωχών

Η μακροχρόνια έλλειψη κοινωνικής πολιτικής κατρακύλισε τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα στο ναδίρ, με αποτέλεσμα να καταστραφεί η μεσαία τάξη η οποία ζει στα όρια της φτώχειας , ενώ η χαμηλή τάξη ζει κάτω απο τα όρια της φτώχειας . Τώρα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι! [Στην χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονιμικών το 20% του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας . Σύμφωνα με άλλα στοιχεία το 82% του πληθυσμού βλέπει τα εισοδήματα του να μειώνονται ενώ το 18% να αυξάνουν.]
Το ποιό κόμμα είναι στην εξουσία μικρή διαφορά παίζει. Αυτή έχει να κάνει με την μείωση της διαρπαγής , της καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου και της σπατάλης , παρά με την άσκηση κάποιας κοινωνικής ή εθνικής πολιτικής. Αυτό φυσικά δεν το λένε τα ελεγχόμενα ΜΜΕ διότι είναι διαπλεκόμενα με το πολυθνικό κεφάλαιο και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Κατά τον Οργουελ «η αποσιώπηση της αλήθειας είναι το μεγαλύτερο ψέμμα» Και σήμερον τα ΜΜΕ αποσιωπούν βασικές αλήθειες για να μπορέσουν να κρίνουν οι πολίτες την κατάσταση σωστά και αντικειμενικά.

Μιλάμε για το Εγκλημα αλλά κρύβουν τον Εγκληματία

Τα βασικά ψέμματα είναι ότι λένε το τι γίνεται αλλά αποκρύπτουν μεθοδικά το ποιός το έκανε. Παρ’ ημίν λειτουργεί μιά νομοθετημένη χούντα που ενεργεί εξ ονόματος του κοινοβουλίου και εις βάρος των πολιτών . Αυτή αποκρύπτει το ΠΟΙΟΣ είναι εγκληματίας, απανεώνας, καταχραστής, φυγόστρατος, παιδεραστής, προαγωγός, ναρκέμπορος, εμπρηστής , καταστροφέας κλπ κλπ . Ασφαλώς θα εννοήσατε ότι πρόκειται για την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων!! Κατά παρόμοιον τρόπον ενεργούν και τα ξένα ΜΜΕ.
-Ποιός κυβερνά αυτόν τον πλανήτη ; Και δεν εννοώ τον αχυράνθρωπο Γεώργιο Θάμνο (μεθερμηνευόμενο σε George Bush) Τους άλλους εννοώ - το Διευθυντήριο -που είναι πίσω του .
-Ποιοι και γιατί έπνιξαν τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας
-Ποιοί κέρδισαν τα αστρονομικά ποσά από το Πετρέλαιο ; Αυτοί προφανώς τα πήραν σαν λύτρα για την καταστροφή του περιβάλλοντος!
Ητο άραγε τυχαίον ότι το Πετρέλαιο το έβαλαν οι τράπεζες στην αγορά των Χρηματηστηρίων και παρέλυσαν τον άλλοτε πανίσχυρο ΟΠΕΚ; Οχι βέβαια .
-Ποιός ευθύνεται για την διαρπαγή των Πρώτων Υλών που γίνεται στις διάφορες χώρες; Η αμοιβή τους γίνεται με εμφυλίους ή περιφερειακούς πολέμους και με δικτοτορίες της «μπανάνας»
Πως χειροτέρεψαν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό, χωρίς να μας ρωτήσουν; Ποιοί και γιατί μας έβαλαν τον φόβο του «τρομοκράτη» και μας έδεσαν πισθάγκωνα με τρομονόμους ;
Πως θα επανακτήσουμε τους οικονομικούς πόρους για να καθαρίσουμε τον πλανήτη μας; Προβληματίζεται η κοινωνία μας. Και για να μην σας κουράζω με φιλολογία θα σας αναφέρω αμέσως τα «άνθη του κακού»:
1/ Η ίδρυση της Ομοσπονδιακής Τραπέζης(FED) των ΗΠΑ(Εβραική)
2/ Η έξοδος του Νομισματικού Συστήματος απο τον κανόνα του Χρυσού.
3/ Η ανάπτυξη του Ανεξέλγκτου Χρηματικού Συστήματος(Μαύρο Χρήμα)
4/ Η Αύξηση Καταναλωτών(υπέρκαταναλωτική κοινωνία), Δανείων, Πιστωτικών Καρτών και Δημοσίου Χρέους
5/ Η χορήγηση υπέρτερων Δικαιωμάτων στις Πολυεθνικές εταιρείες και στους Διεθνείς Οργανισμούς εις βάρος των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών .
6/ Η Αύξηση της «Ιδιωτικοποίησης» (Πειρατικοποίησης) της Δημόσιας Περιουσίας
7/ Η Υπονόμευση και ενίοτε η βιαία κατάπνιξη των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, των οικιστικών και συγκοινωνιακών νέων τεχνολογιών και καινοτομιών.
8/ Η Δημιουργία των Παρακτίων Εταιρειών και η χρήση των σαν «Πλυντηρίων» μαύρου χρήματος(από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία , μεγαλοαπάτες, διαρηξεις , καταστροφές εθνικών οικονομιών κλπ)
9/ Η αύξηση της Παράνομης Μεταναστεύσεως (σύγχρονα σκλαβοπάζαρα)
10/ Αύξηση Διεθνών Οργανισμών και Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων («Δούρειοι Ιπποι» της Παγκοσμιοποίησης)

Παταγώδης Αποτυχία του Πολυεθνικού Μοντέλου

Το πολυεθνικό μοντέλο διακυβέρνησης απέτυχε παταγωδώς και η πανίσχυρη θεά ΑΝΑΓΚΗ( την σέβονται και οι θεοί) σημαίνει συναγερμούς. Το πρώτο καμπανάκι σήμανε ήδη με την ανισορροπία του Οικολογικού Περιβάλλοντος και έπονται τα άλλα(πυρηνικά όπλα, ανεργία, φτώχεια, ανισοκατανομή, βία, πόλεμοι κ.α). Και αφού έβαλαν την Κίνα και τις Ινδίες στο παιχνίδι της ξέφρενης καπιταλιστικής και νεοφιλελεύθερης ανάπτυξης τώρα μελετούν πως θα μειώσουν τον «υπερπληθυσμό» της Γης ; Και να που βρήκαν την λύση στο άψε-σβήσε. Δια της μεθόδου του Ορνιθοτροφείου. Να πως δικαιολογείται: α/ η ανάσυρση των Πυρηνικών Οπλων από τα συρτάρια του Πενταγώνου και η σχεδίαση τους εναντίον των «κακών κρατών» β/ το δόγμα του «Συνεχούς Πολέμου» και της «Τρομοκρατίας».
Συχνά μου ασκούν κριτική ότι δεν δίνω λύσεις. Ομως την λύση την έχω ήδη δώσει στην αρχή και πάντα την επαναλαμβάνω στερεοτύπως ώστε να γίνομαι κουραστικός : Ενημέρωση - Ενεργοποίηση των πολιτών και αλλαγή του σημερινού Τρόπου Σκέψεως . Επιστροφή στο «Μέτρον» στο «Μηδέν Αγαν» και στην Δημοκρατία.(2003)


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ

(του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:- Η ενέργεια είναι για τις κοινωνίες ότι το αίμα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Με την εισαγώμενη ενέργεια είναι σαν να κάνουμε συνεχώς μεταγγίσεις αίματος για να μην πεθάνει ο ασθενής. Το άπληστο και σπάταλο κράτος είναι το κατ' εξοχήν " κερδοσκοπικό τέρας" που κυριολεκτικά απομυζά το αίμα του λαού με την ηυξημένη φορολογία των καυσίμων.
-Η Ελλάδα είναι από τις πιό εξηρτημένες και τις πιο σπάταλες σε πετρέλαιο χώρες στην Ε.Ε. Μολονότι εξαρτάται σε μέγιστο βαθμό απο την εισαγωγή ορυκτών καυσίμων , διαθέτει την πιό χαμηλή σε εγκατεστημένη ισχύ ηλεκτρισμού απο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (η ενεργειακή αυτοδυναμία μας σε πετρέλαιο είναι 70,7% , έναντι μέσου όρου στην Ε.Ε. 50,2%.) Εάν δεν αλλάξει η ισχύουσα κατάσταση μέχρι το 2030, η κατανάλωση των ορυκτών καυσίμων θα οξυνθεί.
- Η Greenpeace εκτιμά ότι τα αποθέματα πετρελαίου στην Ευρωπαϊκή Ενωση επαρκούν για 8 χρόνια, τα αντίστοιχα του φυσικού αερίου για τα επόμενα 20 χρόνια και τα αποθέματα ουρανίου επαρκούν για 40 έτη.
-Παρότι είμαστε πλουσιοπάροχα προικισμένοι απο την φύση με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και πλούσια κοιτάσματα ουρανίου το σαθρό και διεφραρμένο πολιτικό μας σύστημα δεν τις αξιοποίησε για να μην χάσουν την πελατεία οι εγχώριες και ξένες Πετρελαικές Εταιρείας .
- Το 52% των καυσίμων καταναλώνεται για ψύξη και θέρμανση διότι έχουμε τα πλέον ενεργοβόρα σπίτια (τεράστια γυάλινα κτίρια, κακές μονώσεις, πιλοτές, ενεργοβόρα κλιματιστικά που πολλές φορές λειτουργούν άσκοπα), και η κακή χρήση του αυτοκινήτου επιβαρύνουν το περιβάλλον, κυρίως με διοξείδιο του άνθρακα, αλλά και την τσέπη των πολιτών. Το 29% του διοξειδίου εκπέμπεται από τα σπίτια. Γιατί ;
- Η Ελλάς είναι από τις τελευταίες στην αξιοποίηση του ήλιου , ενώ μόλις τώρα αρχίζει η επέκταση χρήσης φυσικού αερίου. Και τούτο παρά το γεγονός ότι διαθέτει την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Γιατί;
- Η χώρα μας είναι 8η σε Αιολική ενέργεια στην Ε.Ε ( 1η η Γερμανία με 12.001 GW (γιγαβάτ), ενώ η Ελλάς παράγει μόνον 287 GW) παρότι η χώρα μας διαθέτει την συχνότερη πνοή ανέμων . Και παρότι κατασπατάλησαν τεράστια ποσά για αιολικά πάρκα ποτέ δεν λειτούργησαν πολλά εξ αυτών. Γιατί;
- Η εγκατεστημένη ισχύς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολική, ηλιακή, γεωθερμική, βιομάζα, μικρά υδροηλεκτρικά) στη χώρα μας είναι εξαιρετικά χαμηλή αν αναλογιστεί κανείς την εξαιρετική ηλιοφάνεια και το πολύ καλό αιολικό δυναμικό της χώρας. Γιατί ;
-Και ενώ επικρατεί αυτή η εξάρτηση από εξωτερικές πηγές ενέργειας δεν θα έπρεπε το Πολυτεχνείο μας και τα λοιπά ΑΕΙ να επικεντρώσουν τα ερευνητικά τους προγράμματα στις εγχώριες εναλλακτικές πηγές ενέργειας αντί να συμμετέχουν μεταπρατικά σε ξένα άσχετα με την εθνική μας οικονομία ερευνητικά προγράμματα; Γιατί;
- Ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε πρωτοπόροι στην τεχνολογία για την παραγωγή καθαρής ενέργειας, η οποία προσφέρει περισσότερες θέσεις εργασίας και μειώνει συγχρόνως την εξάρτηση από εισαγόμενα και ρυπογόνα καύσιμα, εμείς συμπεριφερόμεθα σαν πετρελαιοπαραγωγός χώρα και καταναλώνουμε χωρίς μέτρο και αυτοσυγκράτηση. Γιατί;
- Ιδιαίτερα ενεργοβόρα χαρακτηρίζονται τα γυάλινα κτίρια, όπου μόνον τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί συστήματα μόνωσης, ενώ παραμένουν οι αρνητικές επιπτώσεις στο μικροκλίμα της γύρω περιοχής, λόγω της αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας. Γιατί δεν λαμβάνει μέτρα η Πολιτεία να απαγορεύσει στους ανεγκέφαλους κατασκευαστές τέτοιων κτιρίων στην χώρα του Ηλίου;
- Με κατάλληλες παρεμβάσεις -εγκατάσταση κεντρικού συστήματος θέρμανσης-ψύξης, καλύτερη μόνωση, φύτευση στις ταράτσες, οικολογική διαχείριση των απορριμμάτων- ακόμα και τα παλιά κτίρια μπορούν να ανανεωθούν αισθητικά, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους, εξοικονομώντας συνάμα έως και 700 ευρώ τον χρόνο, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα ψυχολογικά οφέλη που προκύπτουν από τη βελτίωση της ποιότητας διαμονής. Γιατί δεν δίδονται κίνητρα απο την Πολιτεία;
- Ο κλιματισμός στο αυτοκίνητο καταναλώνει έως και 15 % επι πλέον καύσιμα . Χρειάζεται λοιπόν φειδώς στην χρήση του, που πρέπει να γίνεται μονον σε ακραίες θερμοκρασίες.
- Η οικονομική οδήγηση(οικονομικές ταχύτητες , χαμηλές στροφές κινητήρα , σωστός αέρας ελαστικών, καλή κατάσταση κινητήρα, αποφυγή απότομων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, όχι άσκοπα βάρη στο αυτοκίνητο σας, όχι μπαγκαζιέρες-εσχάρες, σβήσιμο του κινητήρα εν στάσει κ. α) μειώνει την κατανάλωση των καυσίμων κατά πολύ. Την γνωρίζουν όμως οι νέοι οδηγοί που είναι συνεχώς με το πόδι στο γκάζι και το φρένο; Γιατί δεν ενημερώνουν τα ΜΜΕ;
- Στην χώρα μας γίνεται εκτεταμένη νοθεία καυσίμων με μαζούτ πλοίων κατά 95-100% και οι νοθεύουσες εταιρείες ή τα πρατήρια συνεχίζουν το ρυπογόνο και κερδοσκοπικό τους όργιο με κάποιο μικρό πρόστιμο, αν συλληφθούν. Γιατί;
- Η καλύτερη οικονομία στα καύσιμα και η προστασία του περιβάλλοντος γίνεται με την αποφυγή χρήσεως του ΙΧ, τη χρήση του απο περισσότερα άτομα και τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς,
- Η κρίση του πετρελαίου θα έχει και την θετική της επίπτωση για το περιβάλλον , διότι θα δημιουργήσει ευνοικό κλίμα για την αντικατάσταση των υδρογοναθράκων με νέες μορφές ενέργειας.
- Στη χώρα μας το φυσικό αέριο είναι πιο οικονομικό από το πετρέλαιο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στους καυστήρες, δηλαδή για θέρμανση. [Από τη σύμβαση δε του Ελληνικού Δημοσίου με τις εταιρείες φυσικού αερίου προβλέπεται τιμή φθηνότερη τουλάχιστον κατά 20% από την αντίστοιχη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης].
- Σύμφωνα με στοιχεία της Greenpeace, το 40% του φυσικού αερίου εισάγεται από τη Ρωσία, ισοδυναμώντας με το 20% της κατανάλωσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αντίστοιχα, το 45% των εισαγωγών πετρελαίου των κρατών-μελών προέρχεται από τις χώρες της Μέσης Ανατολής.
- Οι ΗΠΑ με τον ασφυκτικό έλεγχο των παγκοσμίων πετρελαικών κοιτασμάτων ουσιασιτκά ελέγχουν την ροή και τις τιμές του “μαύρου χρυσού” στον κόσμο.
- Η Κίνα και η Ινδία με το ήμισυ περίπου του παγκόσμιου πληθυσμού διψούν για περισσότερη ενέργεια και θα επιτείνουν μακροπρόθεσμα το ενεργειακό πρόβλημα . Ωστόσο βραχυπρόθεσμα η απότομη αύξηση των τιμών οφείλεται στην διεθνή κερδοσκοπία.
- Τέλος οι εμπειρογνώμονες και οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι τιμές του πετρελαίου δεν θα πέσουν, αλλά θα ανεβαίνουν, διότι αυξάνεται συνεχώς η ζήτηση από τις χώρες με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, δηλαδή την Κίνα και την Ινδία .
Ανάγκη λοιπόν να προσαρμοσθούμε οικολογικά και να χτυπήσουμε την κερδοσκοπία συλλογικά.(2003)
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com


Η ΤΟΥΡΚΟ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ-ΣΤΑΝΗΣ
(του Υποστρατήγου ε.α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Σήμερα(4/10) Ημέρα των Ζώων θα μιλήσουμε για τα ζώα της Ευρώπης. Επισκεφθήκαμε λοιπόν την Ευρωστρούγκα του Μπάρμπα Γεώργου . Μπρρρρρ, Βάι, βάι μας λέει ο μπαάρμπα -Γεώργος . «Τι κακό μας βρήκε με τούτον τον άγριο Τουρκοτράγο που μας μπάσανε από χθες στην Ευρωστρούγκα. Ολα τα πράματα είναι φοβισμένα και κάθονται στην γωνία καθώς μπήκε μέσα αρειμάνιος ο Τουρκοτράγος της Ανατολής. Κατάγεται βλέπεις απο τα υψίπεδα του Αλτάι της Κεντρικής Ασίας και τον έφεραν στην περιοχή μας με τα κοπάδια τους οι Χαν-αίοι κατακτητές Ετρογούλ και Οσμάν πολλούς αιώνες πριν. Είναι ακόμη άγριος και δεν έχει εξημερωθεί. Αυτοί τον εγκατέστησαν στα μαντριά που σφετερίσθηκαν από τα ήμερα ζώα που ζούσαν απο αρχαιοτάτων χρόνων στα Ελληνικά λιβάδια της Ιωνίας και της Μικράς Ασίας. Εκτοτε ο Μογγόλος Τουρκοτράγος δεν άφησε γελάδι για γελάδι και πρόβατο για πρόβατο στην περιοχή της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Μεσογείου. Το κακό αποτελείωναν οι «γκρίζοι λύκοι» που τον ακολουθούσαν παντού. Τα ρήμαξε όλα γύρω του. Ιδιαίτερα αποδεκάτισε τα Ελληνικά και τα Αρμενικά κοπάδια της Ιωνίας και της Μικράς Ασίας. Εκανε σωστή Γενοκτονία! Δεν του έφθανε να μαρκαλάει ολημερίς τα ζώα, έχει και την κακή συνήθεια του ‘Οθωμανικού δικαίου’ Και όσα δεν βέλαζαν τον αμανέ κατά τον ασιατικό τρόπο που αυτός επιθυμούσε τα ξεκοίλιαζε αυθωρί και παραχρήμα με τα μυτερά κέρατα του και τα έτρωγε με τα κοφτερά δόντια του. Γιατί σαν τα άλογα του Διομήδη έτρωγε ακόμη και τις σάρκες των θυμάτων του, εκτός απο το χορτάρι των λιβαδιών τους. Ετσι εμπαστάρδεψε τα γηγενή αιγοπρόβατα της περιοχής και τα έκανε Ασιατικής καραμάνικης ράτσας. Κάποτε έφθασε και στην καρδιά των Ευρωλιβαδιών της Κεντρικής Ευρώπης για νέα και πλούσια βοσκή και λαφυραγωγία και ευτυχώς τότε τον έδιωξαν . Πολύ πριν μπει μέσα στα Ευρωλιβάδια μαρκάλισε όλα τα γελάδια και τα πρόβατα όταν εισέβαλε στο μαντρί τους(Πόντο, Ιωνια, Βαλκάνια, Κύπρο, Μέση Ανατολή κ.α ), και σφετερίσθηκε τα λιβάδια τους . Εκτοτε ο Τουρκοτράγος με την συνοδεία των «γκρίζων λύκων» ξαμολιέται δεξιά και αριστερά και αρπάζει , ληστεύει, σκοτώνει και καταστρέφει, ό, τι βρει μπροστά του.
Χθες λοιπόν στην Εβραιομασωνική και Ιουδαιοχριστιανική Ευρωαγέλη βάλανε τον Μογγόλο Τουρκοτράγο για να μαρκαλάει τα γελάδια και τα γιδοπρόβατα της . Τον έφερε εορταστικά στολισμένο με χρωματιστές κορδέλλες -για να κρύβει τα μυτερά του κέρατα- ο καουμπόης αρχιτσοπάνος του Τέξας, βοηθούμενος απο την τσοπανόσκυλα Μπλερού-ράτσα ξεπεσμένης λέαινας- και από μιά μαύρη σκύλα-κοπαδιάρα από την Αλαμπάμα, ονόματι Κοντολίζα.
Την εντολή για την είσοδο του Τουρκοτράγου στην Ευρωστρούγκα έδωσαν οι Εβραιομασώνοι-Ιλλουμινάτοι μεγαλοτσιφλικάδες και Ιουδαιοσιωνιστές σέμπροι τους για να διαλύσουν την Ευρωστάνη και να εκμεταλλευθούν τα λιβάδια όλου του κόσμου για λογαριασμό τους. Οποιος λοιπόν τους αντισταθεί τον τρώει η Αμερικανική Μαρμάκα(σκιάχτρο των αρχαίων Ελλήνων). Για τους κοντεινούς έχουν τον Τουρκοτράγο του Αλτάι να εκφοβίζει και να κατασπαράζει τα δειλά και απείθαρχα πρόβατα της Ανατολικής Μεσογείου. Ο σκοπός τους είναι να μαρκαλίσει τα στέρφα γελάδια του βορρά και να καθυποτάξει τα ανυπότακτα πρόβατα του νότου που δεν πολυακούνε τον αρχιτσοπάνο . Οσο για τους ταύρους και τα κριάρια της Ευρωαγέλης αυτά είναι ευνουχισμένα και έκφυλα . Εχουν μικροσκοπικό πέος, αλλά και όσα έχουν κανονικό, δεν διαθέτουν όρχεις και αρκετά σπερματοζωάρια. Ετσι η Ευρωστάνη ελαττώνεται αντί να πληθαίνει. Οσα ζώα δεν κάθονται να τα μαρκαλίσει από μπρος τα μαρκαλάει απο πίσω κατά τον Οθωμανικό τρόπο που ξέρει καλά ο Τουρκοτράγος. Χαράς Ιουδαικά Ευαγγέλια για τους θηλυπρεπείς Ευρωτράγους που είναι πρωκτολείχες και ομοφιλόφιλοι . Ολοι τους με μιά χαριτωμένη φωνίτσα-με εξαίρεση μιά αυστριακή γελάδα - φώναζαν ρυθμικά εδώ και μέρες : «Τουρκοτράγο, Τουρκοτράγο είμαστε όλες δικές σου » για να δούμε επί τέλους πρωκτού ηδονή. Και ο Ταυροτράγος έστριβε υπεροπτικός το μουστάκι και το μούσι του , σαν να τους έλεγε «Μην βιάζεσθε αρσενικοί πόρνοι. Ολους θα σας περάσω από το πέος μου και απο τα κοφτερά μου δόντια»
Η Ελληνική προβατίνα να δεις χαρές όταν ο επιβήτορας της μπήκε στην Ευρωστρούγκα. Ως και τα αχαμνά του φιλούσε για να έχει την εύνοια του. Κι' εκείνος χτυπώντας απειλητικά τα μπροστινά του πόδια στο έδαφος , της τράβηξε μερικές πεταχτές φάπες στον αέρα με τα μυτερά φτερωτά κέρατα του και την φουντωτή ουρά του, λέγοντας της: "θα σε περιποιηθώ σε λίγο εσένα στις ακρογιαλιές του Αιγαίου και στα γρασίδια, της Θράκης και της Κύπρου. Ο χρόνος δουλεύει για μένα. Ασε λοιπόν τις γαλιφιές και ετοιμάσου γιαβρούμ για την πρώτη νύχτα μας »
Θα σε πεδικλώσουμε άγριε Τουρκοτράγε της Ανατολής που φοβίζεις τα πρόβατα μας, του φώναζαν οι θυληπρεπείς Ευρωτράγοι κι’ αυτός με ιταμότητα και υπεροψία δείχνοντας τους το πέος, τους απαντούσε χλευαστικά: «Θα μου πρεδίσετε τους όρχεις» «Εγνοια σας Τουρκολάγνοι .Ολους θα σας υποτάξω πολύ σύντομα με το ‘πήδημα’ μου» Κι’ εμένα , κι’ εμένα φωνάζει η τσοπανόσκυλα Μπλερού. Και συμπληρώνει «και άλλους βαρβάτους τράγους σαν εσένα θέλουμε Τουρκοτράγε την Ευρωστρούγκα, από το Καζακστάν , το Αφγανιστάν ως την Μογγολία. Οι τράγοι της Ανατολής κάνουν καλό πήδημα». Και ο Τουρκοτράγος απαντά: « Σε λίγο θα σας φέρω το Ισραηλινό κριάρι του Αβραάμ και τότε θα σας αλλάξουμε την πίστη » Εκφυλη Αλβιόνα, της πετάει τσαχπίνικα ο Τουρκοτράγος. Τότε γέλασε και το παρδαλό κατσίκι που στεκόταν εκεί κοντά για να παρακολουθήσει την παράσταση στο στημμένο θέατρο της Ευρωστρούγκας.
.
«Πού είσαστε παληκάρια του 21 να δείτε τα χάλια των εγγονιών της ηρωικής γενιάς του 40’, λέει ο Μπάρμπα-Γεώργος ; Που είσαι γέρο του Μωριά , Παπαφλέσσα , Νικηταρά , Οδυσσέα Ανδρούτσο, Αθανάσιε Διάκε, και συ ανδρογυναίκα Μπουμπουλίνα να δείτε άνδρες χωρίς πέος-πούτσο τον έλεγε ο ήρωας Καραισκάκης-και χωρίς όρχεις, αλλά με φαρδύ πρωκτό , μεγάλο στομάχι και ψυχή λαγού. Ολη η εξουσία μας προσκηνυμένη είναι . Εμείς όμως ό,τι και να πουν αυτοί οι Ευρωτράγοι και οι Ευρωλάγνοι θα μείνουμε ελεύθεροι. Τις αποφάσεις τους τις γράφουμε εκεί που δεν κολλάει μελάνι. Η Ευρωστρούγκα όπως πάει σύντομα θα διαλυθεί, όπως διαλύθηκε και η Σοβιετοστρούγκα . Ο Ασιατικός Τουρκοτράγος έξω απο τα Αγια χώματα της Ελλάδος μας παιδιά » λέει ο μπάρμπα Γεώργος. Να μου ζήσεις Μπαρμπούλη!!(2003)

Υ.Γ Αριστοφανική αδεία δυνατόν να υπερέβην τα όρια . Ζητώ λοιπόν την επιείκεια σας.


Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΙ
(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)
Το ερώτημα που ανακύπτει σήμερον είναι : Ποιός κυβερνάει τον κόσμο ; Δεν είναι εξωφρενικό και παράδοξο ότι όλοι οι μικροί υποτάσσονται στο διεθνές δίκαιο, εκτός του Ισραήλ; Ως γνωστόν υπάρχουν πολλά λόμπι στις ΗΠΑ, αλλά δύο είναι τα πανίσχυρα και κυρίαρχα, ήτοι : 1/ το Εβραϊκό και 2/ το Αγγλοσαξονικό.
1/ Το Εβραϊκό λόμπι διαθέτει :
- Χρηματιστηριακό και Τραπεζιτικό Κεφάλαιο
- Πολυεθνικές Εμπορικές Επιχειρήσεις
- Μέσα Ενημερώσεως-Χόλλυγουντ
- Εβραϊκές Οργανώσεις- Συναγωγές- Ευαγγελιστές κ.α
- Μυστικές Στοές(Μασονικές, Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Επιτροπή Εξωτερικών ΣχέσεωνCFR, κλπ)
Τούτο ελέγχει σχεδόν ασφυκτικά : το Λευκό Οίκο, Κογκρέσο, Στέητ Ντιπάρτμεντ
, Πεντάγωνο, Μυστικές Υπηρεσίες, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κ. α
Ουσιαστικά είναι «κράτος εν κράτει» και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι ΗΠΑ τελούν υπό ιδιότυπη κατοχή του Ισραήλ. Μέσω δε των ΗΠΑ πιέζει ασφυκτικά την Ε. Ε και τον κόσμο ολόκληρο.
2/ Το Αγγλοσαξονικό λόμπι διαθέτει:
- Ενέργεια-Πετρελαιακές Εταιρείες
- Υψηλή Τεχνολογία
- Εξοπλισμούς κ. α
Τούτο στηρίζεται στους λευκούς και προτεστάντες του Βορρά. Ωστόσο υπάρχει σχετική επικάλυψη των διάφορων επιχειρηματικών τομέων από τα δύο λόμπι Όμως τελικά τα βρίσκουν μεταξύ τους στα σοβαρά θέματα στρατηγικής (λ. χ εκλογή προέδρου, κλήρυξη πολέμων, ιμπεριαλιστικών επεκτάσεων κ.ο.κ) Όταν δεν τα βρουν τότε είτε δολοφονούν τον πρόεδρο(αδελφοί Κέννεντυ ), είτε τον καθαιρούν (περίπτωση Νίξον, Αγκνιου και παρ’ ολίγον και Κλίντον) Όταν τα δύο λόμπι είναι ισοδύναμα –όπως συμβαίνει τώρα λόγω του ατυχούς πολέμου στο Ιράκ- και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι ισοδυναμούν( 50/50) τότε άλλες συγκυρίες ή και τα δικαστήρια καλούνται να εκλέξουν τον πρόεδρο (περίπτωση του υιού Μπους)Το Εβραϊκό λόμπι λόγω θεοκρατικών καταβολών είναι εντόνως ανθελληνικό, αλλά και φιλοτουρκικό και φιλοσκοπιανό. Πάνω και από τα δύο λόμπι φαίνεται ότι υπάρχει ένας κοινός και πανίσχυρος αόρατος εγκέφαλος που διαθέτει μεγάλη δύναμη στις ΗΠΑ, την Ε. Ε και όχι μόνον (τα ονόματα των Ρόκφέλλερ, Ρότσιλδ, Κίσσιγκερ και Σόρος προβάλλουν συχνά σαν ‘αρχιερείς’ του σιωνισμού )
Στις προσεχείς προεδρικές εκλογές οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι είναι σχεδόν ισόπαλοι με ελαφρό προβάδισμα του Δημοκρατικού υποψηφίου κ. Τζον Κέρι, ο οποίος όμως ελάχιστα διαφέρει στις στρατηγικές επιλογές έναντι του αντιπάλου του κ. Μπους. Η διαφορά τους έγκειται σε θέματα τακτικής. Λόγου χάριν ο κ. Κέρι θέλει περισσότερη συνεργασία με τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ και την εμπλοκή τους στον πόλεμο του Ιράκ, κάτι που δεν επιθυμεί ο «πετρελαιάς» κ. Μπους διότι δεν θέλει να βάλει άλλους συνεταίρους στη μοιρασιά του «μαύρου χρυσού»
Ωστόσο ακόμη και μια ελαχίστη στροφή στην Αμερικανική πολιτική μπορεί να δώσει κάποια αμυδρή ελπίδα στον ζοφερό και τρομερό μας κόσμο . Ίδωμεν!
http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/
http://www.achilleous.com



ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη)

Η Διεθνής Εξουσία με τα πλοκάμια της , αφού απέβαλε τo δημοκρατικό προσωπείο, επιβάλλει εκ του εμφανούς με θεμιτά και αθέμιτα μέσα την παγκόσμια κυριαρχία της. Παράδειγμα οι πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μπους; « οι παρακολουθήσεις γίνονται για το.... καλό σας και θα συνεχισθούν». Οι τοπικές κυβερνήσεις και το σάπιο πολιτικό μας κατεστημένο παίζουν το ρόλο των φεουδαρχών και δεν κάνουν άλλο τι απο του να διαχειρίζονται την εξουσία επ’ ωφελεία των υπερατλαντικών «αφεντικών» και των ιδίων. Οι πολιτικοί μας λένε ψέμματα στο λαό. Του κρύβουν την αλήθεια. Τον παραπλανούν. Με τον ξύλινο δε λόγο τους και με τις ακαταλαβίστικες λέξεις και εκφράσεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια. . Στις μέρες μας παραβιάζονται κατάφωρα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παντού βασιλεύει η υποκρισία, η ραδιουργία, ο φόβος, η έλλειψη εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού . Ιδιαίτερα το παγκόσμιο κατεστημένο βάλει κατά του Ελληνισμού. Γιατί όμως αφού αυτός τους χάρισε το πνεύμα; Διότι συνεχίζεται η αιωνία πάλη μεταξύ της ύλης και του πνεύματος, της οπισθοδρομηκότητος και της προόδου και γενικά η πάλη του ιδεώδους της Ελευθερίας , προς τα συστήματα της βίας και του Δεσποτισμού. Σήμερον υπάρχουν άνθρωποι χωρίς εθνικότητα, χωρίς νομική υπόσταση, λες και ήλθαν απο το Πουθενά και θα ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους απομονωμένοι σε κάποια Φυλακή. Εξαφανίζονται άνθρωποι που θεωρούνται ύποπτοι, ή εγκατοβιούν σε κρυφές φυλακές, άσπρα κελιά και στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε όλα τα μέρη του κόσμου. Τα αεροπλάνα-δεσμοτήρια μεταφέρουν υπόπτους χωρίς δικαιώματα (εχθρικοί μαχητές) , χωρίς όριο κράτησης, χωρίς νομική προστασία, που αδειάζονται από αέρος στην θάλασσα(Χιλή Πινοσέτ) , χωρίς δίκη, που υφίστανται φρεικτά βασανιστήρια. Ολα είναι απόρρητα μυστικά που προστατεύονται απο Πατριωτικούς Νόμους κατα της Τρομοκρατίας Αυτά κι’ άλλα συνιστούν οπισθρόμηση και ηθική και πολιτιστική αποδιοργάνωση του πολιτισμού μας. Την ίδια στιγμή ο Τρίτος Κόσμος και ένα μέρος του Δυτικού Κόσμου υποφέρουν. εκατομμύρια άνθρωποι και μερικοί πεθαίνουν από έλλειψη τροφής, στέγης , καθαρού νερού, φαρμάκων κ. α. Η στήλη αυτή που δεν κρύβει τα λόγια της θα δώσει κατωτέρω τα κυριότερα αίτια της φτώχειας στον κόσμο:
1. Τα Πυρηνικά Οπλα και η διάδοση των σε όλο και μικρότερες χώρες εγκυμονεί κινδύνους για ένα Πυρηνικό Πόλεμο και τον Πυρηνικού Χειμώνα που θα επακολουθήσει.
2. Τα λοιπά μέσα Μαζικής Καταστροφής και η τοποθέτηση τους στο Διάστημα , όπως κάνουν οι ΗΠΑ, για να επιτύχουν την απόλυτη κυριαρχία στον κόσμο .
3. Η ασφαλής διάλυση των παλαιών πυρηνικών εργοστασίων και των πυρηνικών κεφαλών είναι ένα σοβαρότατο πρόβλημα που ακόμη δεν έλυσε η ανθρωπότης.
4. Τρισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύονται κάθε χρόνο για εξοπλισμούς και πολεμικές προπαρασκευές , τα οποία περικόπτονται από την Παιδεία, Υγεία, Ανάπτυξη- Ευημερία, Καταπολέμηση της Φτώχειας και Ανεργίας, την Προστασία του Περιβάλλοντος κ. α
5. Ανισορροπία και ενδεχόμενη ανατροπή του παγκόσμιου Νομισματικού και Οικονομικού συστήματος , λόγω των υπέρογκων χρεών του Τρίτου Κόσμου και την αδυναμία του να συντηρήσει μιά αειφόρο ανάπτυξη.
6. Ταχεία αύξηση του Διοξειδίου του Ανθρακος στην ατμόσφαιρα λόγω της καταστροφής του φυτοπλαγκτόν των ωκεανών, λόγω της τρύπας του Οζοντος, της καύσεως των Υδρογονανθράκων , διαβρώσεως του εδάφους κ.ο.κ
7. Της διαχύσεως σε όλο τον κόσμο της ατμοσφαιρικής , θαλάσσιας ρυπάνσεως , καθώς και αυτής του εδάφους και υδροφόρου ορίζοντος , σε συνδυασμό με την όξυνη βροχή που καταστρέφει τα δάση, το λιώσιμο των πάγων των πόλων, τα οποία έχουν ως αποτέλεσμα τις συχνές φυσικές καταστρφοφές όπως λ. χ το Τσουνάμι, οι τυφώνες , οι πλημμύρες τα ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ
8. Η κακή διανομή της τροφής ανά τον κόσμο , συμβάλλει στην κακή διατροφή και στην πνευτική καθυστέρηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Γης. Και ενώ στον Δυτικό Κόσμο η πλειοψηφία των ανθρώπων πάσχει απο την πολυφαγία , ο Τρίτος Κόσμος και οι φτωχοί της Δύσεως πεινούν.και αρκετοί πεθαίνουν από έλλειψη επαρκούς τροφής.
9. Η χρήση επιβλαβών εντομοκτόνων τα οποία εισέρχονται στην διατροφική αλυσίδα , αλλά και κάνουν τα έντομα περισσότερο ανθεκτικά.
10. Τα γενετικά τροποποιημένα είδη θα βλάψουν μελλοντικά την ισορροπία του οικοσυστήματος και φυσικά και τον ίδιο τον άνθρωπο. Ομως σήμερα η ανθρωπότης ενεργεί σαν πειραματόζωο με αβέβαιες συνέπειες για το μέλλον.
11. Η εναπόθεση στο έδαφος, υπέδαφος, στην θάλασσα , στην ατμόσφαιρα και στο διάστημα μεγάλων ποσοτήτων τοξικών αποβλήτων εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους.
12. Οι ταχύτατες τεχνολογικές αλλαγές προξενούν ανεργία , κοινωνική και κοινοτική ανισορροπία, απρόβλεπτες οικολογικές συνέπειες, και ψυχολογικές διαταραχές
13. Η μαζική αποκόλληση του ανθρώπου απο την γη του και τον ζωτικό του χώρο και η μεταφορά του στις μεγαλουπόλεις προς όφελος των Πολυεθνικών Επιχειρήςεων ευθύνεται για πάμπολλα απο τα σημερινά δεινά των πόλεων(έγκλημα, βία, ναρκωτικά, ανεργία, μετανάστευση, εξάρθρωση του κοινωνικού ιστού, συγκοινωνιακά )
14. Οι κανονισμοί των Πολυεθνικών καταστρέφουν το εθνικό κράτος, τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις, τις εθνικές οικονομίες και σκορπούν το χάος και την απελπισία στη ζωή των λαών μέσω της «ελεύθερης αγοράς» της ραγδαίας αυξήσεως των τιμών, της καταβαραθρώσεως των τοπικών οικονομιών , της διαφθοράς κλπ
15. Η απελευθέρωση της παγκόσμιας αγοράς, η άρση των δασμών , η επιδότηση των Δυτικών αγαθών , οι απαγορεύσεις στο εμπόριο(επιβολή εμπάργκο) η μεταφορά βιομηχανιών εκεί που υπάρχουν φθηνά εργατικά χέρια προς εκμετάλλευση, η ασυδοσία εργατικών νόμων, η αλλαγή των εργασιακών σχέσεων προς τα χείρω, οι φορολογικοί παράδεισοι, και η οικολογική ελευθεριότης είναι αντιλαικά μέτρα σε βάρος των λαών και υπέρ των Πολυεθνικών κολοσσών.
16. Η πιθανολογούμενη διάδοση ασθενειών, όπως το AIDS, SARS, Bird Flu , και η χρήση καρκινογόνων ή τοξικών ουσιών απο τις Πολυεθνικές χτυπούν πρώτα τους φτωχούς του Τρίτου Κόσμου. Μήπως πρόκειται για μέθοδο «να ξεκάνουν τους άχρηστους» ;
16. Διαφθορά, ποινικοποίηση της πολιτικής, αναζωπύρωση των κοσμοπολιτικών θρησκειών , των φυλετικών διαφορών, των πολιτιστικών συγκρούσεων, της Τρομολαγνίας, της πολιτικής και θρησκευτικής μηδενικής ανοχής, της μεταβολής επι τα χείρω των κανόνων του διεθνούς και του εθνικού δικαίου.
17. Το ήμισυ των χωρών του κόσμου δεν είναι ελεύθερες και δημοκρατικές, ενώ οι υπόλοιπες κατ’ όνομα καλούνται δημοκρατίες , αλλά στην πράξη είναι κοινοβουλευτικές ολιγαρχίες και αυτοκρατορίες. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν αδιακρίτως την αρνησικυρία (βέτο) και την κτηνώδη βία των όπλων, ανατρέπουν τα ανθεκτικά καθεστώτα που δεν υποτάσσονται, κάνουν επιθετικούς πολέμους, κατοχές, παρεμβάσεις-υπονομεύσεις , πολιτιστική διείσδυση, αρπαγή του πλούτου των φτωχών κ.α
18. Πριν καλά καλά πέσει η Σοβιετική Ενωση μηχανεύθηκαν την Τρομοκρατία για να εργαλείο και μέσον υποταγής των λαών στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και για να πλουτίζουν ανεξέλεγκτοι από την πώληση όπλων και ναρκωτικών στους ανύποπτους λαούς.. Ομως οι ούτω καλούμενοι τρομοκράτες φαίνεται να είναι τα «πιόνια» στα χέρια των ΗΠΑ , Βρετανίας και Ισραήλ προς εξυπηρέτηση των στρατηγικών τους στόχων(Παγκόσμια Κυριαρχία) Το φαινόμενο της τρομοκρατίας-τρομολαγνίας είναι ο εκφυλισμός της παγκόσμιας κοινωνίας. Πως είναι δυνατόν να ζουν όλα τα είδη ειρηνικά στην Γη και ο Ανθρωπος να χρειάζεται πολέμους και τρομοκρατία;
19. Ο υπερπληθυσμός και η αδυναμία ελέγχου των γεννήσεων στον Τρίτο Κόσμο δημιουργεί σοβαρά προβλήματα για το μέλλον του πλανήτου μας.
20. Η ακαταλληλότης των σημερινών ηγετών οι οποίοι αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων για την επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων.
21. Η χρησιμοποίηση της Διεθνούς Τραπέζης, του ΔΝΤ , του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου και του ΟΗΕ για να ανοίξουν ην παγκόσμια αγορά , ώστε να περάσει ανενόχλητο το πολυεθνικό κεφάλαιο. Αυτό μέσα από την οικονομία της αγοράς θα ισοπεδώσει τις τοπικές οικονομίες.. Από που θα ελέγχεται η λειτουργία της αγοράς; Πως θα επιβιώσουν οι μικρές χώρες στον άγριο αυτό ανταγωνισμό; Πως θα επιβιώσει η δημοκρατία χωρίς εθνπικό κράτος και εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία,, χωρίς εθνική οικονομία; Αυτά σκοπίμως δεν συζητώνται , αλλά εξυπακούονται. .Εξ ού και η απόδειξη της συνωμοσίας.
22.Υφίσταται έλλειψη σφαιρικά μορφωμένων ανθρώπων που να είναι εις θέσιν να αντιληφθούν και να επιλύσουν τα διάφορα πολύπλοκα προβλήματα . Τούτο συμβαίνει λόγω και της όλο και περισσότερο στενής εξειδικεύσως, δηλαδή της εξειδικεύσεως των επιστημόνων σε μικρό πλάτος και μεγάλο βάθος.
23. Τέλος οι κοσμοπολιτικές θρησκείες είναι απομεινάρια του παρελθόντος και σηματοδοτούν την παρακμή της εποχής μας
Τα προβλήματα αυτά ανάγονται στην πνευματική πενία, στην δανοητική πενία, στην ψυχική πενία, στην πολιτική πενία και στην πενία ηγεσιών. Ποτέ ο κόσμος δεν είχε περιέλθει σε τόσο μεγάλη φτώχεια απο την Προιστορική εποχή των Πελασγών , των Μινύων , των Μινωιτών και των Μυκηναίων. Ολες οι ανθρώπινες υπάρξεις έχουν τους ίδιους φόβους , τα ίδια οράματα και προσδοκίες , τις ίδιες βασικές ανάγκες, ανεξαρτήτων φυλής, χρώματος, θρησκειας, φύλου κ. α. Το σημερινό ανακάτωμα του κόσμου με την κατευθυνομένη μετανάστευση για να φτιάξουν την «Πολυπολιτισμική Κοινωνία » είναι μιά ουτοπία –σαν τον κομμουνισμό – και θα επιφέρει δεινά στους λαούς του κόσμου, τόσον στους γηγενείς όσο και στους μετανάστες. Ας μάθουμε λοιπόν να ζούμε με αξιοπρέπεια , αλληλεγγύη, ασφάλεια και ειρήνη. Ας μείνουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα πολλαπλά προβλήματα που μας επέβαλε η πολυπολιτισμικότητα.



ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ

Ολα τα κόμματα προ των εκλογών πρέπει να δεσμευθούν ρητά πάνω στο πιό σοβαρό πρόβλημα για την επιβίωση της ανθρωπότητος που είναι:
Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ(ΠΟ).
Σήμερον που οι Συμφωνίες START II και III βρίσκονται σε αδιέξοδο, η συνθήκη Μη-Διάδοσης των ΠΟ αμφισβητείται και οι πυρηνικές δυνάμεις αναβιώνουν τα παλιά σκληροπηρηνικά δόγματα, οι προοπτικές για έναν πυρηνικό αφοπλισμό φαίνονται μακρυνές και αβέβαιες απο ότι στο παρελθόν. Κι’ όμως όλοι πιστέψαμε με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου ότι το ρολόι της Πυρηνικής Καταστροφής γύρισε τους δείκτες του πίσω. Φυσικά επρόκειτο για αυταπάτη των πυρηνικών δυνάμεων, που δημιούργησαν εφησυχασμό και αδιαφορία στην κοινή γνώμη . Δυστυχώς ο κόσμος απειλείται και πάλιν με Πυρηνικό Ολοκαύτωμα, είτε εσκεμμένο είτε εκ λάθους, σε μιά εποχή όπου αντιμετωπίζει φοβερά προβλήματα πείνας, ανεργίας, φυσικών-οικολογικών καταστροφών, προσαρμογής στις ραγδαίες τεχνολογικές αλλαγές κ.ο.κ Επομένως ο μύθος της πυρηνικής απειλής και των πυρηνικών αντιποίνων δεν έχει πλέον νόημα . Κατόπιν των ανωτέρω¨:
ΚΑΛΟΥΜΕΝ
τα πολιτικά κόμματα να δεσμευθούν προεκλογικά ότι συμφωνούν να εργασθούν για την υλοποίηση των κάτωθι σκοπών :
1. Κατάργηση των ΠΟ . Η Ολυμπιάδα του 2004 δέον να γίνει το εφαλτήριο για το αποκορύφωμα αυτής της ιστορικής εκστρατείας.
2. Προώθηση της Συνθήκης για την Μη-Διάδοση των ΠΟ.
3. Πλήρη κατάργηση των Πυρηνικών Δοκιμών(και εντός εργατηρίων)
4. Ανακήρυξη ως Αποπυρηνικοποιημένης της Ολυμπιακής Ελλάδος του 2004, με την απομάκρυνση των < 10 > Αμερικανικών ΠΟ απο τον Αραξο.
5. Συμμετοχή της Ελλάδος σε Πρωτοβουλίες στα πλαίσια του ΟΗΕ για την προώθηση του Πυρηνικού Αφοπλισμού, όπως η παλιά Πρωτοβουλία των Εξη , η προώθηση παρόμιων πρωτοβουλιών σε Βαλκανικό, Μεσογειακό και Ευρωπαικό επίπεδο, η υπογραφή της κοινής δήλωσης των Οκτώ της Καμπέρα κ.α .
6. Ομόφωνη Ηθική Καταδίκη απο το Κοινοβούλιο των Πυρηνικών Οπλων.
Παράλληλα πρέπει να εργασθούν για την Μη- Εγκατάσταση του Πυρηνικού Αντιδραστήρος στο ΑΚΚΟΥΓΙΟΥ της Τουρκίας, για ευνοήτους λόγους.
Οι πολίτες πρέπει να κρίνουν τα κόμματα με βάση-όχι μόνον τα προγράμματα τους-αλλά και την προεκλογική τους δέσμευση στα πιό πάνω μείζονα θέματα για την επιβίωση της ανθρωπότητος. Αναμένομεν την δέουσα προβολή απο τα ΜΜΕ.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α
(Ο γράφων είναι μέλος των πρώην Στρατηγών του ΝΑΤΟ για την Ειρήνη και τον Αφοπλισμό) e mail: kostas01@otenet.gr


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΟΡΤΙΟ

Μεγάλο φορτίο να είσαι Ανθρωπος , πιό μεγάλο όμως να είσαι Ελλην. Οχι με λόγια, ή στο δελτίο ταυτότητος , αλλά στο πνεύμα, το σώμα και την ψυχή. Ελλην στην πράξη και στα έργα. Και για να γίνεις Ελλην, ευγενής, αγαθός και ανδρείος , δέον να ανέβεις στην πιό ψηλή κορυφή του Ολύμπου , να δεχθείς χρησμό Απόλλωνα και να κοινωνίσεις των αχράντων Ελληνικών Μυστηρίων. Μην νομίσεις ότι αν γίνεις ξενολάγνος ή “χρυσοκάνθαρος” θα φθάσεις στην κορυφή. Κάθε φορά που θα κατακτάς μιά κορυφή θα υψώνεται άλλη πιό ψηλή, πιό απόκρυμνη, αλλά και πιό φωτεινή. Οι σαλίγγαροι και τα ερπετά μένουν εκτός του ναού Ε-ΨΙΛΟΝ . Σην κορυφή ανέβηκαν κάποτε μόνον Θεοί, Ημίθεοι και Ηρωες. Τώρα ανεβαίνουν αετοί και ελάχιστοι εκλεκτοί των θεών, που αψηφούν Λεστριγόνες, Κύκλωπες κεραυνούς και βροντές. Εκεί στο ναό του Απόλλωνα , θ’αντικρύσεις την επιγραφή “ΓΝΏΘΙ Σ’ΑΥΤΟΝ” . Οι σύγρονοι Ελληνες αδυνατούν να την εννοήσουν , πολλώ δε μάλλον να την ενσυνειδητοποιήσουν. Σε μιά εποχή όπου όλα ετεροπροσδιορίζονται και η υπερβολή για το φανταχτερό , ευτελές και δογματικό είναι ο κανών, τέτοια φιλοσοφήματα είναι ακατάλυπτα. Δείτε πόσες ευχές ειπώθηκαν για Ειρήνη, Υγεία και Σωτηρία του κόσμου, απο τα πιό ασεβή, βάναυσα και ύπουλα χείλη. Κούφια λόγια. Πλαστές επιταγές χωρίς αντίκρυσμα. Οι πραγματικοί Ελληνες αυτοπροσδιορίζονται και συμμετέχουν στην Ελληνική Παιδεία. Είναι ευγενείς , αγαθοί, και τα έργα των διαχρονικά και αθάνατα. Προ παντός όμως αγαπούν την πατρίδα των. Οι σημερινοί Ελληνες έχουμε υποστεί μετάλλαξη της Φύσεως μας. Ελληνες κατά τον φαινότυπο και όχι κατά τον γονότυπον. Γίναμε πονηροί, ύπουλοι, βροτοί , αναλλώσιμοι μιάς και μόνον χρήσεως. Μιμούμεθα αυτάρεσκα τους “μαζανθρώπους” της Δύσεως και τους “χθόνιους” της Ανατολής. Απο επιχθόνιοι γίναμε υποχθόνιοι. Και αντί να δανείζουμε φώς και πρότυπα στον κόσμο , γίναμε ουραγοί για λίγο βούτυρο και μερικά σιδερικά. Καιρός λοιπόν να επανεύρουμε την χαμένη μας Αυτογνωσία και Αξιοπρέπεια . Χωρίς δεκανίκια, χωρίς έξωθεν βοήθεια, χωρίς χλευασμούς και προπηλακισμούς απο τους δήθεν προστάτες μας. Βάζοντας φραγμό στις προαιώνιες συνωμοσίες των γνωστών ασπόνδων “φίλων” μας. Είμαστε επιούσιος λαός ψυχή τε και πνεύματι και ζούμε στον “επίγειο παράδεισο” που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ. Πρέπει να το ενσυνειδοτοποιήσουμε. Οχι απο οίηση, ή για να υποτιμήσουμε άλλους λαούς, αλλά για να προσφέρουμε και πάλιν το Πυρ του Προμηθέως. Ξεκινώντας απο τα φωτεινά μονοπάτια του Ελληνικoύ Πνεύματος προς την Οικουμενική Παιδεία. Ιδού η μεγίστη πρόκληση των νέων Ελλήνων για τον 21 αιώνα.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α



ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ;
Ο Καπιταλισμός εντός του 20 ου αιώνος αντιμετώπισε δύο σοβαρότατες κρίσεις: 1/ το 1917 με την Οκτωβριανή επανάσταση στην Ρωσσία και την δημιουργία της Σοβιετικής Ενώσεως και 2/ με την διάλυση της Σοβιετικής Ενώσεως το 1989. Η παρούσα κρίση που ακούει στο όνομα της “Παγκοσμιοποίησης”, όπως φαίνεται θα συνεχισθεί και θα σφραγίσει τον 21 ον αιώνα. Σύμφωνα με το Κεφάλαιο του Μαρξ, ο Καπιταλισμός α/ αντλεί υπαραξία απο την εκμετάλλευση των εργαζομένων και β/ έχει ανάγκη συνεχούς επεκτάσεως των παραγωγικών του δυνάμεων(ήτοι: χρήμα, μηχανές, εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό, πρώτες ύλες) για την συσσώρευση πλούτου. Με την αύξηση όμως του αυτοματισμού το ανθρώπινο δυναμικό συμμετέχει όλο και λιγότερο στην παραγωγική διαδικασία , άρα και η απόκτηση υπεραξίας.
[ Η GENERAL MOTORS με 600.000 εργαζομένους διαθέτει συνολικό κεφάλαιο $52,4 δισ. USD, η AMERICAN ON LINE με 10.000 εργαζόμενους έχει κεφάλαιο $ 66,4 δισ. USD, και η YAHOO με 673 εργαζόμενους έχει κεφάλαιο $ 33,9 δισ. USD ] Η μείωση όμως των εργαζομένων στην παραγωγική διαδικασία-λόγω της εισβολής της νέων τεχνολογιών-στρέφει την κερδοφορία του Κεφαλαίου σε άλλους μη παραγωγικούς τομείς, όπως το Χρηματηστήριον και τις Νέες Τεχνολογίες. Ετσι το μέγεθος της διακίνησης χρήματος μέσω των Χρηματηστηρίων απο το 1986 ως σήμερον 8 πλασιάσθηκε, ξεπερνώντας τα $1,5 τρισεκατομμύρια USD ημερησίως. Αντίθετα, η παραγωγή αγαθών δεν υψώθηκε με τους ίδιους ρυθμούς[ το 1987 ανήλθε $ 6,6 τρισεκατομμύρια USD, ήτοι $ 25 δισ. ημερησίως] Η αγοραπωλησία όμως τίτλων μέσω των Χρηματηστηρίων δημιουργεί φανταστικό χρήμα το οποίον εκφράζεται εν μέρει και απο την ραγδαία άνοδο των επιχειρήσεων Νέας Τεχνολογίας. Και ενώ στο παρελθόν αντλούντο κεφάλαια μέσω του Χρηματιστηρίου για την παραγωγική διαδικασία, σήμερον βλέπουμε το αντίθετον. Δηλαδή να διαρρέουν κεφάλαια απο την παραγωγική διαδικασία προς το Χρηματηστήριο προς αγοραπωλησία τίτλων. Ετσι ακόμη και οι πατριάρχες της Οικονομίας της Αγοράς προβλέπουν ότι η παρούσα κατάσταση είναι αδιέξοδη και αργά ή γρήγορα αν συνεχισθεί θα καταλήξει σε πτώση του συστήματος. Πρόκειται για το σπάσιμο της “φούσκας”! Η Οικονομία της Αγοράς ευθύνεται για α/ καταστροφή των δημοκρατικών θεσμών και του κοινωνικού κράτους, διότι υπέρτατος νόμος είναι ο νόμος των Πολυεθνικών, β/ την καταστροφή των οικονομιών του Τρίτου Κόσμου και των αυτοδύναμων οικονομιών, γ/ την εξαγορά ή την συγχώνευση επιχειρήσεων προς αντιμετώπιση των ανταγωνιστών τους, δ/ καταστροφή της Μεσαίας Τάξεως, και την μετατροπή τους σε προλεταρίους. Εμείς θα μείνουμε αδρανείς ; Οχι βέβαια.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α



ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Οι ΗΠΑ παίζουν τον ρόλο του παγκόσμιου κατηγόρου σε θέματα Τρομοκρατίας, αλλά η ιθύνουσα(εκλεκτή του θεού) τάξη που κυβερνά αυτή την χώρα ασκεί μιά χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητος Τρομοκρατία, σε όλα τα μέτωπα, ήτοι στρατιωτικό, πολιτικό, διπλωματικό, οικονομικό και πολιτιστικό. Υπό το πρόσχημα δε της καταπολεμήσεως της τρομοκρατίας διαπράττει τα φοβερότερα εγκλήματα με τις μυστικές υπηρεσίες της(NSA, CIA, DIA, DEA, FBI κ.α) και τις Ενοπλες Δυνάμεις της. Στον εγκέφαλο βρίσκεται και η Mossad, και ένα πλήθος απο μυστικές και φανερές οργανώσεις που προωθούν την παγκόσμια κυριαρχία. Οι ως άνω σκοτεινοί μηχανισμοί των ΗΠΑ-μαζί με τις πολυεθνικές-προωθούν το πλέγμα της “Παγκοσμιοποίησης” και αποτελούν τον ουσιαστικό εγκέφαλο της διεθνούς συνωμοσίας .
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ αυτόν τον καιρό, την ανθρωπότητα με την κατακόρυφη τεχνητή αύξηση της τιμής του πετρελαίου, γεγονός που θα δυσκολέψει την ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ την Ε.Ε με την κατακόρυφη αύξηση του δολαρίου και την πτώση του Ευρώ, το οποίον έχει εξευτελισθεί, όπως το ρουβλι.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ την ανθρωπότητα με την απόφαση τους να προωθήσουν το Αντι-Πυραυλικό τους σύστημα κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών. Εν όψει δε των Αμερικανικών προεδρικών εκλογών σχεδιάζουν επιθετικές επιδρομές εναντίον του Ιράκ και αλλού για να προωθήσουν τον “δημοκρατικό” υποψήφιο Γκορ και τον Εβραίο αντιπρόεδρο του Λίμπερμαν.
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ την Ελλάδα α/ με την δράση της 17 Ν , η οποία αναμφιβόλως είναι δημιούργημα δικό τους, β/ Με το υπογραφέν Μνημόνιο Αστυνομικής Συνεργασίας, το οποίον κάνει το πρώτο βήμα για την αλλαγή της δικαιακής μας νομοθεσίας (κατάργηση ενόρκων, σύλληψη βάσει υπονοιών κλπ) γ/ Μας τρομοκρατούν ακόμη και με τα ΜΜΕ, το ΧΑΑ, κ.α
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ και την μαρτυρική μας Κύπρο, το 38 % της οποίας στενάζει κάτω απο το πέλμα της Τουρκικής Κατοχής, με την υποστήριξη και υποκίνηση των Αμερικανοσιωνιστών. Αυτοί οι ίδιοι έβαλαν στο στόμα του ανδρείκελου τους Γ.Γ των Η.Ε Κόφι Ανάν την δήλωση-ταφόπετρα στο Κυπριακό, εξισώνοντας το θύμα με τον θύτη, την ελεύθερη Κύπρο με την κατεχόμενη, την Ελληνοκυπριακή πλειοψηφία με την Τουρκική μειοψηφία των εποίκων, την Δημοκρατία της Κύπρου με την δικτατορία Ντενκτάς. Γιαυτό οι Ελληνες των ΗΠΑ πρέπει να αρνηθούν την ψήφο τους στους Γκόρ-Λίμπερμαν.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α



ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ “ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ”

Και την ονόμασαν Δημοκρατία διότι ο λαός(δήμος) είναι απόλυτος κυρίαρχος και ασκεί την πολιτική εξουσία, αμέσως ή εμμέσως. Η δημοκρατία συνδέεται με τα ιδεώδη της Ελευθερίας και Ισότητος(ισονομία, ισηγορία, ισοπολιτεία ) Πουθενά δεν γράφει ότι η λαική κυριαρχία εκπηγάζει απο Ουάσιγκτων και Βρυξέλλες. Δεν μπορεί επίσης να είναι ολίγον δημοκρατία, όπως λ.χ ολίγον παρθένα. Ομως στην εποχή της “παγκοσμιοποιήσεως” όλα είναι “πολιτικώς ορθά”. Οταν οι ΗΠΑ στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου δολοφονούσαν εκλεγμένους λαικούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής και ανέβαζαν, αιμοσταγείς δικτάτορες-τύπου Πινοσέτ, Πάπα-Ντοκ και Σομόζα,-οι αντικομμουνιστές “δημοκράτες” χειροκροτούσαν . Οταν οι ΗΠΑ επενέβαιναν στη Μ. Ανατολή οι ίδιοι“δημοκράτες” τους δικαιολογούσαν.“ Πετρέλαια” είναι αυτά . Οταν η Σοβιετική Ενωση έπνιγε στο αίμα Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία κ.α, οι αριστεροί “δημοκράτες” εξόρκιζαν τις αντιδραστικές δυνάμεις. Χιροσίμα, Γρανάδα , Φώκλαντ, Λιβύη, Λίβανος, Βιετνάμ και τώρα το Γκρόσνυ ήσαν μακρυά. Κανείς δεν ανησυχούσε απο τις “μπανανιές” που φύτευε η “Κρυφή Τυραννία”. Εμείς ξυπνήσαμε με την Χούντα και την Καταστροφή της Κύπρου. Τότε αντιληφθήκαμε ότι το φασιστικό τέρας φοράει δημοκρατικό μανδύα. Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έτρωγαν ναρκωμένοι φθηνές “μπανάνες”. Με τις δικτατορίες στην Τουρκία, βολεύονταν και έχουν τους Τουρκαλάδες στα όπα-όπα . Το Ισραήλ ούτε καν το είδαν που μετέβαλε την Παλαιστίνη σε ναζιστικό κάτεργο. Στον Κόλπο και στο Κόσσοβο δαιμονοποίησαν Σαντάμ και Μιλόσεβιτς και τους προδιέγραψαν μαζί με τους λαούς τους. Καλά να πάθουν! Ποιός τους είπε να εκλέγουν Σαντάμηδες και Μιλόσεβιτς; Ωραίο θέαμα στο CNN οι βάρβαροι βομβαρδισμοί, όχι όμως και τα γενοκτονικά εμπάργκο. Για αυτούς πέρα βρέχει. Μόνον όταν η “παγκοσμιοποίηση” χτύπησε τα συμφέροντα τους αντέδρασαν δυναμικά στο Σιάτλ και Νταβός. Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Η “Κρυφή Τυραννία” μεταβάλλει τώρα σε “μπανανίες” ΗΠΑ και Ε.Ε. Ο λαός της Αυστρίας εξέλεξε-με δημοκρατικές διαδικασίες-το ακροδεξιό κόμμα της Ελευθερίας και θέλουν να το θέσουν εκτός νόμου. Διότι είναι αντίθετο με την μονόδρομη πολιτική τους. Τι άλλο να σημαίνει η αποπομπή του απο τα όργανα της Ε.Ε.. Δηλαδή “ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΑ-ΤΟΥΡΚΑ” στην καρδιά της Ευρώπης Το ίδιο δεν κάνουν και οι Τούρκοι στρατοκράτες όταν καταργούν τα κόμματα (Ευημερίας, Κουρδικό κ.α) . Αύριο θα δέσουν και τον Βολταίρο που είπε“θα αγωνίζομαι μέχρι θανάτου για να εκφράζεις ελεύθερα την αντίθετη γνώμη σου” Τώρα η καμπάνα χτυπάει για σένα Αμερικανέ και Ευρωπαίε. Η Παγκόσμια Συνωμοσία πέταξε την μάσκα. Ξυπνάτε !!
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α




ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΙ ΛΑΟΙ
ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ
Η Ελληνική κυβέρνηση επέδειξε εγκληματική αδιαφορία για το προσωπικό μας στην KFOR , αλλά και για τους Ελληνες φοιτητές στην Γιουγκοσλαβία. Η δικαιολογία ότι τάχα δεν γνώριζαν τις συνέπειες των βλημάτων απεμπλουτισμένου Ουρανίου DU(depleted uranium) δεν ευσταθεί. Διότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ είχαν ενημερωθεί απο το 1991 - δηλαδή μετά τον Πόλεμο του Κόλπου - ότι τα βλήματα DU ενέχουν σοβαρούς κινδύνους καρκίνου . Κατά την Sunday Times της Σκωτίας, οι επιστήμονες του Πενταγώνου ενημέρωσαν ΗΠΑ και Βρεταννία επι των θανασίμων κινδύνων που ενέχουν για την υγεία των στρατιωτών η χρησιμοποίηση βλημάτων DU. Επίσης είχαν ειδοποιηθεί και οι συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ σχετικώς. Ο καθηγητής Doug Rokke, τέως υπέυθυνος του Πενταγώνου για θέματα βλημάτων ουρανίου λέγει ότι ΗΠΑ και Βρεταννία έλαβαν για το προσωπικό τους στο Κόσσοβο τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, για ν’ αποφύγουν τις μεγάλες απώλειες που είχαν στον “ Πόλεμο του Κόλπου” . Βέβαια εκεί καθυστέρησαν να τους προειδοποιήσουν, διότι κοινοποίησαν αργά τη σχετική οδηγία, στις 25/2/91, ήτοι τέσσερις ημέρες πριν απο την παύση του πυρός. Αυτή καθορίζει ότι πρέπει να φέρεται υποχρεωτικώς προστατευτική στολή και μάσκα αναπνοής στις περιοχές που έχουν βομβαρδισθεί με βλήματα DU. Επίσης τα είδη που έχουν εκτεθεί στην ραδιενεργό μόλυνση θα πρέπει να απολυμανθούν πριν απο την διάθεση τους. Κατά τον κ. Rokke είχαν ειδοποιηθεί τόσον οι επιχειρησιακές μονάδες όσον και το Υγειονομικό Σώμα των χωρών της Συμμαχίας, είναι δε ψέμμα τα περί του αντιθέτου. Στον Κόλπο πέθαναν 10 στρατιώτες που εργάζονταν στην απολύμανση, ο μόνος δε που δεν έπαθε τίποτα φορούσε πλήρη προστατευτική στολή. Στην Βρεταννία έχουν πεθάνει 521 εξ όσων συμμετείχαν στον Πόλεμο του Κόλπου. Εκτός της ραδιενεργίας τα βλήματα είναι και άκρως τοξικά, προξενούν δε λέμφωμα, νευρο-ψυχικές διαταραχές, απώλεια μνήμης μικράς διαρκείας, στις έγκυες δε δημιουργεί βλάβες στο έμβρυο. Η μόλυνση τους διαρκεί 4,5 εκατ. χρόνια. Ο αντισυντ-τάρχης Ziehman και ο ταγματάρχης Larson είχαν προειδοποιήσει το Πεντάγωνο ότι τα βλήματα DU ήσαν ακατάλληλα για το πεδίο της μάχης, και απαράδεκτα τόσον απο πολιτικής όσο και απο οικολογικής απόψεως και έπρεπε να αποσυρθούν. Αλλά και η αρμοδία διεύθυνση του Πενταγώνου τα είχε χαρακτηρίσει“Σοβαρή Απειλή για την Υγεία” Ομως δεν εισακούσθησαν και τώρα δικαιώνονται. Επομένως το ΥΕΘΑ και το Υπουργείο Παιδείας αδιαφόρησαν παντελώς. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι εγκληματίες !!

Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστάτηγος ε.α

Υ.Γ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ DU ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Το ΝΑΤΟ ενώ υπόσχεται ειρήνη, δημοκρατία και σταθερότητα στα Βαλκάνια, αποσταθεροποιεί και διαιρεί αυτά . Είναι επόμενο να υπάρχουν εντάσεις, ιδιαιτέρως σε περιοχές όπου ήκμασαν μεγάλοι πολιτισμοί, συναντήθηκαν κοσμικές θρησκείες και ζει ένα μωσαικό λαών , όπως στα Βαλκάνια και Μέση Ανατολή . Ειδικότερα, οι Βαλκανικές χώρες-πλην της Ελλάδος- που βγήκαν πρόσφατα απο τα αυταρχικού τύπου καθεστώτα και η Τουρκία που ακόμη τελεί κάτω απο μιά θεσμοθετημένη στρατοκρατία, έχουν κληρονομήσε πολύπλοκα και δυσεπίλυτα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Αυτά τα προβλήματα- και ιδιαίτερα το πρόβλημα των εθνοτοτήτων- εκμεταλλεύονται οι ΗΠΑ, Βεταννία και ΝΑΤΟ για να διαιρούν τους Βαλκανικούς λαούς και να επεμβαίνουν μετά την σύγκρουση σαν "ειρηνοποιοί" και "μεσολαβητές", στην ουσία όμως σαν νεο-αποικιοκράτες.
Οι συγκρούσεις στην FYROM προκαλούνται απο τις εν λόγω ιμπεριαλιστικές
δυνάμεις και την Τουρκία, η οποία αποσκοπεί στην δημιουργία του
"Μουσουλμανικού Τόξου" με την βοήθεια των Αλβανοφώνων και λοιπών
μουσουλμάνων της περιοχής. Η πολιτική αυτή του "διαίρει και βασίλευε"
δημιουργεί πολέμους, συγκρούσεις και μαζική προσφυγοποίηση των πληθυσμών. Η αρχική αιτία της ανωμαλίας στα Βαλκάνια ήτο η διάσπαση της
Γιουγκοσλαβίας απο ΗΠΑ και Γερμανία σε κρατίδια -προτεκτοράτα προς
αύξηση του ζωτικού τους χώρου και των ζωνών επιρροής τους (εμπόριο, εξοπλισμοί κλπ). Οι εξελίξεις στα Βαλκάνια συνδέονται άμεσα με την αντιπαράθεση, αφ' ενός των ΗΠΑ-Ρωσσίας και αφ' ετέρου των ΗΠΑ - Ε.Ε για τον έλεγχο της λίαν στρατηγικής αυτής περιοχής: α/ των αγωγών πετρελαίου Κασπίας-Αιγαίου, β/των πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου στην ευρύτερη περιοχή(Ιόνιο, Αγαίο κλπ) γ/ τον έλεγχο του ορυκτού πλούτου των Βαλκανίων (χρυσός, ουράνιο, λοιπά ορυκτά) δ/ την παρεμπόδιση εξόδου της Ρωσσίας στις θερμές θάλασσες, ε/τέλος για να καταστήσουν την Ε.Ε όμηρο του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ μέσα στο έδαφος της. Με τι πρόσχημα θα επενέβαιναν οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, αν δεν υπήρχε κρίση στην περιοχή; Το τελικό σενάριο είναι ένας ενδοβαλακανικός πόλεμος με εμπλοκή Ελλάδος και Τουρκίας και της δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας, ώστε να ελέγξουν τα Βαλκάνια.
Εξ αυτών συνάγεται ότι συμφέρον των Βαλκανικών χωρών και της Ε.Ε είναι η
απομόνωση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ , καθώς και η απομάκρυνση της KFOR και των
εξτρεμιστικών στοιχείων που δρουν στην περιοχή, και η έναρξη σοβαρών
συνομιλιών για την ειρήνευση στην Ν.Α Ευρώπη. Αυτό θα απαιτήσει πλην της
πολιτικής βουλήσεως και ενός Ευρωπαικού σχεδίου "Μάρσαλ" για την περιοχή.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α



Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ “ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ”

Οι Αλβανοί απο το παρελθόν ήσαν έθνος μισθοφόρων στην υπηρεσία των εκάστοτε ισχυρών. Μετά την διάλυση του δικατατορικού καθεστώτος Χότζα-Αλία βρήκαν προστάτες στις ΗΠΑ. Οι Αμερικανοί εμίσθωσαν τους Αλβανούς “προβοκάτορες ”, για να ελέγχουν την Βαλκανική. Δυστυχώς οι Βαλκάνιοι δεν αντελήφθησαν εγκαίρως τον κίνδυνο εκ της “Μεγάλης Αλβανίας”. Αντίθετα, η Τουρκία την στήριξε για να δημιουργήσει το “Ισλαμικό τόξο” στα Βαλκάνια. Τα γεγονότα στο Κόσσοβο, Νότια Σερβία, Μαυροβούνιο και Σκόπια επιβεβαιώνουν τις πιό πάνω διαπιστώσεις και προδικάζουν ένα νέο κύκλο χάους, συγκρούσεων, εξωτερικών επεμβάσεων και αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια.
Η Ελλάδα είναι αποδέκτης των Αλβανικών εγκληματικών προκλήσεων, διότι με το άνοιγμα των συνόρων, μαζί με τους φιλήσυχους μετανάστες , εισέβαλαν και χιλιάδες εγκληματικά στοιχεία που βγήκαν απο τις Αλβανικές φυλακές για να τρομοκρατούν-βάσει σχεδίου- την χώρα μας.
Οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ αποδεικνύεται ότι διέπραξαν μέγα λάθος να ζεστάνουν στους κόλπους τους την Αλβανική Λερναία Υδρα και να την εξαπολύσουν εναντίον των λαών της Βαλκανικής. Η βουλιμία για την “Μεγάλη Αλβανία” τώρα στρέφεται εναντίον και των Νατοικών δυνάμεων. Ξεχύθηκε απο την Αλβανία στο Κόσσοβο και μετά την κατάληψη του Κοσσόβου κινήθηκε βάσει σχεδίου προς την κοιλάδα του Πρεσσέβου στην Νότια Σερβία- για να ελέγξει τον οδικό άξονα Θεσ/νίκης-Βελιγραδίου. Τώρα κινείται , εναντίον του κρατιδίου του Μαυροβουνίου και των Σκοπίων. Αν διαλυθούν όμως τα Σκόπια, η εξωτερική εμπλοκή ξένων και ενδοβαλκανικών δυνάμεων θεωρείται βεβαία. Ισως αυτή να είναι η απαρχή της τελικής φάσεως της τραγωδίας των Βαλκανίων και η αφορμή για μιά Ελληνο-Τουρκική σύρραξη και αλλαγή των συνόρων στην Βαλκανική, σύμφωνα με τα παλιά συνωμοτικά σχέδια των Μπίλτερμπεργκς της 10 ετίας του 60’. Οι Γάλλοι, Αγγλοι και οι λοιποί Νατοικοί ηγέτες έσπειραν τον άνεμο και την ραδιενέργεια στην Γιουγκοσλαβία και τώρα τα στρατεύματα τους θερίζουν την θύελλα. Οι Γάλλοι και οι Ελληνες βάλλονται στην Μητροβίτσα απο τους Αλβανούς “Σκηπιτάρηδες”, οι Αγγλοι στο Βόρειο Κοσσυφοπέδιο απο τους Σέρβους και στο τέλος θα εξαναγκασθούν να φύγουν κακήν-κακώς αφήνοντας πίσω τους το χάος, τον πόλεμο και την ραδιενέργεια. Το Αλβανικό μείγμα είναι εκρηκτικότατο και οι υποκινητές των Αλβανών αδίστακτοι εγκληματίες.
Η κυβέρνηση και ο πολιτικός μας κόσμος οφείλουν να ενεργοποιήσουν αμέσως την Ε.Ε , τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση των επερχομένων εφιαλιτκών σεναρίων, αποσταθεροποιήσεως και αλλαγής συνόρων στα Βαλκάνια που θα μας εμπλέξουν σε θανάσιμους κινδύνους.
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α





ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ=
ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
Στην ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για την μη στρατικοποίηση του διαστήματος ψήφισαν 140 χώρες υπέρ - το σύνολον σχεδόν των χωρών- με μοναδική εξαίρεση τις ΗΠΑ και το Ισραήλ που απέσχον. Ολες οι χώρες συμφωνούν για την ειρηνική εκμετάλλευση του διαστήματος και μόνον οι ΗΠΑ και το Ισραήλ θέλουν την στρατικοποίηση του. Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εκγαταστήσουν το Σύστημα Αντιβαλλιστικής Αμύνης(ABD), κατά παραβίασιν της συμφωνίας ΑΒΜ για την Μη- στρατικοποιήση του διαστήματος. Ο σκοπός τους είναι να ελέγξουν το διάστημα, εξασφαλίζοντας διαστημική υπεροχή έναντι του λοιπού κόσμου, όπως υποστηρίζουν σε σωρεία εγγράφων οι στρατηγικοί σχεδιαστές τους, απο τ ις δεκαετίες του 80’ και του 90’.
Πραγματική φρενίτιδα έχει καταλάβει τους στρατηγούς των ΗΠΑ να εντάξουν τον διαστημικό χώρο στο πεδίο της μάχης. Ο πόλεμος για αυτούς δεν περιορίζεται στην ξηρά, θάλασσα και αέρα, αλλά επεκτείνεται και στο διάστημα, όπου σε λίγο θα έχουν εγκαταστήσει διαστημικά όπλα σύγχρονης τεχνολογίας (όπλα λέηζερ, αντιβαλλιστικούς πυράυλους κλπ)
Επίσης ετοιμάζουν να βάλλουν πυρηνικά όπλα(ΠΟ) σε τροχιά , τα οποία θα υπερίπτανται των στόχων και σε ελάχιστα λεπτά θα είναι ικανά να τους πλήξουν. Η δικαιολογία τους είναι ότι θέλουν να προστατεύσουν τα ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ στο διάστημα (επικοινωνιακούς, μετεωρολικούς, κατασκοπευτικούς καί άλλους δορυφόρους ). Σε λίγο η συμβατική αεροπορία ίσως να έχει συνταξιοδοτηθεί. Ηδη έχει οργανωθεί η Αεροπορική Διοίκηση του Διαστήματος, η οποία θα αναλάβει τον έλεγχο των διαστημικών δυνάμεων. Αυτή η μονομερής ενέργεια των ΗΠΑ βρίσκει πλήρως αντίθετη την Ρωσσία, Κίνα και Ινδίες και έχουν αρχίσει ήδη να συζητούν πως θα αντιμετωπίσουν την νέα απειλή. Αλλά και η Ευρώπη δεν συμφωνεί με τον στρατιωτικό έλεγχο του διαστήματος απο τις ΗΠΑ, διότι τούτο θα προκαλέσει νέα κούρσα εξοπλισμών. Πέραν τούτου ο κίνδυνος απο την στρατικοποίηση του διαστήματος είναι τόσο μεγάλος - όπως εκτιμούν οι στρατηγικοί αναλυτές και ειδικοί επιστήμονες- ώστε σε λίγο θα είναι δρόμος χωρίς επιστροφή. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΙΑΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΑ. Τελική κατάληξη της κούρσας εξοπλισμών θα είναι η πυρηνική καταστροφή . Αντιλαμβάνεσθε πως θα ζούμε με τα πυρηνικά όπλα πάνω απο τα κεφάλια και τα σπίτια μας; Και όλα αυτά για να θησαυρίζουν οι οπλέμποροι της Aerojet, Hughes Space, Lockheed Martin,TRW κλπ με $ 60 δισ. USD ως πρώτη δόση . Μαζί με το κύμα αμφισβήτησης που αναπτύσσεται ήδη στις ΗΠΑ, πρέπει όλοι μας να πούμε ΟΧΙ στην Αντιβαλλιστική Αμυνα . Είναι θέμα ζωής και θανάτου για τον Ανθρωπο και το Περιβάλλονάλλον !
Κ. Χ. Κωνσταντινίδης
Υποστράτηγος ε.α